perjantai 19. lokakuuta 2012

Oi mikä talo!






Tajusin oikeastaan vasta jälkikäteen mikä säkä mulla kävi. Yritin eilen ostaa netistä H&M:n All for Children Unicef kampanjan lasten telttaa n.klo 13 mutta se oli loppuunmyyty. Menin töiden jälkeen Jumbon H&M:ään puoli neljän aikaan ja ostin meille neljänneksi viimeisen teltan. Myöhemmin huomasin blogeista ja facebookista että kyseinen teltta oli loppunut nettikaupasta muutamassa minuutissa sen jälkeen kun se klo 11 tuli myyntiin. Ja sama homma oli ilmeisesti käynyt myös Aleksin myymälässä heti aamulla. Muualle näitä ei tullutkaan myyntiin. Harmi, sillä talo on aivan ihana.
Hienoin valmisleikkiteltta mihin minä olen törmännyt. Lapset innostuivat mikä ei liene kauhea yllätys. Toimii upeasti sekä prinsessan linnana että autohallina. Kun suurin huuma on hiipunut talon saa kasaan ja kassiin odottamaan uutta tulemistaan. Kassi on kuulemma myös ihana prinsessan tanssialusta. 
Huomasitteko / ehdittekö te hankkia omanne?


16 kommenttia:

  1. Mä olin kirjottanu kalenteriin isosti muistiin ton klo ajan et muistan tilata, ja heti klo 11 siellä klikkailin teltan meille:) onneks, kohta ne tosiaan olikin loppu! eli meille on tulossa kans tuo ihanuus! se on kyl niiiiin kiva! :) hyvä säkä kävi sulla! teltta näyttää kyllä huipulta! millaselta vaikuttaa käytössä onko kestävän oloinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa tää ajoitus oli mennyt jotenkin ohi, mutta onneksi sentään viime hetkillä heräsin :) Teltan kokoaminen näytti olevan aikamoista askartelua, niin että ihan joka leikkiä varten sitä ei erikseen pureta ja koota uudestaan. Muuten se on musta tosi hyvä. Vahvanoloinen kangas ja aikuinekin mahtuu telttaan helposti istumaan!

      Poista
    2. Niin ja siis ihanaa että teillekin sen onnistuit nappaamaan!!

      Poista
  2. Mä ennätin napata sen tätskyn puolesta, joka siis lupasi ostaa leikkiteltan joululahjaksi tytöille :)

    Olipas kiva nähdä kuvia teltasta ihan käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä kun ehdit! Mä en tuota nettialoitusta edes muistanut, mutta onneksi kävi kaupan kanssa hyvä säkä. Veikkaan että teillä on kaksi onnellista jouluna :)

      Poista
  3. No on tosi kiva mökki! Mä en noita aiemmin noteerannukkaan, ennekuin vasta jonkun blogista bongasin. Ois ollu ihana, mutta eipä se meillä mihinkään ois mahtunu. Ja varsinkin jos sitä ei silleen nopeesti saa kasaan ja taas uudelleen mukaan leikkiin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään tosi paljon! Iso se on, ei voi olla aina esillä, mutta tulee varmasti pelastamaan monia sadekausia ja sairasputkia. Ja tehän pääsette sillä leikkimään ihan milloin vaan haluatte vaikkei omaa olekaan ;)

      Poista
  4. Ai miten kiva! En ole tiennyt koko teltasta, en koko Unicef mallistosta enkä mistään muustakaan taas viime aikoina. Sen siitä saa kun ehtii huonosti blogistaniaan :( Paljonko teltalla oli hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ei näitä mun mielestä muuten olla kauheasti mainosteltu... Teltta oli 49.90 mutta siitä meni 25% Unicefille.

      Poista
  5. Ihana teltta! Eilen juuri surffailin All for Children mallistoa ja mietin mitä sieltä meidän lapsille. Telttaa ihastelin kanssa ja mietin olisiko se just meidän teltta, kun ne aijemmat HM teltat ei niin omaan makuun täsmälleen natsanneet. Hitsi kun ovat olleet niin suosittuja... Tigeristä metsästin kanssa ihanaa telttaa aiemmin mutta sekin oli loppu joka paikasta. Hyvä tuuri kävi teillä! Pimentyvän ja sateisen syksyn koti puuhiin kaikki uudet ideat on tervetulleital, meillä on ostoslistalla teltta, liitutaulu ja mitäs vielä muutakin... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaa mennä niin että kun hyviä telttoja jonnekin tulee, niin ne sitten menevät hetkessä. Ja harmillisesti niistä itse kuulee juuri siinä vaiheessa kun niitä ei enää missään ole. Tän kanssa kävi kyllä mulla nyt tosi hyvä tuuri. Toivottavasti lötyy teillekin mieluinen! Kotivinkin sivuilla on muuten ohje kivaan tiipiiseen jos haluaa itse värkätä :)

      Poista
  6. Voi ihana teltta enkä ollut moisesta kuullutkaan ennen :-(
    Meillä olisi teltan mentävä aukko lastenhuoneessa, mutten mitään pinkkiä hökötystä sinne halua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan unohdin tähän vastata, anteeksi.
      Toivottavasti teillekin mieleinen teltta löytyy! Tosi huonot valikoimat näissä kyllä yleensä on mikä on minusta tosi kummallista. Aika kiva on muuten LuckyBoySundayn Favourite Place, hinta vaan on jotain ihan muuta kuin tässä meidän H&M versiossa...

      Poista
  7. Minä sain jumbosta toiseksi viimeisen teltan, onneksi ehdin :D ihana blogi!
    Tervetuloa vastavierailulle!
    Terkuin mira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaankin oltu siellä sitten melkein peräkkäin ostoksilla ;) Onneksi tosiaan ehdit, talo on aivan ihana.
      Kiitos paljon, tulen!

      Poista
  8. Hei Petra. Et sattuisi olemaan valmis jo luopumaan ko, teltasta? Meille kaivattaisiin juuri vastaavaa telttaa pienen miehen leikkeihin, joten jos olet luopumassa, niin laittaisitko minulle sähköpostia :) jannapuurunen@gmail.com

    VastaaPoista