torstai 31. lokakuuta 2013

7 KUVAA (TOISSA) KESÄSTÄ

 Mira haastoi näyttämään 7 kuvaa kesästä. Jokaista kuvaa saa kuvailla vain yhden sanan verran. Ihana haaste sai järkyttävän käänteen, kun tajusin että taannoinen kovalevyn poksahdus ei tuhonnut vain vuoden takaisia elo-syyskuun kuvia, vaan myös KAIKKI tämän kesän lomakuvat. Tyttären muistoista puuttuu nyt sekä 3v- että 4v-synttärit :(((( Nyt ystävät kalliit, jos löytyy edes surkeista surkeimpia kännykkäräpsyjä, niin laittakaa tulemaan, pliis! Mutta haasteeseen, vuoden 2012 kuvilla:

1. Kööpenhamina
2. 1v
3. Juhlakausi
4. Vesipedot
5. Lomareissu
6. Luonnonihmeitä
7. Rakkaat <3

6 kommenttia:

 1. Voi harmi noita menetettyjä kuvia :(

  Mutta ihania muistoja 2012 vuodelta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todella! Mä en enää edes muista mitä tehtiin kesällä ilman niitä kuvia. Melkein kaksi kuukautta pyyhkiytynyt kokonaan pois :( Synttärikuvia sain onneksi keräiltyä sinänsä tarpeeksi.
   Kiitos,ihana oli noita muistella <3

   Poista
 2. Kuvien häviäminen on kyllä ikävää, toivottavasti jostain löytyy edes muutama kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harmi. Mun muisti ei tunnu edes toimivan ilman niitä. Iski kunnon lamaannus: ei kuvia, ei muistoja. Toivottavasti ne ainakin palautuu! Eniten harmittaa yhdet kalastajaeemelikuvat lapsista, joita viikko ennen kuvien tuhoutumista juuri käsittelin ja mietin että yhdestä niistä saisi ihanan taulun! No, se kuva on piirtyneenä muistiin, ja synttärikuvia sain onneksi harvestoitua muualta :)

   Poista