torstai 13. syyskuuta 2012

Ikeasta ja toivemuistutus

Otsikon jälkimmäinen asia ensin ettei unohdu. Tuossa Inspirationiin siirtymiseen liittyvässä lukijatutkimuksessa on alkuviikosta ollut jotain teknisiä ongelmia eikä blogistani ole mennyt tarpeeksi vastauksia. Jos siis ette ole tutkimukseen vastanneet tai ette ole saaneet vastauksia menemään läpi, niin toivottavasti ehtisitte vielä niin tehdä. Jos et enää muista että oletko jo vastannut vai et, niin jos edelleen näet tutkimuksen voit siihen vastata. Jos olet jo vastannut, et näe enää kuin valkoisen alueen. Ja vastaajien keskenhän arvotaan 10 kpl superlahjakortteja, jotka käyvät linkin takana näkyviin liikkeisiin :) 

**********

Useissa blogeissa on Ikean kuvaston ilmestymisen jälkeen listailtu uutuuksia joita kukin itsellensä toivoo, tai pitää niitä muuten kivoina. Vähän ehkä jälkijunassa kannan nyt omankin korteni kekoon. Toivottavasti ei jo kyllästytä liikaa :)

Olen näköjään PS-fani, sillä huomaan kaikkien haluamani uutuksien olevan PS-mallistosta... Nämä kaikki ajatukset ihan vain kuvien perusteella, sillä mitään niistä en ole luonnossa vielä nähnyt.

PS Svarva  pöytävalaisin olisi ihana olohuoneen nurkkapöydällä tai omalla yöpöydällä.


Lampun alle olohuoneeseen valkokantinen PS 2012 bambupöytä.




Tämä valkoinen PS 2012 vitriinikaappi voisi olla aika oivallinen yläkerran aulatilaan.


Näistä PS2012 jakkaroista tykkäisin lastenhuoneen "työpöydän" ääressä.


PS 2012 led-seinävalaisin olisi kovasti minun(KIN) mieleen.


Viimeiseksi jotain ihan muuta kuin uutuuksia. Näitä Ribba-tauluhyllyjä on ollut tarkoitus hankkia jo ikuisuus sitten. Ehkä sitten sinne uuteen!


Osuiko sulle?

11 kommenttia:

  1. Mä en näe koko kyselyä tuossa sivupalkissa vaikken oo vastannukkaan!? Eikä oo näkyny missään vaiheessa...

    Noi Ikean Ps. tuotteet on myös mun makuun. Näistä omia suosikkeja on toi pöytävalaisin, jota oon katellu jo pidemmän aikaa. Sille ei vaan oo tilaa... Se lattiaversio ois myös "ihan" kiva :) Uusi tuttavuus on toi pöytä, johon mäkään en oo livenä törmänny. Kivalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu mullakin! En oo vastannut, mutta en myöskään näe koko kyselyä..

      Poista
    2. Mahdatteko te käyttää Exploreria? Töissä koitin sen kautta ja kysely ei tosiaan näkynyt. Mun koti IT-tuki on ollut jo vuosia sitä mieltä että exploreria ei kannattaisi useammastakaan syystä käyttää lainkaan, vaan ihan muita selaimia. Mutta jos se ei teillä ole käytössä niin sitten en kyllä tiedä miksei kysely näy.

      Poista
  2. Oltiin just tänään ikeassa, ja olisin kovasti halunnut meille ton pöydän, se oli IHANA livenäkin :) Kimmo ei lämmenny :/ Mut jotain muuta me kyllä reissulla saatiin päähämme, lähti vanhat nojatuolit myyntiin ja ostetaan meille kivikin sellanen iiihana osi nojatuoli, löhöilyjuttu niitten tilalle :) Oltiin siitä samaa mieltä, oli aivan ihana! Paljon oli kaikkea kivaa tullu ikeaan taas, ja minttua, mikä on mun lemppariväri tällähetkellä oli paljon kans! Mun haaveissa siintää toi lamppu missä on toi ihana varsi, mut siinä isompana versiona :) EHkä tulevaan kotiin sitte... ehkä ;) on taas syksy, tekee mieli sisustaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy tosiaan luo aina sisustusintoa. Ja kevät myös :-) hei ihana kuulla että tuo pöytä on hieno myös luonnossa! Mun pitääkin käydä tutkimassa mikä tuo kivikin tuoli on, en suorilla muista. Sä varmaan sit taas postailet kunhan kotiutuu :-)

      Poista
  3. Mä vastasin kyselyyn jo aiemmin, mutta kun gallup edelleen näkyi sivupalkissa, vastasin uudelleen. Mutta se gallup näkyy yhä edelleen siellä..??

    VastaaPoista
  4. Vastattu on:)

    Mulla on viime aikoina ollut ongelmia saada kommentteja laitettua. Nettiyhteys katkeaa aina, kun yritän johonkin kommentoida. Reilun viikon päästä vaihtuu liittymä, josko sitten saisi tämän toimimaan...

    Kaikkea kivaa olet löytänyt kuvastosta. Mun tekisi niin mieli mennä käymään Ikeassa pitkästä aikaa, mutta ei millään taida ehtiä muutamaan seuraavaan viikkoon. Töiden jälkeen ei puhettakaan, että lapset jaksaisi kierrellä kaupassa ja ilman niitäkään ei voi oikein mennä. Ehkä vielä joskus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiitos :-)

      Tosi tylsiä kaikki tekniset ongelmat, toivottavasti ne nyt sitten loppuu!

      Meillä on vielä kaikki ylimääräiset keittiöosat palauttamatta kun ei vaan päästä Ikeaan... se joku päivä sais tulla aika pian ettei tartte alkaa tuunaamaan niitä uusiokäyttöön ;-)

      Poista
  5. Pöh, mä liimasin reilu vuosi sitten postilaatikkoon "Kyllä kiitos Ikean kuvastolle" -kyltin, kun muuten olemme kieltäneet mainosten jakamisen meille. Luulin olleeni myöhässä, kun kuvastoa ei siltikään tullut. Kyltti on siellä vieläkin, mutta eipä ole näkynyt nyt tätäkään kuvastoa. Grhh. Ja tavaratalosta sitä ei tietenkään taas saanut ainakaan pari viikkoa sitten, kun viimeksi siellä käytiin :-(

    Mäkin haluan fiilistelemään! Tai ehkä se on vaan rahan säästöä, ettei saa koko kuvastoa käsiinsä?

    Niin ja vastattu on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää ens vuonna ottaa ei mainoksia kyltti pois laatikosta pari viikkoa ennen kuin kuvasto ilmestyy jos se sitten jaettais. Sit taas heti tarra takaisin ;-) se muuten on netissäkin kuvastomuodossa. Voin laittaa linkin kunhan oon muun kuin kännykän varassa. On siinä kyllä aina tosi kivoja sisustusideoita vaikka ei mitään ostaisikaan.

      Sullakin toimi galluppi, kiva ja kiitos!

      Poista