tiistai 2. lokakuuta 2012

Ajoissa

Kerrankin olen todella ajoissa. Ostin jo seinäkalenterin ensi vuotta varten! Ehkä mut säikäytti se kun Pikku Kakkosessa laulettiin jo joululaulua. Kalenterista katsottuna olen tosin edelleen sitä mieltä, että ehkä ihan vielä ei tarvitsisi.


Olen kovin tykästynyt näihin Marimekon printteihin.
Niitä saadaan nyt ihastella ensi vuosi kuva kerrallaan, ja myöhemmin vaikka kehyksissä ja kortteina.
Tuota viimeistä vaihetta en vaan ihan malttanut odottaa, joten piti ostaa osittain samoja kuvia sisältävä setti vielä kortteinakin ;)

7 kommenttia:

 1. Ihan oikeeseen aikaan oot liikenteessä. Nyt ne on ostettava tai sit jää ilman. Mulle kävi viimevuonna just niin ja tän vuoden oon ollu sit ilman, kun en "rumaakaan" suostunu hommaamaan. Kattelin tuota samaa kalenteria myös, mutta jätin sulle :) Se on tosi kiva! Mulle pitäisi postin mukana tulla ihan näinä päivinä oma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, no mä vähän uumoilin että tän kanssa ei kannata odottaa. Tämäkin oli tällä erää myymälän vika, sainkin sen pienellä alella kun oli kansi vähän tahmassa, mutta vielä oli uusi erä tulossa. Tässä on mun mielestä kiva bonus ne taskut jokaisen kuun kohdalla.

   Mulla on arvaus mikä sulle tulee, jännä nähdä osuuko oikeaan ;)

   Poista
 2. Hei apua, IHANA kalenteri!!! Kerrankin sellanen jonka kehtaa oikeesti pitää esillä!! ;) Meille taitaa tulla toi sit kans ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yltä jos luet Hannan kommentin, niin kannattaa toimia nopsaan :) Ihana tää kyllä on ja todellakin kiva pitää esillä. Joka kuun kohdalla on vielä taskut paperisälää varten, meillä ainakin tulee tarpeeseen!

   Poista
 3. Uijui, siinäpä olis kalenteri minunkin makuuni! Ei puutu enää kuin asian muistaminen seuraavalla kaupunkireissulla :) Nappivalinta nuo ihanat kortit myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on aina se haaste että muistaa mitä piti ostaa tai katsella kun kauppoihin pääsee. Mulla aina jotain unohtua. Toivottavasti muistat ja löytyy myös :)

   Poista
 4. Tuollaiset kauniita kuvia sisältävät kalenterit ovat ihania, kun niille on käyttöä tauluina sitten vuoden jälkeenkin :)

  Mulla on ajatukset jo ihan joulussa. Pari joululahjaakin on jo hankittuna :)

  VastaaPoista