sunnuntai 24. tammikuuta 2016

SININEN KESÄUNELMA


Tammikuu, ja kesä mielessä. Siitäkin huolimatta, että kovasti näistä lumisten päivien luisteluista ja mäenlaskuista tykkään. Katselin Ikean helmikuussa myymälöihin tulevan kesämalliston kuvia, ja kuvittelin jo itseni tuonne pihaterassille, uusien pallovalojen tunnelmasta nauttien...

Muistin juuri, että minähän en ole blogissa vielä esitellyt viime kesänä valmistunutta takapihan terassia. Pitääkin kaivella niitäkin kuvia esiin. Jokatapauksessa, haaveilin sinne jo viime kesänä sinivalkoisesta kesätunnelmasta, mutta en löytänyt mieleisiä, sopivan hintaisia tekstiilejä, joten se jäi silloin toteuttamatta. Ikea näyttää nyt vastanneen hiljaiseen toiveeseen ja ensi kesän somisteet taitaa löytyä sieltä, mikäli kuvat vastaavat todellisuutta sitten aikanaan. Voi kun saataisiinkin pitkä ja lämmin kesä, niin sitähän pääsisi melkein etelän lomatunnelmiin vain ulko-ovea vähän raottamalla.

Etupihan terassin läpi kasvavassa kirsikkapuussa meillä onkin ollut jo parina vuonna valkoiset vastaavat aurinkokennovalaisimet, mutta niiden lisäksi voisi nyt hankkia pari sinisellä värjättyä. Nuo metalliset jakkarat ja penkki kiinnostavat myös. Oranssi on herkku, mutta siitä näyttää löytyvän myös turvallinen harmaa. 

Miltäs näyttää, osuuko nämä värit ja tunnelmat teidän kesäpihoihin tai parvekkeelle?

Kuvat: Ikea

2 kommenttia:

  1. Pidän talvesta, lumesta ja pakkasesta. Mutta, tänään kun hiihdimme kotiinpäin satoi vettä. Joten, kesä, lämmin ja terassi tuli mieleeni. Kaipaan siis jo lämmintä ja kuivaa. :) Kesää odotellen ja kyllä tuollaiset tekstiilit terassillemme sopisi. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin jo alkanut luulemaan, että en tykkää talvesta yhtään. Mutta nyt kun tänä vuonna saatiin taas kunnolla lunta ja pakkasta, niin onhan se ihana! Tämmöinen aito, perinteinen talvi sopii mulle, kauhulla odotan ensi viikon vesisateita... Mutta vaikka ulkona juuri nyt onkin niin mukavaa, niin kesä pääsi silti mieleen :) Kiitos samoin!

      Poista