keskiviikko 1. lokakuuta 2014

MAKKARIN MUUTOS JA PIILOTETTU TYÖPISTE

Kuten jo aikaa sitten kerroin, muutettiin kesällä huoneiden järjestystä. Yksi iso muutos oli tuoda meidän vanhempien makkari alakertaan, entisen työ-ja leikkihuoneen tilalle. Piste tietokoneelle tarvittiin edelleen, mutta halusin häivyttää sen niin hyvin kuin jättikokoisen mötikän ja ison ruudun nyt suinkin vain voi. Tämä toteutettiin muokkaamalla entisen työhuoneen bestå-kaappia, josta tuli nyt sekä tietokonekaappi, että minun vaatekaappini. Yllättävästi kaikki sopivat sinne sisään mainiosti ja parin kuukauden käytännön jälkeen, voin kertoa järjestelyn toimivan erittäin hyvin. Näyttö on omalla hyllyllään, sen alla ulosvedettevä näppis&hiiritaso ja alla tyhjää tilaa jaloille. Itse tietokone on kaapin vieressä nurkassa ja vapaalla ollessaan peittyy mukavasti parilla tyynyllä. Jo monta vuotta kestänyt pehmitys työtuolin vaihdon suhteen on edelleen käynnissä, ehkä joku päivä jotain muuta... 

Huoneen laastiseinät, miehen peltinen vaatekaappi ja pellavalakanat tuovat kaikki minusta ihanaa tunnelmaa, huoneessa viihtyy hyvin niin tietokoneella työskennellessä, nukkumaan mennessä kuin aamulla herätessäkin. Kun kirjavarasto joutui beståsta vaatteiden ja tietokoneen alta pois, piti niille keksiä uusi säilytyspaikka. Tämä ongelma ratkaistiin asentamalla rivi matalia bestå-hyllyjä aivan katon rajaan oven yläpuolelle, niin että ne eivät ole silmissä huoneeseen tullessa, mutta kaikki löytyy sieltä tarvittaessa näppärästi. Meille hyvin toimiva järjestely sekin.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat seinäpinnat, tapetti ja tuo upea laasti! Kauniita kuvia kaikenkaikkiaan :)

  VastaaPoista
 2. Hienot matskut ja värit. Kaunista ja kodikasta. Ja fiksu piilotusoperaatio :)

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää, ja ilmeisen toimivalta. :) Ootko jo postannut tuon laastiseinän toteutuksesta? Kiinnostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Silja, hyvin toimii :) Enpä muuten ole tuosta postannut. Just nyt en osaa muuta sanoa, kuin että pari kerrosta laastia siihen on isolla lastalla vedelty... Kyselen mieheltä, jos irtoaisi käytännön vinkkejä!

   Poista