sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Tampereella hotellissa

Käytiin pikalomalla Tampereella ja löytyihän sieltä asiaa myös tähän blogiin. Kerrankin jotain muuta kuin lainattuja kuvia :)

Näkymä ikkunasta ei ollut kummoinen aikuiselle, mutta lapsethan noista junista tykkäsi.
Ja  hotellin sijainti oli tosi hyvä kaiken liikkumisen kannalta..

Kun tiistai-iltana varailtiin hotellia ke-pe ajalle, niin kovin paljon ei ollut enää vaihtoehtoja mistä valita. Ihmeteltiin miksi Scandic Stationista ei löytynyt asiakaskokemuksia kunnes tajuttiin että hotellihan on ollut auki vasta kaksi viikkoa. Tykätään matkailla pienen luksuksen höystämänä, joten upouusi neljän tähden hotelli kuulosti täydelliseltä, varsinkin kun juurikin perhehuone oli vapaana. Eikä me petytty.


Ensivaikutelma antoi jo paljon. Aulatila respan vieressä oli hieno. Suunnittelussa oli todella otettu huomioon esteettömyys, joten lastenvaunujenkin kanssa kulkeminen oli helppoa. Henkilökunta oli ystävällistä ja iloista koko vierailun ajan. Ainut miinus parkkihallisysteemistä. Meille naputeltiin ystävällisesti lippu jolla voi ajaa sisään ja ulos koko vierailun ajan. Vaan kun tultiin ensimmäisenä iltana takaisin huvittelemasta, niin eipä siellä ollutkaan enää tilaa. Tätä oltiin kyllä kuulemma kehittämässä ja pihallekin näytti olevan tulossa lisää parkkitilaa. Ihan täysissä voimissa hotelli ei vielä ollut, huoneista puuttuivat minibaarit eikä alakerrassa ollut baaria kummempaa ravintolaa, mutta nämäkin asiat ilmeisesti syksyyn mennessä korjaantuvat.


Aula vasemmalla ja aamiaishuone oikealla. Upeat kännykkäkuvat.

Huone oli hyvällä maulla sisutettu ja se oli toimiva tämmöiselle ryhmärämällekin, eli tarpeeksi tilava. Vanhemmilla parisänky, isompi lapsi nojatuolista avatussa vuodesohvassa ja 1-vuotiaalle oli tuotu matkasänky. Myös potta oli tuotu huoneeseen pyytämättä mikä oli tosi kiva ele.


Tytär sai respasta pussillisen tatuointitarroja ja omien sanojensa mukaan oli sen jälkeen "ikionnellinen".
Pojalle löytyi hyviä kiipeilytelineitä.


Kokolattiamatothan noilla käytävillä ovat kai pakolliset ettei kopina kuulu huoneisiin. Tämä olikin oikein hyvä juoksurata.


Jääpalakone oli kätketty siististi kerrosmerkkitaulun taakse.


Suunnittelu miellytti silmää ja siellä oli valmiina monia ideoita mitä ollaan mietitty omassakin remontissa. Mm. näitä valaistusjuttuja!


Kylppärin laattavalinnat olivat lähellä sitä mitä on mietitty. Erityisesti tuo peilin alla oleva uritettu iso laatta oli kiva nähdä oikeasti paikallaan. Uria ei varmaankaan meille pölyn kerääntymisen vuoksi (vai onko se harhaluulo?) mutta jotain muuta poikkiraitaa. Suihkussa oli kiva viemäriratkaisu listamallina seinänvieressä (ja sitä en muistanut kuvata) - sellaistakin on meille mietitty jos vaan jaksetaan ja osataan toteuttaa. Hyvin tuntui toimivan.


Värillinen suihkuseinä näyttää tässä ehkä vähän hurjalta mutta oli aika kiva luonnossa.


Lattialaatat olivat hyvin samanlaiset kuin mitä on mietitty meillekin. Mutta nyt niitä ei kyllä tule. Hienon näköiset, mutta pienikin vesitippa jää kuivuessaan tahraksi ja märkänä ovat ihan tolkuttoman liukkaat.


Tämmöinen silityslautavetosysteemi tai joku vastaava olisi aivan mahtava kodinhoitohuoneeseen!


Mikään shoppailureissu tää ei ollut. Tampereella en päässyt (lue: jaksanut päivän kiertelun jälkeen) yksinäni käydä niissä parissa kaupassa mitä olin etukäteen miettinyt. Ja koko perhettä ei noihin pikkuruisiin liikkeisiin saanut ilman suurta laskua saanut ängettyä. Pitää toivoa että heinäkuun asuntomessureissulla ehdittäisiin näihinkin, sekä Sisustusliike ID että Sisustus Boulevard vaikuttivat ikkunoista kurkkiessa aivan ihastuttavilta liikkeiltä. Jälkimmäinen tosin näytti olevan muuttamassa heinäkuun aikana, en tiedä miten se vaikuttaa aukioloihin.

Pysähdyttiin Ideaparkissa kotimatkalla ja sieltä tässä nyt pari vinkkiä kesäreissaajille. Pop&Shop outlet oli mulle hauska tuttavuus. Esimerkiksi Plastexin, Muurlan, Aarikan, Sagaformin ja Gollan juttuja suositushintaa edullisemmin. Loput merkit näkyvät linkin takana. Itselleni mukaan tarttui Marco Laurenin keittiöpyyhkeet ja RistoMatti Ratian yöpaita (joka ei sitten muuten ole yöpaita vaan mekko jos joku näkee mut se päällä pihalla heilumassa, heh)

Marimekon myymälän perällä oli kesä pop up shop (avoinna heinäkuun loppuun) ja siellä oli vaikka mitä ihanaa tosi hyvillä alennuksilla. Mini Hobo (laukku) mun oli ihan pakko kotiuttaa kun siihen ihastuin täysillä jo silloin kun se ilmestyi mutta en ole aiemmin raaskinut. Nyt ale oli niin hyvä että enää ei tarvinnut kauaa miettiä. Laukun sisään pikkukukkaro muija-kuosilla ihan normihintaan. Marimekko Havaianaseja en voinut myöskään ohittaa kun hintaa oli n.15eur.


Jostain syystä en ole näitä nähnyt aiemmin mutta kun nyt spottasin niin rakastuin täysin. Mikäköhän päivä onnistun itseni vakuuttamaan että KANGASkengät jotka maksavat viidesosan nykyisistä koitäitituloista on hyvä juttu... Marimekko converset keltaisesta muija-kankaasta ♥♥♥

Jack Purcell Helen

Jack Purcell Helen

Kuva: Marimekko


Matkat sujuivat mulla oikein mukavasti virkkaillen sekä Sköna Hemiä ja Bad&kök guidenia selaten. Niistä löytyikin monta kivaa juttua pohdittavaksi joita varmaan täälläkin vilautan.

6 kommenttia:

  1. Kivan näköinen hotelli! :) tampere on ihana vaikka tuleekin käytyä liian harvoin siellä nykyään kun toi ideapark tuli viereen... mä poikkesin eilen kans idiksessä sun vinkkaamana mutta ihme ja kumma unohdin koko marimekon ja po.piltakaan en löytänyt mitään... oli varmaan parhaat päältä jo menneet. mutta ihanan mekon ristiäisiin löysin mangosta ettei hukkareissu kuitenkaan;) aivan huippu toi sun marimekon laukku!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä kiva hotelli. Vois mennä toistekin :) Niinkuin Tampereellekin. Tykättiin kaikki kovasti, ennestään se ei kovin tuttu ollutkaan.

      Odotan kieli pitkällä sopivaa tilaisuutta ottaa laukku käyttöön! Sitten se menee vaikka arkenakin, mut eka kerta vois olla jotain spesiaalia nyt kun sen lopulta sain :)

      Poista
  2. Kiva blogi löytyi täältä! :)

    Hieno hotelli -kiva moderni sisustus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun löysit tänne ja jätit kommenttia :)

      Hotelli oli tosi kiva ja sinne palasi aina reissuilta mielellään. Ja tosiaan kuvattavaakin riitti ;)

      Poista
  3. Erilainen hotelli, niin tervetullutta tavanomaisten rinnalle! Ja noi sandaalit on edelleen niin hienot ja kassinki ottasin kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, kyllä tuolla majoi oikein tyytyväisenä.

      Sinne sitten vaan Ideaparkkiin shoppaamaan jos Tampereelle suuntaatte :)

      Poista