maanantai 25. kesäkuuta 2012

Hyvin pieni projekti

Kaikkien näiden isojen suunnitelmien ja projektien keskellä oli kiva tehdä jotain pientä. Jotain jonka saa oikeasti nopeasti valmiiksi, sellaiseksi kuin on ajatellut. Tai vielä paremmaksikin.

Ostin Ikeasta viikonlopulla muutaman Knuff-lehtikotelon


Vaalea puu on ihan jees, mutta silmä kaipaa tällä hetkellä mustaa, valkoista ja harmaata, joten niin saivat nämäkin samantien uuden värin pintaan. Ensin tuntui että Behandla-kuultomaalilla saa vetää 100 kerrosta ennenkuin koteloista tulee valkoisia ja mustia.


Mutta lopetinkin mustan kerrokseen kaksi, ja valkoisen kerrokseen kolme. Näin läpikuultavina niistä tulikin tosi kivat. Erityisesti tuo harmaan hieman patinoitunut, kelomainen tuntu on hyvin mieluinen.


Tasoille on kertynyt jos jonkinlaista sisustuslehteä, keittiökuvastoa ja muuta remonttiin liittyvää lippulappua jotka nyt sujahtivat hienosti koteloiden suojaan.
 Ja sitten voikin taas rauhassa keskittyä pohtimaan niitä portaita... :)

5 kommenttia:

 1. Oi kun tuli kivat! Erityisesti tuo harmaa on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 2. Tuli tosi kivat! Tuo harmaa etenkin on todella kauniin värinen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nitta ja -I-! Tuo harmaa on tosiaan ihana. Onneksi ei tullut mustaa niinkuin oli tarkoitus alunperin ;D Valkoinenkin on luonnossa parempi kuin kuvissa. Veti väkisin tuon etummaisen kuvassa vähän kellertäväksi, oikea sävy on tuo miltä näyttää alemmassa kuvassa se sisempi valkoinen.

  VastaaPoista
 4. Onpas tuo harmaa hieno! :) Mä joskus käsittelin samaisella aineella samaisesta puljusta ostetut expedit -hyllyyn sopivat laatikot. Täysin valkoiseksi olisi pitänyt todellakin vetää varmaan se 100 kertaa ja yllätyinkin kolmannen kerran jälkeen, miten hienot niistä tuli. Ja jätin myös ne sellaisiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siis tosi hyvä että maali on niin ohutta, vaikka ekan kerroksen jälkeen vähän arvelutti että kannattaako hommaa jatkaa vai mennä suosiolla ostamaan kunnon paksua maalia ;D Tuolla harmaalla tekisi nyt kyllä mieli käsitellä jotain muutakin. Mitähän sitä seuraavaksi... :)

   Poista