tiistai 18. syyskuuta 2012

Origami pyyhkeet

Asuntomessuilta jäi vähän harmittamaan, kun en huomannut ostaa Luhdan uusia origami-käsipyyhkeitä. Nyt Habitaressa se epäkohta tuli korjattua.

Tykkään paljon niin ulkonäöstä, pehmeydestä kuin kuivaustehostakin. Pitänee hankkia vielä pari lisää.
8 kommenttia:

 1. Tosi kivat!! vois tulla meillekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan ostoksille! Mua nää ilahduttaa tällä hetkellä kovasti kun ne naulakossa näkee :)

   Poista
 2. Noi on ihanat! Ja Luhdan pyyhkeet yleensäkin on laadukkaita ja tosiaan niissä on hyvä kuivausteho ihan alusta asti:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä kyllä tosiaan on! Ei meillä ole tainnut juuri muita pyyhkeitä enää vuosiin ollakaan kun sitä Luhdan Aalto mallistoa aina vähän eri väreissä. Olikin tosi ihanaa kun nyt tuli nämä uudet kauniit kuosit niin saa senkin puolesta vähän vaihtelua :)

   Poista
 3. Meilläkin on Luhdan pyyhkeitä eri vihertävän sävyissä. Ihanan laadukkaita ja pidän niiden pinta muodostelmista kovasti. Kuivaavat ja kestävät pyykkäystä. Pesevät esim. Hempparin pyyhkeet mennen tullen. Upeita ja tyylikkäitä pyyhkeitä olet löytänyt, mustavalkeus ja kolmio teema kovasti miellyttävät omaa silmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein muista merkeistä enää tiedäkään, kun Luhdan pyyhkeitä on tullut jo vuosia ostettua. Eli tykkään kovasti minäkin! Ja aina löytyy mieluisia värejä kun niitä on niin laajat valikoimat. Tää mustavalkoinen kuosi oli nyt erityisplussaa :)

   Poista