torstai 3. maaliskuuta 2016

PÖYTÄ VINOSSA


En tiedä oletteko kiinnittäneet kuvissa huomiota, mutta meillä on ollut ruokapöytä viime kesästä asti vinossa seiniin nähden. Tyttären synttäreillä sitä kai ensimmäisen kerran testattiin kun pöytä jatkopalalla jatkettuna ei mahdu ruokailutilaksi varattuun ikkunasyvennykseen. Todettiin, että pöytä vinossa asennossa onkin joka suunnalta helppokulkuisempi, toimivampi ja mielenkiintoisempi ratkaisu, joten vinoon se sitten normaalikokoon lyhennettynäkin jäi.

Pöytä itsessään huutaa kipeästi kunnostusta, vaikka se näin ylivalotetuissa kuvissa jollain tapaa hyvältä onnistuukin näyttämään. Siinä sitä onkin ensi kesänä hiomista ja puunaamista, että saa sen taas kuntoon. Pöydän malli ja nykyinen väri (niistä kohdista missä ei ole pinkkiä tussia yms epämääräistä) on kovasti mieleeni, joten mitään varsinaista muutosta siihen ei ole tulossa. Ehostusta vaan.

Tulppaanit ja silloin tällöin paisteleva aurinko tuo ihanasti kevättä lähemmäksi ja lähemmäksi. Nyt kun tuli talvilomalla nähtyä Pohjois-Suomen upeat superlumikinokset, tuntuu että oma talvikiintiö tuli täyteen ja olisin jo ihan valmis kevääseen. Mutta ei siihen pitkästi olekaan, pääsiäiseenhän ei ole enää kuin vajaa kuukausi! Aikamoisella vauhdilla on talvi edennyt, jälleen kerran.

12 kommenttia:

 1. Hauskasti vinossa tuo teidän pöytä. En ole aiemmin huomannut. Ihastelen aina noita teidän tuoleja, ihanat. Joo, kevät se tulee kovaa vauhtia, ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihan kiva, pienellä muutoksella vähän jotain jujua :) Kiitos, tuolit on munkin mielestä ihanat! Kevät <3

   Poista
 2. Kiva keittiö.Mä olen pohtinut oman keittiön raikastamista ensi kesänä.Harmaja raitatapetti vaihtuu maaliin tai tapettiin.Tykkään sun keittiön väreistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Raikastaminen kannattaa. Pienilläkin jutuilla saa kivaa freesimpää tunnelmaa aikaan :)

   Poista
 3. Joo, näyttää hyvältä! Pienillä jutuilla on tosiaankin merkitystä. Minustakin tuntui koko keittiö ihan hurjan avaralta, kun siirsin pöytää 5 senttiä olkkariin päin. :D Teidän keittiö on muutenkin varsin nätti ja näpsäkkä. Tykkää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kiva fiilis voi oikeesti olla parista sentistä kiinni, todettu on :D Kiitos Maru!

   Poista
 4. Tosi kivannäköinen kun on vinossa. Ja niin kivannäköistä muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo hassua, miten pöydän toisen pään siirto vaikuttaa näin :) Kiitos!

   Poista
 5. Ompa kiva, liian harvoin uskalletaan kokeilla vinoja ratkaisuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ihan totta, kyllä sitä itsekin yleensä laittaa kaiken seinän vieriä pitkin tai niiden suuntaisesti... :)

   Poista