tiistai 1. maaliskuuta 2016

NEULOTTUA: PIKKUINEN PUPU PIENELLE TYTÖLLE



Blogiin tulikin yllättäen pieni tauko hiihtolomaa edeltävien kiireiden ja itse hiihtoloman vuoksi. Kierrettiin lomalla puoli Suomea, enkä sitten saanut autossa istuessa tietokonetta esiin kaivettua, vaikka niin olinkin suunnitellut ja kone kävi samalla tourneella kuin mekin. Lomareissun pääkohteena oli miehen veljentyttären ristiäiset kaukana Torniossa. Pienen korun lisäksi neuloin vauvalle kaveriksi tämmöisen pupun, joita tein pari vuotta sitten omansa myös meidän lapsille sekä yhden kummityttärelleni

Tämäkin pupuneito sai päälleen pilvenreunakuvioisen mekon, mutta tällä kertaa Muitaihania talvisukista tutuin värein. Jostain syystä näiden pupujen pää menee aina vinoon, ja vaikka nyt muistankin silloin edellisessä pupubuumissa miettineeni miten sen korjaan, eihän se nyt neuloessa mieleen tullut. Mutta ei siitä mihinkään pääse, että söpöjä nämä pupuset ovat. ja nyt on uusi suloinen serkku sekä meidän lapsilla, että lasten pupuilla :)

Alkuperäinen ohje on täältä. Oletteko muut näitä pupuja neuloneet?

10 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihania pupuja <3 tuollaista olis itsekin ihana kokeilla tehdä mut kutomisesta on vähän vierähtänyt aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Näiden ohjeessa on pari sellaista kohtaa, joissa joutuu vähän soveltamaan (tai sit mä vaan en ymmärrä ohjetta), että kantsii ehkä vähän verestellä muistoja vaikka pipon verran ensin jos muuten on neulomisesta aikaa. Sit on kyllä nopeita neuloa :)

      Poista
  2. Oi, kuinka söpö pupu. Ja, ihana tapetti. Meillä oli tuota tapettia vanhassa kodissamme lastenhuoneessa. Aurinkoista alkanutta maaliskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin tykkään tästä tapetista paljon. Meillä oli edellisessä asunnossa sama vihreänä ja vielä piti tännekin saada :)

      Poista
  3. Niin ihana pupu! Itsekin ootan, että joku tekisi vielä vauvan, olisi ihana tehdä jotain itse lahjaksi. Ja tänään viimeksi huokaillen katselin kauppojen vauvanvaatteita, niin ihania on täällä pojillekin.

    Jahei niin tuttu tunne tuo, mullakin monesti kone kiertää suurin aikein mukana ties missä, mutten saa sitä sit esiin kaivettua, kun joko maisemat tai uni vie mennessään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Näitä pieniä lahjoja on kyllä ihana tehdä :) Voi vitsi, sieltä löytyy varmasti kaikkea supersuloista mitä ei tänne mistään saakaan!

      Aina niin suuret suunnitelmat, jotka kummasti matkan päällä unohtuu... Ehkä ihan hyvä niin ;)

      Poista
  4. Voi että mikä söpöläinen! <3 Vieläköhän ennättäisi tällaisen neuloa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan olekin, kiitos! Sä kyllä nopsasti tuollaisen kudot, ei muuta kuin puikot heilumaan :) Ohjeessa on pari vähän outoa kohtaa, mutta siinä ne neuloessa selviää.

      Poista
  5. Aivan yli ihania pupuja! Oikein mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista