torstai 11. lokakuuta 2012

Oma kolo rappusten allaPuistolassa meillä on tarkoitus jättää alakerran makuuhuone työ-/ askartelu-/ piirtämis- / ompeluhuoneeksi sikäli mikäli lapset suostuvat asettumaan yläkerrassa yhteiseen huoneeseen. Toivotaan niin, sillä kyseisiin tarkoituksiin olevaa tilaa me kipeästi kaivattaisiin. Minä teen tällä hetkellä kaiken joko sohvan nurkassa tai ruokapöydän ääressä ja miehelle taas tehtiin oma piirtämissoppi rappusten alle.

Meidän toistaiseksi ainokainen string-hylly ostettiin todelliseen tarpeeseen piirustus-ja askartelujuttuja varten, joten mä en ole päässyt toteuttamaan hienoja koriste-esine yms asetelmia niinkuin monessa paikkaa on nähty. Mutta on tämä minusta kiva näinkin. Kestää katseet ja sisältää paljon meille tärkeää tavaraa, jonka pitää löytyä helposti silloin kun tarve on. Laatikko vetää sisäänsä kaikenlaista pikkusälää teipistä musteeseen, origamipapereista piirustuskyniin.

Rappusten alla ei ole paljon tilaa, mutta juuri sen verran että työpöytä, tuoli ja string (sekä kitarakotelot) sinne sopuisasti menee. Luonnonvaloa sinne ei tule mistään, joten hieman tuotti kuvaaminen ongelmia.

11 kommenttia:

 1. Kiva se on String noinkin! Odotan kans niiiin paljon omaan työhuoneeseen pääsyä, ettei mitään rajaa...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me ajateltiin että ei kai sen aina ole pakko pelkkä koristehylly olla :) Vaikka kyllähän ne kivatkin esineet paikkansa tarvitsevat ja nimenomaan ansaitsevat. Kohtahan sä jo pääsetkin, huippuhienoa!

   Poista
 2. Kiva on hylly! Kelpais mullekkin :)

  Työtila olisi tännekkin tervetullut. Mutta en tiedä onko sitä koskaan varaa mihinkään kokonaiseen huoneeseen, vaan johonkin soppeen se on sulautettava. Tuosta String-järjestelmästä saisi hyvin pieneen tilaan työtasoa sekä hyllytilaa... Tuoliksi vaikka domus, joka nyt onkin sitten just alessa hullareilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään tästä omasta ja muiden ;)

   Mä olen suunnitellut sitä string-järjestelmää siihen jääkaapin yhteyteen. Siihen tarvitsee ehdottomasti jotain ilmavaa, enkä toistaiseksi ole mitään muuta yhtä sopivaa ehdokasta löytänyt. Olis ihana, mutta onhan se arvokas...

   Hei etkö muista että mulle ei saa mainita mitään domuksista? ;DD

   Poista
  2. No mut ajattelin kertoa, että ne on ALESSA. :) Jos niistä siis satutte tykkäämään... heh! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Jessika! Se on kyllä kokoonsa nähden tosi kiva ja toimiva :)

   Poista
 4. Todella kompakti, kaunis ja toimivan oloinen pieni työsoppi! Mustavalkea plus punainen luovat jotenkin dynaamisen vaikutelman. On aina ilo nähdä kun tarpeelliset jutut on saatu mahdutettua toimivan pieneen tilaan. Huippuhieno myös tuo Keep Calm rasia, en tuota tuttua tekstiä olekkaan peltirasiassa ennen nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kommentti!

   Tuo Keep Calm rasia tuli vähän niinkuin lisäbonuksena, se kätki uutena sisäänsä samanlaisen mukin :) Olen saanut sen lahjaksi, mutta ostopaikka oli muistaakseni Turun kauppahallissa sijaitseva puoti.

   Poista
 5. Loistavasti olet käyttänyt hankalan tilan hyväksi ja vielä todella kauniilla tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihana kuulla. Kyllä tämä aikamoisen muodonmuutoksen kokikin kun ennen tila toimi lähinnä lastenvaunu-ja sälävarastona...

   Poista