tiistai 9. lokakuuta 2012

Kylppärihuolia

Tässä päivässä on jotain, no, ei niin onnekasta. Tai miten sen nyt ottaa. Aamulla lapset herättivät viideltä, mikä ei meillä ole siis poikkeuksellista vaan 5-6  päivää /7 päivää /vko. Siitä huolimatta lähtö päiväkotiin kesti ja kesti, enkä ehtinyt klo 8.21 lähtevään bussiin. Pääsin lopulta töihin, ehdin tehdä aamun tärkeimmät, kunnes säikähdin jysäystä ja valojen sammumista. Tien toisella puolella tehdään jotain kaivantoa jossa ilmeisesti räjäytys meni pieleen ja meidän koko toimistorakennuksesta meni sähköt sekä netti. Odotin aikani, söin eväät, luin Hesarin ikkunan ääressä ja päätin lähteä kotiin. Mitäpä minä siellä yksin tyhjässä ja pimeässä toimistossa ilman internettiä. Bussi tuli heti, tosin meinasi kaahata päälleni jalkakäytävällä. Jossain vaiheessa matkaa kuski huomasi ajavansa väärää reittiä (itse olin niin nukuksissa, etten edes tajunnut), pakitti, kääntyi ympäri ja palasi osan reittiä takaisin. Pääsin kumminkin kotiin.

Tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä on huoli kylpyhuoneesta. Päätettiin teettää kylpyhuone+kodinhoitohuone+sauna jollain ulkopuolisella ammattilaisella, koska meillä ei kertakaikkiaan riitä siihen aika itse. Sain alustavan tarjouksen tuttavaltani joka on kylpyhuoneremontteja tekevässä yrityksessä töissä ja kauhistuin. Onko se ihan oikeasti niin älyttömän kallista?

Inspiraatiokuvan nappasin kesällä asuntomessuilla käydessä

Nyt olisi jollakin mahdollisuus pelastaa tämä hieman vinoon mennyt päivä kertomalla hyviä uutisia:
"Hei minä tiedän hyvän ja luotettavan yrityksen pääkaupunkiseudulta joka tekee kylpyhuoneremontin 12-14 neliön tilaan alle 30-40000 euroa ennen maaliskuuta 2013!" Jos et halua paljastaa tietoa julkisesti syystä taikka toisesta, niin minulle voi laittaa myös sähköpostia osoitteeseen: villaharakanpesa (at) gmail piste com

Mielellään kuulen myös kustannuksia mitä teillä on mennyt omiin kylppäriremontteihin teetettynä tai itse tehden?

21 kommenttia:

 1. Ei olla teetetty ulkopuolisilla remonttia, mutta aihe kiinnostaa kyllä, eli jään seuraamaan. Ei tiedä josko olisi vielä meilläkin edessä kylppäriremppa joku päivä. Vai muutetaanko ennen sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi vähän tuntuu mitään hintatietoja liikkuvan missään. Tai suosituksia oikeasti hyvistä tekijöistä. Aina pitäisi itse valmiiksi tuntea joku. Toivotaan että tänne vielä vinkkejä satelee :)

   Poista
 2. Voi mikä päivä! Ja voi mikä hinta tuolle remontille!!! En ois kyllä noin kalliiksi sitä uskonu, kun eihän teillä se tilakaan niin mahdottoman suuri ole. Miehen isä sai jokunen vuosi sitten tarjouksen 20 000 e joltakin ja sitäkin pidettiin sillon kalliina... Mistäköhän sitä keksisi teille jonkun? Mutta uskon kyllä, että alle tuon 30 000 tekijä löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä ei parantunut: V:lle nousi kotiin tullessa melkein 40C-asteen kuume. Tai yksi mittari näytti vähän alle ja yksi vähän päälle :(((

   No siis mua ihmetyttää tuo hinta. Mutta tuo oli toki vasta arvio, ja annettu yläkanttiin. En vaan ajatellut että edes maksimit olisivat noin korkealla... Jos kuulet sieltä appesi puolelta jostain tekijästä niin vinkkaahan. Mahd pian :)

   Poista
 3. Heippa!

  Tuohon rahaan saa kyllä jo vaikka mistä, esim. pk-seudulta K-rauta 75:sta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon rahaan joo, mutta saako reilusti alle ja varmoilta tekijöiltä? Jotenkin tuntuu helpommalta luottaa johonkin jonka ovat tutut tai edes blogitutut kokeneet hyväksi. Niin paljon noita pitkittyneitä kylppäriremppapainajaistarinoitakin liikkuu. Mutta pitää kysellä myös rautakaupoista, eihän sitä tiedä mikä helmi sieltä löytyy :)

   Poista
 4. Onko tuossa hinnassa töiden lisäksi kaikki materiaalitkin matkassa? Sisältääkö sähkömiehen ja putkimiehenkin työt ja materiaalit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo sisältäisi kaiken. Materiaalien valinta keskitettynä yhteen paikkaan.

   Poista
 5. Meillä on onneksi niin kätevää, kun mies tekee tuon alan töitä ja siis sitä kautta meillä myös nuo hommat! Harmi, kun asutaan niin kaukana teiltä, hän olisi varmasti muuten kyllä voinut tulla :(!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä tosiaan kätevää! Pienentää huomattavasti remppabudjettia. Harmi todellakin kun ei asuta lähempänä.

   Poista
 6. Oletko saanut mitään iloisempia uutisia kylppärin remonttiin liittyen? Hurjalta kyllä kuulostaa tuo arvio, itse olisin täysin amatöörinä luullut/toivonut selviäväni puolet halvemmalla.

  Menikö V:n sairastelu ohi? Meillä oli melkein kaikilla enterorokkoa, joka alkoi juurikin kovalla kuumeilulla jatkuen nielun ikäviin rakkuloihin (=syömättömyyttä) ja käsien/jalkojen näppyihin. Sitä on kai ollut liikenteessä aika paljon, osalla lievempänä ja osalla kurjempana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä tullut mitään konkreettista, mutta pari hyvää tutkimisen arvoista vinkkiä kyllä. Ja ensi viikolla saadaan tuosta alustavasta tarjouksesta lopullinen muoto. Mäkin olen aina rinnastanut kylppäri-ja keittiörempan samaan hintaluokkaan ja kun keittiö maksoin kympin, niin... No en nyt ihan sitä kuvitellut, mutta tosiaan suunnilleen puolta esitetystä.

   Ei ole mennyt ohi. Mä jo kelasin että näetkö sä mun facebookin, kun siellä olen tätä vuodattanut. Mutta sulla olikin vain hyvä arvaus kuumeen perusteella :) Eli enteroa on. Nielu ja suu on täynnä rakkuloita, jäätelöä ja jääpaloja ollaan saatu jonkun verran menemään mutta ei juuri muuta. Tosi tuskaista on pienen olo :((( Nyt juuri huomasin että peppu ja jalatkin ovat näppylöillä, joten aika ärhäkkä tapaus. Meillä ei vielä ole muilla, mutta E tuntui vähän lämpimältä nyt illalla... Ihan kamala tauti!!!

   Poista
 7. Heh, oli vaan onnistunut arvaus. Meillä kun pieni mies oli eka potilas ja piti tosiaan puolitoista vuorokautta kuumetta siellä neljässäkympissä (lääkkeetkään ei auttanu yhtään), niin kuulosti vaan toooosi tutulta. Ja kurja tauti osaa kyllä olla, itselläkin jäi ruuat syömättä kun niin paljon koski nieleminen! Juoda sentään pystyin, mutta herra 1-vee sai vaan raivareita kun yritin mukia tarjota. Toivottavasti helpottaa pian ja kunpa te muut säilyisitte ilman enteroa! Ja toivottavasti kylppäriremppaan löytyy joku järkiratkaisu, tuohan muuten pistää budjetit ihan uuteen uskoon :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jatketaan potemista. V onneksi pystyy jo syömään, mutta E:llä kuume nousee.

   Poista
 8. No, huh huh minkä hintaista. Kuulostaa aika hurjalle. Valitettavasti mulla ei oo antaa vinkkiä hyvästä tekijästä. Tulin siis vaan päivittelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä nyt toivon että me jotain kautta se edullisemmin (ja silti laadukkaasti) saadaan, kun kaikki tätä hintaa kauhistelevat ja ihmettelevät - eihän se siis voi olla viimeinen hinta millään :)

   Poista
 9. Hei! Kannattaa vertailla netissä ja juuri kysellä tuttavilta. Kuulin ystävältäni että olivat katselleet hintoja rustholli.fi sivuilta ja heillä on ainakin jonkunlainen 5% aikatakuu.. Tsemppiä remppaan!

  VastaaPoista
 10. Sitähän tässä juuri tehdään :) Kiitos!

  VastaaPoista
 11. http://www.pikaremontti.fi/

  https://www.facebook.com/pages/pikaremonttifi/164842486904284?fref=ts

  Mä sillon ihan alussa seurasin tätä blogia mut jostain syystä unohtu ja nyt muistin. Koitin googletella että mikä villa se oli :D mut ei oikeen löytynyt. Kiitos siis linkkivinkistä toisen blogin puolella.

  En tiedä millasta remonttia ootte suunnittelemas enkä ainakaan vielä löytänyt mitään vanhoja kuvia kylppäristä. Linkitän sulle kuitenkin pikaremontin sivut.
  Tekevät mun mielestä pk-seudullakin noita remontteja. Ainakin kysyntää on sieltäpäin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun löysit taas :) Kiitos vinkistä, pitääpä tutustua! Meillä on periaatteessa tekijä valittuna, mutta ei olla vielä sopparia kirjoitettu kun heiltäpäin ei olla nyt palattu...

   Poista