maanantai 21. lokakuuta 2013

NE ARVOKKAAT HETKETToinen ulkopostaus heti perään. Meillä oli eilen täydellinen päivä perheen ja ystävän seurassa. Ensin tuottoisa sieniretki metsään ja sen päätteeksi makkaranpaistoa, sekä muffinssien mutustelua puistossa. Pakkasyön tuoman kuuran kaunistama luonto ja ihana auringonpaiste. Metsässä valmiiksi pakastetut sienet. Syksy näytti todellakin parhaat puolensa!

Oletko koskaan päässyt painamaan korvaa sen puun runkoa vasten, jota tikka ylhäällä latvassa nakuttaa? Kuulostaa jännältä ja voimakkaalta! Poika ei kerännyt sieniä, olivat kuulemma liian painavia. Piiloleikkiin pinkkiin takkiin pukeutuneen 4-vuotiaan kanssa, tuo oman haasteensa se kuinka olla huomaamatta... 


18 kommenttia:

 1. Teidän eilinen kuulostaa ihanalta! Metsäretket lasten kanssa on ihan parhaita! Lasten uteliaisuus, innostus ja asioiden ihmettely tarttuvat ja sitä aikuinenkin huomaa metsässä paljon sellaista, mitä ei muuten välttämättä tulisi huomanneeksi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli :) Ihan totta, lapset kiinnittävät ihan eri asioihin huomiota, mistä oppii itse uutta. Mutta samalla tulee itsekin katsottua tuttuja juttuja eri tavalla, kun opettaa niitä lapsille :)

   Poista
 2. Mitä kuvia! <3 Ihania The Hetkiä olet saanut tallennettua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Nämä on kyllä itselle niin tärkeitä!

   Poista
 3. Oi kuinka kauniita kuvia! Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marru! Mukavaa viikkoa myös sinne! :)

   Poista
 4. Nuo todella on niitä arvoikkaimpia hetkiä, mukavaa viikon alkua :)

  VastaaPoista
 5. Ihania tunnelmia :) Mekin on muutaman kerran päästy retkeilemään syksyn aikana, mutta harmillisesti myös taudit on vaatineet oman aikansa. Toivottavasti syksy jatkuu kauniina, että pääsisi vielä nauttimaan syysmetsän tunnelmasta ennen talven tuloa (vaikka onhan siinä talvessakin omat puolensa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Ei mekään olla monella retkellä tänä syksynä käytä. Taitaa olla kaikki kutakuinkin raportoituna ;) Toivotaan tosiaan, että hyviä säitä on vielä tarjolla, piristää niin kivasti arkea!!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tunnelmat välittyy sinnekin, kiitos!

   Poista
 7. Teidän päivä näytti olevan ihana, juuri tuollaisista päivistä minä tykkään. Yhdssä oloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuollaiset päivät ovat ihania! Ja se lisää nautintoa, kun näkee että kaikki mukana olijat tykkää :)

   Poista
 8. Hienoja hetkiä, hienoja kuvia!

  VastaaPoista