sunnuntai 28. elokuuta 2016

OLOHUONEEN UUDET SISUSTUSTAULUT

 Pääsin tekemään netissä toimivan taulu- ja julistekauppa Desenion kanssa yhteistyötä ja sain valita heidän valikoimistaan muutaman julisteen. Tämä ei olisi voinut osua parempaan saumaan, sillä olin jo valmiiksi miettinyt taulukollaasin tekemistä olohuoneen uudelle harmaalle seinälle.

Deseniolla on laajat valikoimat julisteita eri aihepiireistä, eikä valinta todellakaan ollut lopulta helppo, vaikka ajattelinkin jotain luontoaihetta alusta alkaen. Tuohon isoon vihreänsävyiseen metsäjulisteeseen iskin silmäni samantien ja muut valikoituivat sitten siihen sopiviksi. Järvimaisema muistuttaa jostain tutusta joskus nähdystä maisemasta ja akvarellimainen maailmankartta on ihana! Vihertävälle eukalyptukselle tilasin taululistat erikseen Deseniolta ja muut kehykset on Ikeasta. Lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Kauniita tauluja, jotka tuovat kivaa tunnelmaa olohuoneeseen. Tai mitäs olette muut mieltä mun tauluvalinnoista? :)

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

12 kommenttia:

 1. Nätit valitsit! Itselläni on ollut koko kesän samanlainen yhteistyö "työn alla", en ole saanut valittua koska vaihtoehtoja tuntuu olevan niin paljon ihania. Tuon metsän taisin itsekin kuitenkin lopulta ottaa :-) Julisteita odottelen saapuvaksi, niin pääsee kehystämään ja laittelemaan seinällekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kyllä näistä tosi paljon! Mut kuten sanottua, valinta oli täälläkin vaikeeta :) Kiva nähdä sun loputkin valinnat pian!

   Poista
 2. Kaunis olohuone ja kollaasi. Sisustustaulut on niin kivoja, raskii välillä vaihdellakin kuvaa kun hinnaltaan mukavia. Kauniit kuvat olet valinnut. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Ihan totta, vaihtelua minäkin aina kaipaan, niin ei millään mitään kallista taidetta raaski ostaa. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Deseniolla on kauniita julisteita <3 Itsekin olen muutamat tilannut :) Tuo kolmikko on hyvä, toimii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on! Ei muuta vikaa, kuin vaikea valita suosikit :) Kiitos!

   Poista
 4. Kauniin herkät ja suorastaan lumoavat taulut! Erinomaiset valinnat :)

  VastaaPoista
 5. Kyttäsin juuri itse samaa metsämaisemaa. Ainoa este, miksi en vielä tilausta tehnyt, oli epäilys onko se liian vihreä siihen tilaan mihin olisi tulossa. Onneksi minulla on erittäin hyvä toinen vaihtoehto mutta katsotaan miten käy...
  Kolmikko toimii tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota vihreää on oikeasti ihan vain metsän kohdalka, eli n.1/3 taulusta. Yläosa on ihan valkoinen. Mulle kävi niin, että kun rullasin julisteen auki, mietin että onpas tässä tylsän paljon valkoista, mutta nyt se musta ihan täydellinen sävyjensä ja värin määrän suhteen :) Kiitos!

   Poista
 6. Ai vitsit kun on hyvännäköinen taulukollaasi! Juuri koneen avasin tarkoituksena mennä Deseniolle kurkkimaan tauluja, kun oma ISOIMMAN taulun lasi hajosi tuhansiksi palaseiksi ja vielä siihen päälle kaatui kukkapurkki jossa oli riittävän paljon vettä kastelemaan kuvan liekomäräksi. :/ Deseniolta meilläkin on muutamia kuvia. :) Teillä on kyllä hurjan kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kylläpä oli paljon huonoa tuuria mukana!! Onneksi esim. juuri Deseniolta saa uusia kuvia edullisesti! Kiitos paljon <3

   Poista