sunnuntai 10. tammikuuta 2016

SISUSTUKSEEN SOPIVIA LAHJOJA
Sain tosi ihania sisustukseen sopivia lahjoja niin joulun alla, jouluna kuin joulun jälkeenkin. Ihan kaikki eivät edes näihin kuviin osuneet, mutta tässä jotain niistä. The Kinfolk home-kirjan sekä Virkkurin kakkososan ostin itseasiassa ihan itse itselleni, mutta mies paketoi ne ennen kuin ehdin vilkuilla sisältöä yhtään, joten mukavan jännittävää niitä oli silti aattoiltana paketeista esiin availla.

Minua harmitti ihan hurjasti, kun huomasin ettei Marimekolta tullut enää uutta taskukalenteria. Meillä on keittiön seinällä ollut jo useampana vuotena Marimekon värikäs kalenteri, jossa jokaisen kuukauden kohdalla on ollut ommeltu tasku, johon on ollut kätevä sujauttaa mm. laskut ja lasten synttärikutsut. Räväkät värit ja kuvat ovat noissa kalentereissa olleet myös kovasti mieleeni, keittiö kun on muuten meillä mustavalkoinen. Väriä halusin siis seinälle nytkin, mutta kyllä oli vaikea löytää korvaavaa. Lopulta ihastuin Rifle Paperin Cities-kalenteriin, jonka kuvat on kauniit ja inspiroivat (sopiiko tämä oikeasti lainkaan muutenkin jatkuvasti matkakuumeilevalle..?). Amerikkalainen viikon sunnuntaista aloittaminen tuottaa näin alussa hieman tulkintavaikeuksia ja sitä taskua kaipaan edelleen... Mietin tosissani ompelisinko sivuihin omat taskut kiinni. Katsotaan.

Iloisena yllätyksenä sain kaksi kaunista kastehelmi-kynttilälyhtyä Iittalalta Instagramin kautta. Kirkasta olikin haaveillut jo jonkin aikaa, mutta punainenkin on kiva iloinen väripilkku sisustuksessa. Ylimmässä kuvassa kastehelmi lepäilee ystävän isän tekemällä pannunalusella. Eikö olekin upea (alunen)!?

6 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja ovat!Kastehelmi on kaunis sarja,minulta löytyy jotain heidän tuotantoa.

  VastaaPoista
 2. Meillä ollut myös Marimekon taskukalenteri monena vuonna. Kätsä laskuja ja tärkeitä papruja varten, mutta harmillisesti siitäkin puuttui nimipäivät. Yllättävän iso juttu. Nyt me saimme lahjaksi seinäkalenterin, joten sillä mennään ja kiva sekin on, vaikkei siinäkään taskua ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nimipäivien puuttuminen on ollut ikävä vaje tuossa MM-kalenterissakin. Työpäivinä on auttanut pöytäkalenteri, mutta viikonloppujen ja lomien nimipäivät on pahasti päässeet menemään ohi...

   Poista
 3. Kauniita kuvia jälleen kerran :) Sain jouluklahjaksi kastehelmi lyhdyn ja onhan se todella upea, yllättävän paljon iloa noin pienestä sisustuselementistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lemmi! Sinäpä sen sanoit, tosiaan yllättävän paljon iloa tuollainen pieni esine voi tuottaa :) (Tuossa tekstissä mun tosin piti upealla viitata tuohon pannunaluseen, korjailin tuota loppulausetta hieman ;))

   Poista