tiistai 26. tammikuuta 2016

RIEMUN IHANAT VANERIKORUT


Onko teille tuttu Riemu-puoti ja sen ihanat vanerikorut sekä magneetit? 
Puodin takana on Kuopiolainen yrittäjä ja Nuapurissa-blogin kirjoittaja Maru, jota voi vain ihailla rohkeudesta heittäytyä yrittäjyyteen keskellä ruuhkavuosia. Mutta mikäpä siinä, kun on niin mainioita ideoita ja tahtoa sekä taitoa toteuttaa niitä :)

Olen ihastellut koruja jo jonkin aikaa, mutta nyt pistin ne lopultakin tilaukseen. Koruista löytyisi myös ihanan herkullisia pastellisävyjä, mutta ostin nyt itselleni tylsän varmasti mustaa sekä Sae- että Vasten-malleista. Sen verran kyllä näihin koivuvanerisiin kaunokaisiin ihastuin, että kevään lähestyessä saattaa alkaa muutkin värit vielä kutsuvasti huutelemaan. Hauskat muuten myös nuo kartonkiset korurasiat. 
Hienoa Maru!

Postaus on toteutettu bloggaajan omasta ihastuksesta kyseisiin tuotteisiin

8 kommenttia:

 1. Kauniit on. Täytyykin perehtyä koruihin ja vaihtoehtoihin. Tuo varma musta on aina hyvä valinta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan tosi kauniita! Mustaan ei pety, mut kai sitä väillä vois vähän irrotella ;)

   Poista
 2. Kummatkin korvakorut ovat todella upeat! Tuollaiset olisivat kyllä ihanan erilaiset ja ei pastillin sävyisetkään huonolta kuulosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin upeat! Vähän jotain muuta kuin yleensä :) Ne pastillit on niin herkkuja..!

   Poista
 3. Voi kiitos Petra! Todella. <3 Aivan ihana ylläri tämä postaus. Ehdinkin jo ihmetellä, että mikäs tilauspiikki verkkokauppaan tulla tupsahti, mutta sinä taisit olla asialla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo on mun puolella! Oli suorastaan pakko postata kun nää on niin kauniita. Onpa kiva kuulla, että kauppa käy, johtui se sitten tästä tai muuten vaan! :)

   Poista
 4. Kivan näköisiä on. Aina hyvä kun joku uskaltaa yrittää. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on tosiaan hienoja ja mahtava yrittäjä! Kiitos käynnistä ja ihanaa kun jäit lukijaksi. Tervetuloa jatkossakin! :)

   Poista