sunnuntai 14. elokuuta 2016

SEINÄ VAIHTOI VÄRIÄ
Nyt se sitten tapahtui. Kyllästyin lopullisesti petrooliseinään ja maalattiin olohuoneen seinä harmaaksi. Juuri nyt nautin kovasti rauhallisemmasta ilmeestä, ja uusi seinä tekee koko olohuoneesta valoisamman, vaikka se ei näistä kuvista oikein välity, kun vanha olkkarikuva on otettu auringonpaisteessa ja uusi sateessa. 

Laitoin tuohon myös maalausvaihekuvat. Hetken mietin pohjamaalin jälkeen jätettäisiinkö seinä valkoiseksi, mutta se tuntui liian kalsealta. Noista valkoisella seinällä näkyvistä pikkuruisista värilastuista valikoitui tummin sävy, eli Tikkurilan Pro Grey värikartan sävy 1944, joka melkoisen täydellinen valinta. Lämmin harmaa, joka ei tänne osuvassa valossa taita häiritsevästi (tai siis lainkaan) ruskeaan, vihreään eikä siniseen.

Väriä olohuoneeseen on luvassa, kunhan saan seinälle suunnittelemani taulukollaasin ja sohvalle uudet tyynyt. Ja tällä hetkellä täällä on täysi sirkus-tunnelma tyttären eilisten synttäreiden johdosta. Siitä enemmän toisella kertaa :)

9 kommenttia:

 1. Kaunis harmaansävy, ei kylmä. Hyvä muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä harmaansävy mielyttää kyllä kovasti :)

   Poista
 2. Hyvältä ja freesiltä näyttää!

  Arvaa, tuo tvt1944 on luottoharmaani, jolla olen maalannut viime kodissa seiniä ja laminaattilattioita ja täällä nykyisessä lautalattioita ja tuvan sekä yhden makuuhuoneen seiniä. Vielä(kään) en ole kyllästynyt. Eli on kyllä juuri sopivan neutraali harmaa, joka passaa mielestäni melkein kaiken kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona!

   Ei oo totta, mut hyvältähän teidän seinät ja lattiat on kyllä aina näyttäneet! Olis pitänyt kysyä koodi, vaikka ihan kiva kun oman pähkäilynkin jälkeen päätyi tähän :) On kyllä tosiaan aikas täydellinen harmaa!

   Poista
 3. Hyvän harmaan löytäminen on hankalaa. Pitääpä laittaa tää korvan taakse. Odotan mielenkiinnolla sun taulukollaasia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Edellisessä asunnossa testasin parikin hutia, sinistä ja vihreetä tuli... Viime aikoina olen luottanut NCS S 1500-N, joka on hyvin lähellä tätä ja ihanan neutraali myöskin, mutta aina on hyvää olla pari vaihtoehtoa ;)

   Poista
 4. Kaunis sävy. Minun pitäisi maalata poikien huone juurikin jollain tämän tapaisella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Tätä voin kyllä lämpimästi suositella :)

   Poista
 5. Aikasta passeli muutos! Täällä on myös pensseli pyörinyt aika ajoin kädessä: jotain pitäisi päästä maalaamaan, mutta mitä?! Onneksi on yläkerran remppa :)

  VastaaPoista