lauantai 1. syyskuuta 2012

Uusi nimi

Olen nyt jo useamman viikon ollut tyytymätön blogin nimeen. Harakanpesä ei sittenkään tunnu omalta, en osaa assosioida meitä harakkaan. Vaikka se onkin talon nimi, niin ei sen tarvitse olla blogin nimi. Tuntuu vaikealta muuttaa nimeä keskenkaiken, mutta ehkä se nyt vielä on ok, kun koko blogi on niin alussa..? Blogin osoite pysyy samana, mutta blogin nimi on tästedes Puistolassa. Tavallaan se on siis Villa Harakanpesä Puistolassa., kuten on oikeastikin ;)

En ole varma muuttuuko otsikko teille automaattisesti jos seuraatte blogia oman bloginne sivupalkissa. Voi siis olla, että teidän pitää poistaa blogi ja lisätä se uudelleen. Pahoittelut (ja kiitokset jo etukäteen) vaivannäöstä!!

******

Mites nämä, tykkäisittekö?


Olispa aika ihanat vaikka Smegin päälle pinottuna... ;D
Campbell siis paperoi tomaattikeittonsa uusiin Andy Warhol kääreisiin juhlavuoden kunniaksi. Mallit ja värit on poimittu Warholin printeistä, jotka varmaan useimmat tunnistavat.


Hitsi vieköön, mistähän noita saisi muutaman käsiinsä? Keitot jäisi kyllä (edelleen) syömättä :)


8 kommenttia:

 1. Hyvä nimi! Ei tartte blogia kokonaan poistaa vaan muokkaa vaan nimeä. Tai niin ainakin mulla... Tein sen jo :)

  Nuo tölkit on ihastuttavat ja vanhanaikaiset! Tykkään! Mitämitä, tuleeko teille kuitenkin se Smeg?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä huomastikin nopeemmin kuin edes ehdin ilmoitella! Kiva :) Niinhän se olikin että nimenmuokkaus riittää. Mut silti joutuu vähän ekstraa tekemään :-/ Mä en vaan osannut koskaan tätä kunnolla kutsua Harakanpesäksi vaan aina vaan tulee puhuttua Puistolasta, joten parempi näin :)

   Hitsi kun saisi noita purkkeja jotenkin, mutta ne kai tulee vaan rapakon takana joihinkin tiettyihin liikkeisiin myyntiin ja niitä on rajoitettu erä, joten tuskinpa niitä tarvitsee itselle hamstrata.

   Smeg on taas vaihteeks aika vahvoilla - mut mitä se on sitten taas kun on oikeasti tilauksen aika ;)

   Poista
 2. Minusta kaikki toimii ihan yhtä hyvin kuin ennenkin, en ainakaan ole itselläni huomannut blogin nimen muutoksesta johtuvia ongelmia ollenkaan. Eli no-problem. Jatkan bloginne seuraamista...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiva kuulla että ei aiheuttanut lisävaivaa :)

   Poista
 3. Ihan itsestään muuttui minulla =) ihmettelin nääs listassa olevaa nimeä että mikähän blogi tämä on jota seuraan ja tänne se minut taas toi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän kiva! Se varmaan päivittää itsensä kun käynnistää systeemit uudestaan, hyvä niin :) Toivottavasti kaikki käy tosiaan kurkkkaamassa että mikä tää on, eikä vaan deletoi suoraan kun ei tunnu yhtään tutulta... ;DD

   Poista
 4. Ainakin Turun K-Citymarketti Länkkärissä on Amerikka-hyllyjä, oisko esim Jumbon K-Cityssä ehkä kanssa... Jos ei niin voimme keskustella kotiinkuljetuksesta (hyvin joustavalla aikataululla;), jos niitä keittotölkkejä löytyy Länkkäristä. Itsekin niistä vähän haaveilen kynäpurkeiksi nähtyäni joku aika sitten netissä juhlakääreen (ja kyllä mä sen tomaattikeiton söisinkin:) - NL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siellä Amerikka-hyllyt, mutta vähän epäilyttää että mahtaako noita purkkeja Suomeen asti tulla kun niitä tuotetaan vaan limited edition ja Jenkkilässäkin ovat myynnissä vain Target-liikkeissä... Ei teillä olis reissua tiedossa tässä parin viikon sisään ;DD Mut jos jostain löydät niin osta mullekin!

   Poista