lauantai 30. tammikuuta 2016

METSÄISET TAPETIT - MIKÄS NÄISTÄ SOPIS MEILLE?


Nyt mennään vähän nurinkurisesti, kun ensin iski tapetti-ihastus ja sitten vasta mietin, että mihinköhän sitä laittais... Kyseessä on siis Sandbergin Skog-mallisto, josta löytyy monta kaunista vaihtoehtoa. Tilasin mallipalat viidestä eri tapetista: Skal (tuo munankuorimainen), Tweed (kalanruotomainen), Vatten (isoja mustia läiskiä), Linne (hienonhieno ruutukuvio) ja Kalk (eläväpintainen harmaa). 

Tapeteista löytyy kauniita vihreän, beigen, sinisen ja punertavan sävyjä, mutta kaikki tilaamani mallit ovat lämpimän harmaansävyisiä ja todella kauniita läheltä tarkasteltuna. Linnen ja tweedin kuviota ei seinästä kyllä huomaisi kuin ihan vierelle erehtyessä, joten ne voisivat sopia hyvin esim. käytävään, Skal oli ensi-ihastus kuvien perusteella, ja niin se säilytti ykkössuosikin paikkansa myös mallipalojen perusteella. Olohuoneessa saattaisin siihen kyllästyä, mutta makkariin se toisi ihanaa tunnelmaa vai mitä arvelette?

Todella upea on myös sarjan nimikkotapetin harmaa talvimetsäversio; Vinterskog. Mutta miltähän se talvimetsän tuijottelu tuntuisi keskellä vehreintä kevättä..?


Alin kuva: Sandberg

12 kommenttia:

 1. Kaikki on kyllä tosi kivoja! Pitää varmaan tilata näytepalat ihan vain koristeeksi :) Tuo alimmassa kuvassa oleva hentoinen metsätapetti olisi kyllä mieleeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä toimii tosi kivasti koristeena, mullakin ollut viriteltynä jo moneen paikkaan seinälle ja alustana ;) Metsätapetti on todella kaunis!

   Poista
 2. Ai että, miten hienoja!!! Mun suosikki on tuo roisketyylinen (jossa on paljon pieniä pilkkuja)...onko se juuri Skal? :))

  VastaaPoista
 3. Kivoja tapetteja olet löytänyt. Onnea sopivan seinän metsästykseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omien nurkkien tarkkailu "sillä silmällä" jatkuu... ;)

   Poista
 4. Tosi upeita kaikki! Luulen, että teille sopisi parhaiten Skal tai Vatten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi onnistunut kokoelma. Skal on se omakin suosikki, Vatten on kaunis, mutta vähän mietin onko isot läiskät kumminkin kyllästyttävä tekijä... :)

   Poista
 5. Aivan ihania kaikki, niin että onnee vaan valintaan :) Toi teidän olohuoneen seinä on kyllä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitti vaan, tässäpä sitä sitten valitaan... ;) No joo, onhan tuo seinä kiva, nyt on vaan taas se aika vuodesta kun se vähän kyllästyttää... Kevätaurinko nopeasti esiin, tai se tuosta poistuu!

   Poista