torstai 21. tammikuuta 2016

HERKKUJA, HERKKUJA








Vinkkaanpas nyt täälläkin, että ruokabloginikin päivittyy jälleen melkein vuoden tauon jälkeen. Mietin jonkun aikaa, että pitäisikö koko Patalintu-blogi unohtaa ja postata tänne noita ruokia silloin tällöin, mutta päädyin nyt kuitenkin jatkamaan sitä, kun onhan se blogi ollut olemassa jo kohta kahdeksan vuotta. Eikös niin, että ruuasta kiinnostuneet löytää sinnekin ja täällä näistä muista höpinöistä tykkäävät eivät tänne ruokapostauksia kaipaa väliin? Näissä kuvissa viime viikonlopun kokkailuja, joista osa nyt jo ruokablogin puolelta löytyy ja loput päätyy sinne ennemmin tai myöhemmin.

Maistuisko? :)

6 kommenttia:

  1. On oikein herkkuja täällä sulla!Ei kannata noin vanhaa blogia unohtaa ja lopettaa,päivittää sen mukaan mitä jaksaa/innostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on tullut herkuteltua ;P Kiitos! Niin mä ajattelin, että ei tuommoista blogivanhusta sovi ihan kokonaan unohtaa, mutta päivittyköön ajallaan :)

      Poista
  2. Todellakin maistuisi! Niin on herkullisen näköistä ja kauniit valoisat kuva, nam! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten vaan Patalinnun puolelle ja leipomaan, tai viimeistään kun remppa on valmis ;) Kiitos Jutta <3

      Poista