maanantai 10. syyskuuta 2012

Kauniita uusia tuttavuuksia

En muista enää mitä kautta päädyin Tanskalaisen Kähler designin sivuille, mutta sinne päästyäni löysin useammankin ihanan jutun jotka kotiuttaisin mielelläni. Vaikka tämä on minulle uusi juttu, niin Kählerin keramiikkahistoria alkaa jo vuodesta 1839... Onneksi löysin edes nyt :)

Näissä ruukuissa on kaikessa yksinkertaisuudessaan jotain todella kiehtovaa. Pidän niiden muodoista, sävyistä ja kiillosta kovasti!


Tällainen monikäyttöinen jättiläis"purkki" olisi aivan ihana. Vähän vaan arveluttaa miten rauhassa se saisi meidän pikkukiipeilijän kanssa olla... Mutta jos sen saisi kahden sohvan & kahden seinän väliseen nurkkaukseen turvaan niin voisi olla aika kiva. Sisään keskeneräiset käsityöt ja päällinen apupöytänä johon ei sisällön käytettävyyden vuoksi voisi kerätä ylimääräistä tavaraa oleilemaan.


Erilaisia talolyhtyjä on näkynyt monessa paikkaa jo pitkään ja olen niitä ihastellut usein. Näiden muotokielessä on jotain ekstrakivaa josta minä tykkään. Varsinkin nuo kaksi molemmista reunoista ovat pitkine ikkunoineen erityisen ihastuttavia.


Kaikki ylläolevat ovat uutuuksia, jotka tulevat myyntiin vasta tämän kuun lopussa / ensi kuun alussa.

Tästä sitten viellä hyödyllinen toimistokoru kaulaan: My Life USB :)


4 kommenttia:

 1. Noi maljakot on tosi kauniita! Mutta eihän noitakaan voisi yhtä vaan hommata, kaikki värit on niin herkullisia ja sointuu hyvin yhteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se. Kyllä niitä tuon ryhmän tarvitsisi joten tuskinpa niitä tulee hankittua kun ei ole tilaa. Mut olisivat niin kauniita. Tuolla oli paljon muitakin tosi kivoja kynttilänjalkoja, maljakoita yms, joita tarvitsisi koko sarjan että pääsisivät todella oikeuksiinsa.

   Poista
 2. Ihania kaikki :) Tollainen koru oliskin kätevä, ja vielä niin nättikin!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä, vaikka ei niille ehkä meiltä paikkaa löydy joten jäävät vaan kuvatasolla ihasteltaviksi. Koru olisi tosiaan hauska, kätevä ja nätti :)

   Poista