sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Perhosia ja pulikointia

Se mikä töihinpaluussa on kivaa, on että viikonloput erottuvat taas selkeästi arkipäivistä. Tuntuu hämäävästi siltä että parissa päivässä saa aikaan enemmän kuin ennen koko viikkona. Habitarea, viikkosiivousta, virkkausta, askartelua, leikkipuistoilua - kaikenlaista. 

Tänään yritin etsiä lasten viime vuoden talvikenkiä ja koska ne olivat lopulta siellä ihan viimeisessä kolossa mistä keksin katsoa, tulin samalla siivonneeksi eteislaatikot, liukuovikaapit, vaatehuoneen sekä ulkovaraston. Viimeinen paikka eli pojan huoneen vaatekaappi sai jäädä kaaokseen kun kengät LOPULTA löytyivät. Olin jo jossain vaiheessa vähän epätoivoisen varma että ne menivät kuitenkin keväällä vahingossa jemman sijasta roskikseen. Onneksi ei! Samalla löytyikin roppakaupalla tavaraa lastenvaunuista ja syöttötuoleista toppavaatteisiin ja kenkiin joita pitäisi alkaa Huutikseen naputtelemaan. Siinähän nuo ensi viikon illat sitten varmaan menevätkin, joten älkää ihmetelkö jos musta ei kuulu mitään...

Origamiperhoset taittelin tyttären 3v-synttäreille elokuussa ja nyt ne liihottelevat uuteen kotiin ja uusiin juhliin.Tytär innostui kun ulkovarastosta löytyi vielä ilmaa täynnä olevat uimavarusteet. Eikä sitä uimista mikään vedenpuute estänyt ;)


Ja siis voi että noita Ängri böödsejä. Miten voi 3v joka ei vielä edes pelaa sitä peliä, rakastua niin tulenpalavasti noihin lintuihin?

11 kommenttia:

 1. en ymmärrä myöskään ängri böördsejä, arttukaan ei tiedä pelistä mitään, mutta sai lahjaks sen keltasen linnun (pehmolelun) joka päästelee jotain ääniä, ja siitä asti on tunnistanu linnut jokapaikassa!! en tajuu:)

  kiitos muuten tuhannesti kommentista mun viimesimpään blogipostiin, vastailen kunhan pääsen koneelle ja on aikaa tarpeeksi jotta pystyn keskittyyn asiaan kunnolla! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain ihmeestä ne näitä trendejä poimii ja sit vielä innostuvat ihan liikaa... ;)

   Kiva jos siitä oli yhtään hyötyä ♥

   Poista
 2. Ängri böördsit ei miellytä täälläkään, ainakaan äitiä. En ole peli ihmisiä eikä lintujen ilme oikein viehätä. Mutta kuulema espoolainen Angry Birds leikkipuisto on huipun hieno paikka, kaveri äiti ylisti maasta taivaaseen. Vaan uskaltaako sinne mennä vai villiintyvätkö lapset änkkäreistä täysin?

  Mä en ole vieläkään keksinyt "viisasten kiveä" lasten tavaroiden ja vaatteisen säilytys logiikkaan. Nytkin ostin hölmönä vara kengiksi kirppikseltä "putkikuomat" poitsulle huomaamatta että meillä oli jo juuri semmoiset! Vaikka kuinka miettisi ja pyörittelisi ja keksisi erilaisia kategorioita ja säilytys systeemejä, silti aina jotain häviää, ehtii unohtua ja tulee sitten yllätyksenä. Harmittaa vieläkin kun hukkasin typyn ihanan kesä sandaalin ja sitten sitä kauan etsittyäni heitin turhaantuneena yksinäisen toisen sandaalin roskiin. No eipähän mennyt kun kaksi viikkoa niin tämä ensimmäinen sandaali löytyi, mukamas loogisesta paikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin siitä pelistä vielä tykätäkin jos joskus olis aikaa napsutella. Joskus sairaana sitä pelasin ja kyllähän se onnistui sen verran koukuttamaan että ymmärrän pelin hypetyksen. Mut sit tää kaikki oheiskrääsä, voi apua. Ai Espoossa on sellainen leikkipuisto? Kiitti vinkistä, onhan nää varmaan joku viikonloppu sinne nyt sitten pakko kuskata (meillä kun nää on jo menetettyjä tapauksia) ;)

   Jotkuthan tekee niitä excel-taulukoita jemmoistaan, niin ei pääse noita tulpaostovahinkoja sattumaan :) Mut en mä kyllä niin järjestäytynyt ole, unohtaisin kuitenkin täydentää listaa ja sit vaan uskoisin siihen vajaaseen tiedostoon ja ostaisinkin triplat, heh. Mut siis voi ei tuota sandaalia - voin niin kuvitella harmituksen!! Mua oikeesti alkoi jo niin pelottamaan se kenkien vahingossa roskiin joutuminen kun eivät mistään alkaneet löytyä. Nextin pupukengät ja Tepsut olis olleet vähän turhan komeet kaatopaikan koristeet...

   Poista
 3. Meille ei ihme kyllä ole noi linnut vielä iskeytynykkään, vaikka sitä peliäkin on pelailtu isin puhelimella. Mua ei siis haittaa ollenkaan,että ei oo niitä suosikkeja :)

  Arvaa vaan onko täällä meillä tuota nyssäkkää ja pussukkaa joka kolossa, mitä täytyy säästää ja siirtää seuraavalle. Joo, on! Uh. Mutta, mutta mitäs sulla on siellä neidiltä jääny talvikampetta, voisin olla kiinnostunu jos on jotakin meiltä puuttuvaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oo vaan onnellinen ettei oo iskenyt! Meidän pitää varoa ettei E tuu teille paita päällä - meillä ainakin aletaan aina himoita sitä mitä on jollain muulla nähty... ;)

   Nää säilytystilat on selkeesti ihan liian pienet kun joutuu niin moneen paikkaan tuota tavaraa jemmaamaan. Ei millään pysty pysymään kaikesta selvvillä. Hei, vois noista vaikka jotain kokonsa puolesta teille sopiakin. Laitan meiliä!

   Poista
 4. Meillä on ollut myös viime viikkoina nurkkien putsausta ja lasten viime vuoden talvivermeiden tarkistusta ja pieniähän ne ovat, suurin osa.
  Mulle on tullut sellainen kumma tapa että jos haluan ostaa jotain uutta, jostain vanhasta pitää luopua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muitakin aamuvirkkuja? ;) Meillä on pienempi alkanut heräämään joka ikinen aamu 5.20 (paitsi eilen 4.40) - ei helpotusta edes viikonloppuna.

   Mä niin toivoin että molempien lasten toppavaatteet olis olleet vielä hyviä, varsinkin pojan kun sen viime talven aleista ostin ja oli ihan koskematon, mutta kokoarviot meni sitten pieleen. Mut tuohan on vaan hyvä tunne jos haluaa ensin vanhasta eroon ennenkuin uutta ostaa! Mulla on ollut samaa ilmassa - jotenkin sitä tavaraa on nyt vaan ihan liikaa eikä määrän lisäystä enää kestä. Kovin pitkä ei meidän tyhjien kaappien vaihe tälläkään kertaa ollut. Tässä kävi nyt niin, että heti kun sain kaksi haalaria myytyä, niin kaksi uutta on jo meille matkalla ;)

   Poista
 5. Nuo perhoset ovat kyllä todella kauniita!
  Tänään kokeilin taitella origamiperhosia kutsukortteja varten, mutta niistä ei tullut yhtään noin kivan mallisia. Oiskohan jossain netissä ohje noihin (sellainen for dummies-versio milellään). Mistä paperista sinä olet nuo tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan unohdinkin vahvistaa että kirje lähti matkaan. Onkohan jo saapunut..? Mä tein niitä tällä ohjeella, on tosi helppo vaikka ensin näyttääkin että on monta vaihetta. En leikannut edes papereita mitenkään senttien mukaan, vaan vähän jotain suorakulmion suuntaista ;)

   http://createwithjulia.blogspot.fi/2008/04/origami-butterfly-tutorial-take-deep.html

   Mä käytin Tigerista ostamaani origamipaperia. Lahjapaperi toimii hyvin myös :)

   Poista
  2. Jos muuten tarttet noilla samoilla kuoseilla olevaa paperia, niin mä voin kyllä lähettää. Mulla on sitä vielä aika reilu varasto...

   Poista