maanantai 29. lokakuuta 2012

Marimekkoa ja inspiraatiota

Viime viikon Marimekon ystävämyynneistä joihin pääsin ystäväni Hannan kanssa livahtamaan, tarttui mukaan muutama konkreettinen juttu hyvän seuran ja mukavan illan lisäksi.

Kuosin nimeä en muista, mutta tämän mallinen pikkulaukku on ollut ostoslistalla kesästä asti odottaen hyvää tarjousta tai tilaisuutta. Osuipa vielä todella mieleinen kuosi kohdalle, joten olen tästä hyvin, hyvin iloinen.

Ei ollut enää omenat huurteessa kuten edellisenä päivänä...

Isoa Oiva siirtolapuutarhakulhoa olen ihastellut jo pitkään ja nyt sen viimein kotiutin. Hieman yllytettynä nappasin pariksi myös pienemmän ja siitä kannustuksesta olen hyvin iloinen. Ihania ovat ja pääsivät heti viikonloppuna käyttöön.


Poika ei ole enää viihtynyt ruokaessu päällä vaikka sotkee ihan entiseen malliin, joten kun bo boo -ruokalappu sattui eteen, ajattelin sen olevan autohullulle mieluisampi vaihtoehto kuin siskon vanha vaaleanpunakukkainen... En nyt ole sekuntteja laskenut pysyykö se päällä kuinka paljon kauemmin kuin edellinen, mutta ainakin se on hieno rekvisiitta vaikka lattiallakin ;)


Verhokangas keittiöön oli myös hakusessa, mutta sopivaa ei osunut kohdalle. Tänään piipahdin muuten vaan Jumbon Marimekon myymälässä ja niin sieltä tarttui uusi kangas mukaan. Kanta-asiakkaille kun on tällä hetkellä kaikki kankaat -15% alennuksessa. Siitä lisää kunhan saan verhon väkerrettyä ja ripustettua paikoilleen.

*************

Lopuksi vielä sellainen uutinen että uusi Inspiration-portaali on tänään avattu!! Käykäähän kurkkaamassa TÄÄLTÄ :)

14 kommenttia:

  1. Oi, mä pitelin tuota isoa Siirtolapuutarha-kulhoa sillä toisella kuosilla pitkään käsissäni. Olen haaveillut siitä iät ajat ja ystävämyyntihinta olisi houkutellut, mutta juuri nyt ei ole se paras hetki törsätä... Ehkä sitten keväällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se toinenkin on ihana! Eiköhän niitä tarjouksia vielä uudestaan osu eteen :)

      Poista
  2. Uijui miten ihkut ostokset!! Hieman "nyki" itselläkin viime viikolla (keskiviikkonako se ystis oli), mutta en sitten millään viitsinyt lähteä sinne asti… Harmi minulle, onni kukkarolle. Olin joskus Hertsikassa töissä, kävelymatkan päässä siitä tehtaanmyymälästä. Voi vitsi että tuli vietettyä lounastauko jos toinenkin kyseisessä putiikissa… Palkanmaksun olisi voinut ohjata suoraan sinne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, tuolta on helppo löytää ihanuuksia! Jos mulle tarjottais työtä tuolta naapurista niin olis varmaan pakko kieltäytyä kun ei siitä olis mitään taloudellista hyötyä kumminkaan ;DD

      Poista
  3. Kivoja ostoksia! Itse en vaan kerennyt ystiksiin, vähän harmi mutta säästyipähän ne roposet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sehän näissä ystävämyynneissä aina on, että vaikka halvalla saa niin kummasti sitä rahaa silti katoaa ;)

      Poista
  4. Ihanat ostokset! Ja kannatti ottaa myös tuo pienempi kulho! Kiitos seurasta, oli kyllä ihan parasta <3

    VastaaPoista
  5. Ihania ostoksia teit! Me lähdettiin ystiksiin ihan väärällä kokoonpanolla (lapset mukana), joten pitkään kaikkea hypisteltyäni lähdin sitten kuitenkin tyhjin käsin pois. Jouluista pöytäliinakangasta jäin kovasti kaipailemaan... Meillä muuten samanlainen sotkutilanne kuopuksen kanssa: juuri oppinut itse syömään, eikä huoli millään ruokalappua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siellä oli aika paljon porukkaa lasten kanssa ja joku jopa koiran kera. En ihmettele jos teille tuli kiire pois, oli siellä niin kova ryysis että ei varmasti lapsia kauaa jaksanut innostaa. Ensi kerralla sitten ihan vaan ystävän kanssa :)

      Poista
  6. Oi, miten kivoja ostoksia! Tuo Siirtolapuutarha-sarja on kyllä aivan ihana. Ihana blogi sinulla muutenkin, kiva kun jätit kommentin blogiini niin minäkin löysin vuorostani tänne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kovasti ja kiva kun tulit kurkkaamaan :)

      Poista
  7. Nuo marimekon astiat ovat niiiin ihania! Meiltä löytyy niitä kanssa, vaikka kuviot ovat voimakkaat niin epäilen etten niihin kuitenkaan koskaan kyllästy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, mä olen nyt niihin ihan tosissani tykästynyt. Enkä myöskään usko että kyllästys alkaa vaivaamaan. Kuviot on vahvat, mutta jotenkin niin ajattomat myös.

      Poista