maanantai 14. maaliskuuta 2016

OLISPA KIVA JOS TULIS TÄNNEKIN... IKEA BJÖRKSNÄSTämä on nyt vähän tällainen kiusaampahan vähän teitäkin postaus. Mitäs piditte ylläolevista kuvista? Aika kivoja juttuja, nahkaisine vetimineen kaikkineen, vai mitä? 

Pohjoisen turneella käväistiin nopsaan myös Haaparannan Ikeassa (joo tiedän, "eikö ne nyt mitään muuta tekemistä keksineet, kuin ravata taas Ikeassa" :D), jossa ihastelin todella kivaa pinnasohvaa. En siellä sen tarkemmin asiaa miettinyt, kuin että kohtahan näitä sitten meiltäkin saa, onpas hassua että tämä uutuus on mennyt aiemmin kokonaan ohi. Noh, kun sitten aloin sohvaa kotiin tultua tarkemmin katsomaan, niin eihän sitä tai koko Björksnäs sarjaa löytynyt Suomen Ikean sivuilta ja asiaa tarkistettuani sain vastauksen, että ainakaan näillä näkymin eivät ole Suomeen tulossa.

Kyllä mä uskoisin, että varsinkin noille vitriineille, sohvalle, ja matoillekin löytyisi kysyntää myös lahden tältä puolelta. Tuolikin on kiva, ja pöytä, ja penkki ja sarjaan kuuluvat lasiesineet... Aikamoinen pöh.

Kuvat: IKEA

10 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Meidän "lähi-Ikea" on juurikin tuo Haaparannan, joten nyt kun ensi kuussa valmistuvaa taloamme alamme sisustaa, lienee suunta tuo. Ihania uutuuksia tulossa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä tuuri teillä, että pääsette Ruotsin puolelle niin kätevästi. Kivoja sisustushetkiä! :)

   Poista
 2. Tuo sohva erityisesti olisi meille sopiva. Ja, tuohon kuistille jossa nyt on tuo vanha pirtinpenkki. Luulisi tämän tuotemerkin tänne suomeenkin tulevan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvaan kiinnitin myymälässä ensimmäisenä huomioni, on se ihana! Ei sieltä valitettavasti kaikki tule tänne myyntiin, vaikka niin voisi kuvitella. Toivotaan että kumminkin joskus, vaikka nyt ei vielä tiedossa olekaan.

   Poista
 3. No onpa todellakin pöh... tuo selkänojallinen penkki olisi kyllä ihana! Vai pitääköhän lähteä naapurimaahan shoppailemaan (matkaa tosin on)! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Sohva oli myös tosi hyvä istua... Ei muuta kuin pientä roadtripiä pakettiauton kera suunnittelemaan ;)

   Poista
 4. Tuo sohva on ihana! Meidän lähi-ikea on just tuo Haaparannan liike, joten reissua pukkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva etu pohjoisessa asuville, että pääsee niin helposti Ruotsin puolelle shoppailemaan (muutenkin kuin Ikeaan) :)

   Poista
 5. nyt on björksnäs-mallisto Suomessakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin huomasin kesällä Ikeassa käydessä, että mainostivat sen elokuussa tulevan :) Nyt pitää ihan tosissaan alkaa mittailemaan tuota vitriiniä...

   Poista