lauantai 30. kesäkuuta 2012

Tähtimatto

Miehen puhelin soi toissailtana noin klo22, mattokuriiri oli oven takana toimittamassa uutta mattoa eteiseen!


Tilasin toukokuussa Pappelinan tähtimaton ja jo sitä kerittiinkin odotella kun entinen juuttimatto veteli kirjaimellisesti viimeisiään. Koskaan ennen ei olla saatu mattoa kulumaan, aina niihin vaan kyllästyy, mutta tää ei olis voinut olla paikoillaan enää hetkeäkään. Ihana sekin oli uutena, mutta ei kestänyt kuin vuoden ehjänä.


Miehen veli kävi maton Turusta Sisutuksen koodista hakemassa kun se oli liikkeeseen saapunut ja ystävällisesti teki "pienen" yllätys ilta-ajelun sen meille tuodakseen. Kiitos ihan hurjasti!

Kerkisin jo unohtaa että tilasin maton värissä "metallic mud" enkä "metallic black". Tämä käy loistavasti nykyiseen asuntoon, mutta on ehkä aavistuksen liian rusehtava uutta ajatellen. Oh well, kyllä sille aina paikka löytyy, on se niin kiva! Ja senhän voi kääntää milloin vaan toisin päin.


Muovimatot on aina olleet musta tosi epäilyttäviä, mutta tämä on todella miellyttävän tuntuinen jalan alla ja pysyy hyvin paikoillaan. Tytär vaati päästä kuvaan mukaan: "Katso äiti, minä astelen!" "Hei, tässä on ihana tanssia" :)


En malta odottaa että saan tammiparketit ja mäntyiset rappuset pois silmistäni. 
Onneksi uusi matto sentään raikastaa ilmettä tässä odotellessa.

4 kommenttia:

 1. OI, sepä onkin hieno. Kannatti odotella tovi! Ja ihanan raikas kun valkoinen puoli on päälleppäin... :)

  VastaaPoista
 2. Kannatti kyllä. Vaikka viimeinen viikko oli tuskainen kun tuntui että vanhasta matosta irtoaa osia jatkuvalla syötöllä. Eräät innostui mitä paremmin sinne sai kädet väliin... ;)

  Itse tykkään tällä hetkellä (korostan! ;D) enemmän tuosta tummasta puolesta, jotenkin tuo valkoinen on liian romanttinen, tai jotain. Tuo tumma heijastaa aika hyvin valoa, mikä ei välity kuvista, joten sekin on raikkaampi kuin mitä tästä saa tuntumaa :)

  VastaaPoista
 3. Muistin tuon teidän vanhan maton ja tykkäsin siitä paljon.
  Uusikin on hieno! Ompas kätevää, kun sitä voi käyttää molemmin puolin.

  Mun mielestä teidän tammiparkettinne näyttää oikein kivalta näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha matto oli myös tosi kiva, mutta sen kestokyky ei ollut oikein meille sopiva. Alkuun se kesti hyvin, mutta kun se pari kuukautta sitten alkoi hajoamaan se meni vauhdilla.

   Meillä on ollut tammiparketti nyt kohta kahdeksan vuotta eikä se oikein enää jaksa innostaa. Sekin muuttuu ajan kanssa liian kellertäväksi mun makuun. White washin kanssa se olis kiva edelleen, mutta liian kova homma alkaa vanhaa tässä vaiheessa käsittelemään.

   Kiva kuulla susta taas :)

   Poista