sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Syksyn asut

Remonttiaiheet on nyt jäässä vähän aikaa, kun ei olla päästy remppaamaan pitkään aikaan. Flunssaa ja päiväkodin aloitusta, siinäpä ne suurimmat syyt. Mutta kyllähän se remonttirintama kutsuu taas heti kun mahdollista, joten sitten taas niihin juttuihin!

Kun lapset aloittivat viime viikolla päiväkodin käytettiin aika hyödyksi mammakaverin kanssa. Shoppailuterapiaa ja vertaistukea, niillä noistakin ekoista päivistä selvittiin! Lököverkkarit, polvista kuluneet farkut ja kasa huppareita eivät tuntuneet oikein sopivilta asuilta konttoriin, joten ostoslistalla oli pelkkiä työvaatteita. Työsyksyni näyttää nyt tältä.

 H&M, Mexx, Part Two, Esprit, Soya Concept, Finnwear, Lindex, Nanso

Tähän Espritin kuosiin ihastuin täysillä.






Kotona totutusta mukavasta ja turvallisesta tunikatyylistä en vielä päässyt eroon. Astetta fiinimmin Nanson ikkuna-mallilla. Kevyt lasku ;) Onneksi meillä saa pukeutua rennosti.


Sovitin yhdet ainoat farkut ja kerralla löytyi täydelliset. Ihme!


Wondersin saappaat on niin mun tyyliset kuin voi olla. Hinta vähän kirpaisi, mutta kun niiden kengät on vaan aina olleet niin mun jalkaan hyvät, niin en voinut ohittaa tilaisuutta. Sisältä ja päältä nahkaa, ihanat.


Toki sitten vielä perusvalkoista, mustaa ja mustavalkoraidallista joukkoon. Ja on siellä kaapin perällä vielä jotain vanhaakin käyttökelpoista. Lapsena sain aina uudet vaatteet koulun aloitukseen, nyt on vähän sama fiilis :)

8 kommenttia:

  1. Ompas kivan näköistä!

    Hah, kävin just ostamassa samanmoisen keltaisen mekon hennesiltä :) Ihana! Ja toi mustavalkoinen neuletunika, (vai mekkoko toi on) on myös tosi kiva, kävis munkin kaappiin :)

    Aika erehdyttävästi muistuttaa tuo Espritin kuosi sitä Marimekon keittiöpyyhettä. Kumpi kopsaa kumpaa...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Olin kyllä iloinen kun tämmöisen satsin löysin. Odotukset ei olleet pakkotarpeeseen nähden kovin korkealla. Kerrankin näin :)

      Hah, voidaan samistella oikein urakalla silloin kun nähdään. Jos tuon keltaisen päälle vetäisis collegemekon, niin varmistais yhdenmukaisuuden sisällä ja ulkona ;DD Tuosta mustavalkoraidallisesta tykkään kovin. Saa nähdä miten pitää kuosinsa kun on niin ohutta puuvillaa. Mutta hinta oli alle 15eur, joten kestää mitä kestää. Hennesiltä siis sekin.

      No joo, sen takia mä kyselinkin sitä sun kuvaa. On kyllä tosi paljon samaa. Ainahan nuo ideat kiertää, joten aika vaikea missään asiassa sanoa että kuka matkii ja ketä.

      Poista
  2. Ihania vaatteita ja tosi hyvin yhteen sopiva kokonaisuus!

    Mäkin niin mielelläni shoppailisin muuta kuin kotiäitivaatteita, mutta tänne kotitoimistoon taitaa kyllä nekin kelvata vallaan hyvin (valitettavasti).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä kokoelma ihan mieltä lämmittää, on kiva saada ne nyt käyttöön. Kiitos!

      No joo, kotitoimistoon ei tosiaan pahemmin tarvitse pukeutua. Mutta ehkä jos on huono päivä niin voisi kokeilla pukeutua vähän paremmin jos se toisi uutta fiilistä tekemiseen :)

      Poista
  3. Sullahan taisi tulla enemmän kasseja kotiin kuin mulla;) Itse täytyy kyllä vielä pari asiaa jossakin välissä etsiä, mutta jospa nyt pari viikkoa pärjäisi nykyisillä. Nuo on kyllä niin sun näköisiä ja keltaistakin sait joukkoon ujutettua...piristää kummasti sateisessa syksyssä:) Ja sun saappaista saatan olla huomenna kateellinen, kun yritän sateessa päästä päiväkotiin ja töihin sukat kuivina kesäkengissä:/ Tai sit pitää vetäistä kumpparit jalkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tärppäs hyvin siellä keskustassa :) Laitahan vaan omas samalla tavalla riviin niin eiköhän niistäkin ihan komea otos tule ;D Ei ollut mulla vielä saappaita, mut varastosta löytyi vanhat Gaborin avokkaat jotka yhdisteli kivasti juuri näitä keltaisen ja ruskean sävyjä. Keltainen kausi on todistetusti ollut joskus aiemminkin :)

      Poista
  4. Voi että sun tyyli näyttää tosi kivalta. Kaikki sopii varmasti hienosti yhteen ja näyttää tyylikkäältä mutta ei yhtään tylsältä. Upeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista! <3 Olen kyllä tosi iloinen että shoppailut sujui näin hyvin ja nimenomaan siitä että löytyi vaatteita joita voi käyttää ristiin ja rastiin. Yleensä jos jotain tiettyjä lähtee hakemaan niin ei taatusti löydy mitään tai sitten joutuu tekemään kompromisseja joihin ei välttämättä ole kovin pitkään tyytyväinen.

      Poista