sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Voittokahvi

Mulla kävi säkä ja voitin Time of the Aqaurius -blogin arvonnassa. Hieman ironista, että yleensä en voita missään mitään - enkä myöskään juo kahvia. Purkkia olen ihastellut ja olin sitä jo yksi päivä ostamassa mutta unohdin. Onnekasta :) Mukana tullut kahvimitta on hieno!


Silloin kun mies itselleen tai vieraille kahvia keittää, meillä käytetään kuvassa näkyvää perkolaattoria. Sen pitämä porina ja puhina on hauskaa kuunneltavaa ja kahvin tuoksu ihana. 

8 kommenttia:

 1. Olen ihastellut purkkia mainoksesta, mutta kaupassa en noita ole huomannut. Pitää yrittää seuraavan kerran muistaa katsoa tarkkaan, josko täältäkin löytyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen noita täällä ainakin isoissa marketeissa nähnyt. Purkki on kyllä kaunis.

   Poista
 2. Kävipä tuuri! Meille muuten kotiutui juuri tuo sama purkki kahveineen ja kauhoineen. Juhla Mokkaa ei juuri juoda mutta kyllähän sen yhden paketin juo kun palkkiona on noin super ihana purkki. Tykkään siitä tosi paljon ja avaus mekanismi on mielestäni kätevä, parempi kuin perus peltipurkeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi todella (ja meinasi jäädä lunastamattakin kun en huomannut että voitin, kun en uskonut että voisin voittaa ;D) Meillä mies ostaa yleensä kahvinsa Caffista perkolaattorijauhatuksella, mutta ihan hyvä varakahvi. Purkki on tosi kaunis ja tosiaan kansi tuntui kätevältä!

   Poista
 3. Kauniin purkin voitit! Itse en kahvia juo, enkä näitä purkkeja ole aiemmin keräillyt, mutta tätä katselin sillä silmällä, että sen voisi jopa käydä hakemassakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu mullakin; kahvi ei maistu mutta ei se estä haluamasta kahvipurkkia :) Värit ja kuva miellyttävät todella paljon.

   Poista
 4. On kyllä nätti purkki! Hyvä, että se pääsi lopulta kotiin:)

  VastaaPoista