lauantai 22. syyskuuta 2012

Pinsessapäivä

Meillä edettiin täysin antiprinsessasta prinsessavaiheeseen hyvin nopeasti päiväkodin alettua. Tänään päästiin jo kruunajaiin: "Oonpa ihana pinsessa" tyttö huokaili tiara päässään ja taikasauva (valtikka) kädessään.


Hänen kuninkaallinen korkeutensa pääsi Puistolassa maistelemaan viinirypäleitä.


Nekin ovat tosiaan jo kypsyneet, ja tuntuvat jotenkin viimevuotista makeammilta.


Isoja terttuja.


Runsaina ryppäinä.


Koko seinän leveydeltä.


Pikkuvessassa on nyt lähestulkoon kaakelit seinässä. Kosteuseriste meni tänään lattiaan ja huomenna ehkä kaakelitkin. Alkais näyttää siltä, että meillä on kohta yksi huone kokonaan valmiina, jee!!


14 kommenttia:

 1. Oi teijän ihanaa Pinsessaa :) <3 Meillä on täällä työmies, ja mitä tahansa kaikkea muuta kuin oma itsensä silloin kun yritän komentaa... kun sitä omaa nimeehän ei voi totella jos ei ole sen niminen... tänään oltiin mm oravaa...ja mitä kaikkea milloinkin! ;)

  En kestä noita viinimarjoja! IHANIA!! Tulee ihan vesi kielelle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, siinäpä äidille haastetta kun yrittää keksiä että ketähän nyt kutsuis ;DD

   Nuo viinirypäleet on kyllä ihania! Tosi erilaisia kuin mitä kaupassa myydään, mutta hyviä - vaikkakin kivellisiä.

   Poista
 2. Ihana Pinsessa onkin <3 Ja nyt ne pinsessahameet on sit täällä...Ois kuulunu tuon kruunun kanssa kyllä yhteen. Me ollaan ihan kadeja niistä barbien kangistä ja muista hörsöistä. Harmi kun omat ei oo tallessa.

  Vau mitkä määrät noita viinirypäleitä! Ja kiva kun remppa edistyy, saa taas varmaan uutta puhtia hommaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, ei näissä vaiheissa voi perässä pysyä. Onneks ei ole vielä niiden hameiden perään haikaillut, vaikka tään pitikin jo pukea pinsessanväriset pikkarit... ;) Tai onneks ja onneks, kyllä mun tuo kruunu tosiaan sopis paremmin tylleihin kuin ängri böödsiin. Eli vielä on tarkennus pinsessarooliin tekemättä. BTW, tuo kruunusetti oli siinä accessorizes-putiikissa 7.50 jos tulee tarvetta.

   Tänne saapi tulla milloin vaan barbileikkeihin :)

   Tosiaan tulee taas uutta puhtia kun näkee vähän jotain uutta valmiimpaa. Vaikka onhan tuossakin vielä matkaa valmiiseen, mutta jotenkin nuo kaakelit on olleet se kynnyskysymys.

   Poista
 3. Siis valmis huone? Wau!! Kuvia odotellessa!!! :)

  Ja Pinsessat on kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se nyt ihan valmis vielä, mutta kun kaakelit alkaa olla paikoillaan niin se henkinen kynnys on ylitetty :) Onhan siinä vielä sitten saumausta ja pöntön & altaan paikoilleen pulttaamista yms, mutta voiton puolella! Kuvia tulee kyllä heti kunhan valmista on!

   On tää Pinsessa-vaihe nyt ainakin alkuun aikas kiva. Söpönen itse niin innoissaan :)

   Poista
 4. Voi NAM mitä viinirypäleitä!! Olispa meilläkin.

  Ja paljon onnea viittä vaille valmiista huoneesta! Se on mahtava fiilis se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koittakaas laittaa kasvamaan! Vois ne sielläkin jossain suojaisalla seinustalla ehkä viihtyä :) Tämäkin seinä on ilta-auringon puolella, mikä on musta tosi yllättävää kun miettii miten etelään ja lämpimään viinirypäleet itse yleensä assosioi.

   Kiitos :) Vaikka on siinä vielä sitä tekemistäkin saumojen yms parissa. Itsestä vaan tuntuu valmiilta kun kaakelit on paikoillaan :)

   Poista
 5. Hih vai sielläkin prinsessa neiti! Hauskoja kuvia, prinsessan violetti mekko rimmaa hyvin rypäleiden kanssa. Meillä prinsessa touhuun kuuluu myös hillitty ja suloinen käytös. Kunnes uhmis taas ottaa vallan ja sipsuttelu loppuu :-D Ompas eksoottista tuollaiset supi-suomalaiset viinirypäleet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on joo, jännä miten se prinsessavaihe nyt näin iski :) Mekkoja ei vielä, mutta tää kruunu on tosi tärkeä. Ja siis voi miten mä nyt sitten odotankin että päästään tuohon hillittyyn ja suloiseen käytökseen =)

   Paita tosiaan mätsää viinirypäleisiin kivasti. Se oli kyllä puhdas sattuma :)

   Poista
 6. Ihana prinsessa<3 Ja makean näköisiä viinirypäleitä. Joskus oon miettinyt, yrittäisikö itsekin kasvattaa, mutta ajatuksen tasolle on jäänyt.

  Tänään saatiin netti taas toimimaan, joten pääsee päivittämään teidänkin kuulumiset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistä kokeiluun! Jatkaisivat hyvin poimintakautta kun kypsyvät just vattujen jälkeen =)

   On se ihanaa kun tekniikka pelaa!

   Poista
 7. Oon taas hirveesti jäljessä näiden kommenttieni kanssa. Huoh.

  Aivan ihana prinsessa ♥ Ja aivan mieletöntä, että siellä kasvaa viinirypäleitä! Muistan ihmetelleeni tätä samaa saiaa jo viime vuonna :D

  Minä tahtoisin omalla pihalle omenapuun. Keittiöstä löytyy omppuja. Hmm..kuinkakohan kauan menisi, jos kasvattaisin puun siemenestä. Liian pitkään - luulisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mustakin edelleen vähän outoa että niitä täällä kasvaa. Mut ihanaa että niin tekee :)

   Ehkä sun kannattaa ostaa kumminkin kunnon taimi - tai mulla ei ainakaan riittäisi kärsivällisyys puun siemenestä kasvatukseen ;)

   Poista