keskiviikko 5. syyskuuta 2012

1, 2, 3 - torkuille!

Kotiinkin taas pari uutta juttua. Sitten nää ostokset onkin tässä joksikin aikaa.

H&M Homen puuttuvat numerot jäivät kaihertamaan, joten kaupunkireissulla piti käväistä nekin ostamassa. Ykköstä ei ollut enää kuin valkoisena, mutta se ei haittaa. Ihan kivaa vaihtelua riviin. Tuskin ne tuohon peilin päälle jäävät, mutta ovatpahan hetken aikaa turvassa. Näitten kanssa saakin sitten aika monet synttärit viettää kun ynnäilee vaan numeroita yhteen ;)


Olin jo aikaa sitten päättänyt että kunhan Ellokselle tulee -50% alekoodi niin siihen tartun ja tämän torkkupeiton meille hankin. Ja nyt oli sen aika.


Ihanat värit ja ihana materiaali, 100% puuvillaa.


Tuo vähän särmää näihin luonnonvalkoisin nojatuoleihin, joiden tällä hetkellä toivoisin olevan jotain ihan muuta...


Ei haittaa vaikka jää lasten leikkien jälkeen myttyyn. Näyttää silti kivalle.


Tässä tämän syksyn kokoelma. Tyynyt ja peitot. Niitä on hyvä sekoitella ristiin rastiin.Näin mustavalkoisia ei ollakaan ennen oltu, mutta nyt se miellyttää suuresti. Varsinkin keltaisella piristettynä!

20 kommenttia:

  1. Ihana värimaailma! Tuokin peitto on ihana, mutta en voi sen tuloa perustella meille millään... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just nyt nämä värit iskee muhun täysillä! Onneks teillä on muita ihania :-)

      Poista
  2. No vilttihän oli selvästi pakko ostaa tyynyjen kaveriksi. ;) Tuota keltaista tulee meillekin pilkistelemään, ei voi mitään! :)

    VastaaPoista
  3. Sopii tuo torkkupeitto kuin teetettynä noihin virkattuihin tyynyihin! Numerot ovat myös ihania, niitä pitkään mietin ja himottelin H&M lastenhuone osastolla. Niissä on kivan ajaton tyyli ja jos joskus vaikka kyllästyy väriin, voi maalata ihan toiseksi. Ostin Sinellistä pahvisia kirjaimia joskus (saa myös numeroita) jotka ovat sellaista "paperipussi väriä". On jo pitkään pitänyt maalata ne, mutta se on jäänyt. Tosi edukkaita olivat muuten ne pahvi kirjaimet ja numerot ja sellaisenaankin kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on tosiaan aika hyvä pari, tai nelikko keskenään :-) ai niin, mäkin joskus näin niitä pahvikirjaimia mut olin jo unohtanut. Kiitos muistutuksesta!

      Poista
  4. Kivannäköistä. Ja hyvin sopii tosiaan noihin virkattuihin tyynyihin elloksen peitto!

    VastaaPoista
  5. Mä ihastuin kans tohon peittoon sillon kun sen ekan kerran näin, ja edelleen on iiiihana :) Ei vaan sovi meille, niin on ruskeeta ja beigeä koti pullollaan että menis omaisuus jos alkais väriä vaihtamaan :D ... ehkä seuraavassa kodissa sitten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan sitä aina alkaa yhdellä peitolla jo mallaamaan. Kyllähän musta ja valkoinen kaikkeen käy ;) mielenkiinnolla odotan noita teidän talouutisia mitä ne onkaan!

      Poista
  6. Ihana! Nyt munkin tekis mieli tilata tollanen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Ulkonäön lisäksi myös tuntu on ihana :)

      Poista
  7. Onpas teillä kivan näköinen torkkupeitto! ;) Ja mustavalkoinen piristettynä keltaisella on täydellinen yhdistelmä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eikös olekin ; D on tää vaan niin ihana, et turhaan hehkuttanut!

      Poista
  8. Kerrassaan tyylikästä, tykkään! Keltainen sopii mustavalkoisen kanssa niin hienosti. Kiitos inspiroivista ja kauniista kuvista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olepas hyvä, kiva jos jotain inspiraatiota täältäkin löytyy :-) keltainen tuo ihanan piristyksen, tykkään kyllä tosi kovasti (kuten tyynyistäkin voi päätellä)!

      Poista
  9. Minä niin tykkäsin tuosta teidän nojatuolista. Saat tuoda sen meille ihan milloin tahansa ;)

    Numerot ovat hauskat ja varmasti pääsevät usein syntymäpäiväkattauksia koristamaan. Niistä saisi kaikkien meidän perheen tyttöjen iät seuraaville synttäreille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No myyntiinhän nuokin on jossain vaiheessa tulossa... ;) Ai hitsi, en muuten ookaan muistanut vastata siihen perhoskyselyyn. Yritän muistaa ottaa nipusta kuvan ja laitan sulle sitten viestiä!!

      Musta nuo numerot on tosi kivoja! Ja tulevat varmasti seilaamaan meillä paikasta sekä juhlista toisiin :)

      Poista
  10. Oih, mä löysin tänne ihan vahingossa ja voihan neppari, että oli sunnuntain paras juttu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan ihanasta kommentista, tästä tuli niin hyvä mieli ♥ Kiva kun löysit ja tervetuloa lukijaksi!

      Poista