sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Sunnuntaikollaasi

Tänään sunnuntaina:


• Siivottiin uusilla Maison Belle pesuaineilla •

• Poimittiin oman puun omenoita ensimmäistä kertaa •

• Saatiin ihania kukkia •

• Otettiin uudehkot teekupit ensi kertaa käyttöön •

• Syötiin uuniomenoita ja jäätelöä, ensi kertaa tänä syksynä •

• Bongatiin 1,5v kiipeilemästä jakkaralta yrittäen saada järkkärin ensi kertaa näppeihinsä •

******

Noista pesuaineista vielä. Mun on jo ikuisuus pitänyt tilata Maison Bellejä nettiputiikeista, mutta en ole saanut aikaiseksi. Nyt kun luin jostain blogista että niitä myydään nykyään Prismassa niin pitihän niitä heti hakea testiin. Ihana tuoksu ja ihana ulkonäkö, mutta rasvanpoistokyvystä en ole ensi kokemuksen perusteella tiskiaineen kohdalla ihan varma... Onko teillä toiminut? Käytiin muuten Itiksen Prismassa ensimmäistä kertaa. Niiden rakennus/remppaosasto löi ällikältä. Sehän päihitti sekä koollaan että valikoimallaan useat asiaan erikoistuneet rautakaupat. Ja silloin joku aika sitten kun ihmettelin(ihastelin) että lähi-Prismasta saa maalia. Eihän se ollut vielä mitään ;)

10 kommenttia:

  1. Meillä on menossa toinen pullo tuota tiskiainetta. Ja nyt kun sanot niin joo, ei ehkä ihan kaikista paras pesutulos. Mutta kyllä sillä on just tuon paistinpannun saanu puhtaaksi, kun kahteen kertaan pesee. Muuta ei meillä tiskatakkaan käsin... :) Ja Prismasta oon mäkin sitä ostellu, ihan tuosta vierestä.

    Itiksessä ollaan käyty joskus vuosi sitten ja muistikuvissa on, että siellä on tosi hyvät ja isot valikoimat lasten kenkiä :) Remppaosasto ollaan kyllä ohitettu ihan täysin. Kiitti vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä nimenomaan paistinpannu ei lähtenyt millään puhtaaksi. Mutta siinä oli paistettu pekonia, joten olikin ekstrarasvainen... Kunnon testiin heti ;)

      Siellä tuntui olevan isot ja hyvät valikoimat ihan kaikkea! Outo kokemus innostua kotimaisesta hypermarketista ihan kuin olisi ollut ulkomaisessa. Nyt kuultiin että Kantsussa olis vielä isompi. Sinne sitten ens viikolla ;DD

      Poista
  2. Ompas teillä ollut mukava sunnuntaipäivä.
    Ihana tuo kollaasikin, jotenkin todella raikas. Johtuneeko pesuaineista ;)

    Teillä selvästikin kasvaa valokuvaajanalku siellä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse tykkään kollaasin kuvista kovasti. Pari olisi ansainnut paikkansa ihan itsekseen, mut tällä kertaa näin :)

      Hah, tai ainakin joku kamerafirmojen suosikki suurkuluttajana ;D

      Poista
  3. Itiksen Prisma onkin hyvä kyllä, käyn usein :)

    VastaaPoista
  4. Meillä ei ole ollut tiskiainetta, mutta kylppäri, -wc- ja keittiötökötit tuntuvat toimivan ihan hyvin.

    Kivalta kuulosti teidän sunnuntai! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tuolta nyt tällä kertaa muuta löytänyt kuin noita kahta, mutta wc-aine on ostoslistalla kunhan kohdalle osuu :)

      Kiitos, oli kyllä juuri oikeanlainen sunnuntai!

      Poista
  5. Maison Bellen saapuminen Prismoihin oli kyllä mahti uutinen! Meillä on muuten ihan tiskipesu aineena Helea nimistä myös ekotyyppistä ja kauniisti pullotettua ainetta. Toimii mielestäni ehkä vähän paremmin rasvaiseen tiskiin kuin Maison Belle.

    Teillä on noita kauniita Iittalan pilkku raitaisia teekuppeja! Niitä oli juuri Prismassa alessa punaisina ja harmaina. Vähän pitkään mietin! Mutta en raskinut, höh ;-)

    Itiksen Prisma, mitä sieltä ei saa, sitä ei ehkä edes tarvikkaan. Just nauroin miehelle kun samasta kaupasta saa puurot, pikkarit ja kastemekot :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut Heleaa useamman vuoden. Nyt teki mieli jotain uutta. Vaikka on nätti purkki ja ihan hyvä aine, niin siihenkin näköjään kaipaa vaihtelua. On sitä vielä kaapin alla vähän jemmassa avustajaksi ;)

      Joo, mä ostin nuo kupit (2kpl) kesällä alesta. Säikähdin oikein kun tajusin että tuokin on poistuva malli ja piti heti ostaa kun olin sitä jo jonkun aikaa suunnitellut. Näköjään saisi siis vieläkin. On kyllä ihanat munkin mielestä, simppelit mutta kauniit.

      Hih, ihan samaa sanottiin kun tuolta kaupasta lähdettiin! Tai no, ei meillä ihan samat vertaukset olleet, mutta sama fiilis :)

      Poista