tiistai 19. tammikuuta 2016

PIENIÄ JUTTUJA LASTENHUONEISIIN
Mulla on ollut varsinainen mattokriisi olohuoneessa, mutta ei puhuta siitä vielä sen enempää... Pojan huoneen matto sen sijaan löytyi hyvinkin helposti. Óikeastaanhan siellä ei ollut edes puutetta matosta, mutta iskin silmäni tuohon ihanaan H&M:n mustavalkoiseen automattoon jo aikaa sitten ja kun niitä lopulta taas verkkokauppaan tuli  klikkasin sen meille. Juuri tällä hetkellä vastaavanlaisia mattoja onkin jo enemmän tarjolla, kun Hennesille on tullut toinenkin, safariaiheinen mallistoon ja OYOY:nkin samantyyppistä mattoa on useammassa sisustusliikkeessä myynnissä, mutta haluttua tavaraa nuo kaikki näyttävät olevan ja usein väliaikaisesti loppuunmyytyjä.

Pientä lisäväriä pojan huoneessa edustaa Poppy Lab-juliste, jonka tilasin Ellokselta. Sinne näyttää nyt tulleen enemmänkin julisteita eri toimittajilta, ihan kiva lisä Elloksen valikoimiin. Niissä vaan ei voi hyödyntää aina yhtä mukavia alekoodeja...

Tytär sai joulupukilta Helen Dardikin puisen eläinmaatuska setin, jota itse olen jo pidemmän aikaa sillä silmällä katsellut. Joulupukki löysi setin Harjun paperista, josta onnistui sähköpostitilaus oikein mukavasti, mutta olisipa kätevää jos tuolla ihanalla putiikilla olisi myös nettikauppa... ;)

16 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja! Tuo matto on ihana ja joku samanlainen on toivottavasti jossain vielä myynnissä, kun meidän poikanen on sen ikäinen (ja muuttaa pois meidän makkarista), että tuollainen kannattaa hankkia. Täälläkin muuten toivottaisiin Harjun paperille nettikauppaa:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän noita tuontyyppisiä mattoja ole vielä pitkään, kun ovat niin suosittuja :) Mä uskoisin, että sille nettikaupalle riittäisi asiakkaita, vaikka kiitettävästi ostokset sujui s-postillakin :)

   Poista
 2. Ihania juttuja<3 Meidän pienin poika varmasti ilahtuisia tuollaisesta matosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo matto on kyllä kiva. Pohjassa on jotain stoppari-muovia niin ei ees luistele ympäriinsä :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää! Meillä on se oyoy:n matto, ja keväällä se piti vielä tilata ruotsalaisen nettikaupan kautta, mutta kiva jos sitä nyt jo saa meiltäkin!

  Ihanasti joku taiteilija tuunannut vähän tuolia :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oyoy:n mattoa saa nyt Suomestakin. Kiva juttu, vaikka kyllähän tuo posti kuljettaa mistä vaan.
   Hah, voit varmaan kuvitella, että en ollut niin ihastuksissani silloin kun taiteilija toteutti teoksensa : D

   Poista
 4. Nuo eläinmaatuskat on niin ihanat <3

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava huone. Ja, eläinmaatuskat ovat ihania! Vierailen ensimmäistäkertaa blogissasi, ihastuttava. Taidankin jäädä heti lukijaksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanaa kun löysit tänne! Tulen vastavierailulle paremmalla aikaa mahd.pian :)

   Poista
 6. Mistä nuo maatuskat on? Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Harjun paperista, mut varmasti muistakin pikkuputiikeista löytyy. Tuossa vikassa kappaleessa onkin nimeä googletusta helpottamaan :)

   Poista
 7. Siis niin upeita ja inspiroivia kuvia!
  Voisin itsellenikin tuollaisen huoneen ottaa vaikka heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei paljon kiitoksia Lemmi! Eihän kukaan sano, etteikö aikuisenkin oma tila voisi olla vähän leikkisämpi ;)

   Poista
 8. Jaksan aina ihailla noita maatuska-juttuja muilla, mutta itselle en ole saanut hankittua vieläkään. Tuo mattokin on niin kiva<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon noita ihastellut useamman vuoden. Nyt kun tytärkin ihastui kuvan perusteella ennen joulua, ei tarvinnut perustella itselle pidempään ;) Kiitos!

   Poista