sunnuntai 5. lokakuuta 2014

YKSINKERTAISESTI IKI-IHANAA
Lasten ilo ja nauru, hyvä ruoka, yhdessäolo perheen ja ystävien kanssa - minä en tiedä mitään ihanampaa. Nykyisessä hektisessä elämänvaiheessa nauttii täysillä, kun kohdalle osuu vapaailta tai -päivä, jonka voi viettää lasten yllätykseksi järjestämää laulu-loruesitystä kuunnellen tai ystävien kanssa rupatellen. Kun saa istua rauhassa ja nauttia siitä mitä lautasella on, kaikin aistein, hyvässä seurassa. Tai kun pääsee metsäretkelle luontoon, näkee lasten riemun sammalmättäillä kirmatessaan ja saa oikein kunnolla rauhoittua ja keskittyä yhdessäoloon - pois kaupungista; pois kiireestä, pois metelistä. Yksinkertaisesti iki-ihanaa!

Viime  viikonloppuna saatiin viettää perheen kesken juuri tuollaista ihanaa päivää. Aamulla käytiin metsäretkellä keräämässä pihlajanoksia kotiin koristeeksi. Aseteltiin oksat yhdessä maljakkoon ja piti niitä marjoja vähän maistaakin. Tytär julisti pihlajanmarjojen olevan ihania, eikä juuri lainkaan kirpeitä - vaikka naama todisti jotain ihan muuta. Sitten hihkuttiin riemusta, kun tarjolle laitettiin jäätelöä joka myöskin oli ihanaa - ja tällä kertaa se näkyi myös nautinnollisesta ilmeestä.


Saimme maisteltaviksi Aino-jäätelön laktoosittomia uutuusmakuja, kermajäätelöä, jossa ei ole mitään ylimääräistä murua tai kastiketta, vaan ainoastaan yksinkertainen, intensiivinen, luonnollinen maku: vanilja, suklaa tai mustikka. Vanilja on ollut jäätelöistä suosikkini aina, niin myös tällä kertaa. Sellaisenaan kupista hitaasti nautiskellen tai tötteröstä lasten iloksi.
Ihana, selkeä vaniljan maku, täyteläinen valkoinen väri ja pehmeä suussasulava jäätelö <3

Aino-jäätelön facebook-sivuilla on parhaillaan käynnissä äänestys, johon osallistumalla voi voittaa ihanan Lumi-laukun TÄÄLLÄJa vielä lopuksi haastan Ainoa-blogin Miran, mikä sinusta on yksinkertaisesti iki-ihanaa? Mikä tuottaa iloa ihan sellaisenaan, missä arvostat selkeyttä? Haasteeseen vastaamalla saat jäätelöt itsekin maistettavaksi :)Blogiyhteistyö - Aino-jäätelö

4 kommenttia:

 1. Aino-jäätelöt on vaan iki-ihania! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania kuvia <3 en ehkä kestä!!!! Noiden jälkeen maistuis kyllä mullekin nuo jätskit. Ainon jätskit kuuluu meidän perheen suosikkeihin. Mahtavaa, että niitä saa nyt myös laktoosittomana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Laura <3 <3 <3 Jäätelö oli ihana kuvattava :)
   Kyllä meidänkin tulee yleensä Aino valittua, silloin kun jotain herkkujädeä kaipaa :)

   Poista