perjantai 12. lokakuuta 2012

Kutsu lukijoille!


Jos olette miettineet milloin mainitsemani Inspiration-blogiportaali käynnistyy, niin enää siihen ei ole pitkä aika. Lokakuun aikana jo varmasti monille teistä ennestäänkin tuttu Indiedays uudistuu ja laajenee. Uuteen Indiedays Inspirationiin on kutsuttu 300 blogia ja Puistolassa. saa siis kunnian olla yksi niistä hienoista blogeista.Indiedays näyttää blogien postaukset kuvavirtana, joista lukijan on helppo löytää itseään kiinnostavat jutut ja blogit. Portaalista löytyy inspiraatiota ja ideoita näistä aihealuista: sisustus, lifestyle, ruoka, muoti ja kauneus. Puistolan juttuja voi bongailla sekä sisustuksen että lifestylen puolella.Itse olen jo tuolta testiversiosta löytänyt itselleni paljon uusia kivoja blogeja seurattavaksi. Lukemista ja kauniita kuvia löytyy taatusti jos vaan oma aika riittää! Tykkään kovasti siitä miten valitun blogin vanhat postaukset näytetään blogin esittelysivulla, niin että näkee nopeasti jos jotain kiinnostavaa on mennyt viime aikoina vahingossa ohi silmien.Tässä siis pieni sneak peek siitä mitä tulossa on. Sain mahdollisuuden tarjota lukijoilleni tilaisuutta päästä kurkistamaan portaaliin jo nyt ennen muita! Klikkaa siis itsesi tänne sivulle niin voit saada tunnukset Indiedays Inspirationin beta-versioon. Sivusto on edelleen kehityksen alla, mutta sieltä saa jo hyvän käsityksen siitä mitä tuleman pitää. Ensi viiikolla jaettavia tunnuksia on rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea :)

Miltäs vaikuttaa?

8 kommenttia:

 1. Tuli ihan perhosia vatsaan sun puolesta. Onhan se hienoa päästä osaksi tuollaista suurta blogiportaalia. Sitä kautta varmastikin avautuu uusia mahdollisuuksia ja projekteja.

  Varmaan hieman totuttelua vaatii uudella tavalla näkyvien postausten lukeminen. Täytyy käydä tekemässä ne tunnarit, niin voi nyt aloittaa treenaamisen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kyllä hieno ja mielenkiintoinen juttu. Jännä nähdä mitä kaikkea se tuokaan mukanaan.
   Lukutottumuksia ei ole pakko muuttaa lainkaan, blogi pysyy sellaisena kuin on (paitsi mainoksia yms siihen tulee kyllä mukaan) :)

   Poista
 2. Hienoa Petra, sulla onkin varmasti jännät fiilikset!

  ps. blogissani on sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää aika jännää, ja tosi mielenkiintoista :)

   Ihana yllätys, kiitos!!!

   Poista
 3. Ihanaa kun pääsee pääsee bloggailemaan hyvässä seurassa! :)

  VastaaPoista
 4. Löysin Puistolaan juuri ja luin naurussa suin sinun pohjapiirros analyysia mistä haaveilitti ja mitä on tarjolla.
  Meillä on kanssa 1988-89 rakennettu tiilitalo ja aika samanlaisia ajatuksia käyty läpi. Meidän remontti on jo valmis ja sisustellaan pikku hiljaa.
  Tulen tänne toistekin,vaikka osoitteesi muuttuukin. Onnea siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun löysit ja ihana kun jätit kommenttia! Sä sitten tiedät aika hyvin mitä ajatuksia tuon ajan talot voi herättää ;) Voi oltaisiinpa mekin jo edes remontin loppupuolella, mutta tässä on vielä aika pitkä matka edessä.

   Osoite ei itseasiassa muutu, vaan blogi pysyy täällä niinkuin on. Sitä vaan voi halutessaan seurata myös tuon inspiration kuvavirran kautta.

   Poista