keskiviikko 24. elokuuta 2016

DIY /// PIKKUMATOT TYYNYIKSI TERASSILLE


Tämän kesän suunnilleen ainoa käsityö, on nämä tyynyt. Ostin pikkumatot Ikeasta jo joskus kolmisen vuotta sitten, ihan muut suunnitelmat mielessä. Ne eivät koskaan toteutuneet, mutta kun taas kesän alussa törmäsin varastossa mattoihin, keksin, että niistähän tuleekin hyvät tyynyt terassille. 

Pistelin reunat kiinni ihan käsin ommellen puuvillalangalla, välittämättä siitä että tikkaukset näkyy. Tavallaan sekin kuuluu hyvin räsymattojen alkuperäisilmeeseen. Tyynyn suuaukkokin on kiinnni harvoilla pistoilla, niin että jos noita joutuu pesemään ompeleen saa suht helposti purettua ja ommeltua uudestaan yhteen. Tiedän, että se onnistuu, koska yhden kohdalla näin piti jo tehdä päivä sen valmistumisen jälkeen. Mikä ihme taipumus kaikilla uusilla tuotteilla onkin likaantua täydellisesti?

Tässä nyt vähän tällaisia hassuja tyynyjen valmistumisen jälkeisiä kuvia ihan vaan keittiön lattialla + yksi ennakkomaistiainen uudistuneesta terassista. Siihen palaan vielä tarkemmin, se on muuttunut entisestä tosi paljon viime viikkoisten maalausten ansiosta.  Noita tyynyjä tarvitsisin 
oikeastaan ainakin kaksi lisää. Pitää katsella jos osuu silmiin sarjaan sopivia pikkumattoja. Näillä kyllä pärjää hyvin tämän kesän loppuun :)

3 kommenttia: