torstai 24. lokakuuta 2013

NAULAKON TUUNAUSTA /// HANG-IT-ALL







Aitoa Hang-it-all -naulakkoa en sentään ole lähtenyt tuunailemaan, mutta muutaman euron Tigerin naulakkoa Hang-it-allin suuntaan kyllä. Ihastuin joskus siihen Hang-it-all versioon, jossa on mustassa naulakossa puupalloja, vaan enpäs tajunnut, että se onkin special edition ja myynnissä vain rajoitetun ajan, joten jäi saamatta. Mutta kesällä Tigerissa käydessä, keksin että siitä niiden pikkunaulakostahan voisi saada samanhenkisen viritelmän aikaiseksi, melko pienellä vaivalla.

Tuossa se nyt lopultakin on. Pari kerrosta mattamustaa spraymaalia metallin pintaan ja yksireikäiset (reikä ei mene läpi) puuhelmet lahjoituksena ystävältä. Kiitos vaan kovasti! Mies ystävällisesti lyhensi reikien sisään sopivat proput, niin että pallot pysyvät tikuissa napakasti paikoillaan ilman liimaa. Naulakon tuunasin itseasiassa jo kesälomalla hienäkuussa, mutta paikkaansa se haki pitkään. Nyt lopulta naulakko päätyi makkariin, jonne se sopiikin hyvin. Ja alkuperäisen innoittajansa mukaisesti, siihen voi helposti ripustaa mitä vaan. Joko pukeutumisinspiraatioksi tai muuten vaan pois lattioilta kuleksimasta ;)

39 kommenttia:

  1. Kiva idea, sai ihan uuden ja rauhallisemman ilmeen :)

    VastaaPoista
  2. Upea naulakko. Komppaan, parempi ja hillitympi ilme.
    Mistä on tuo peili?
    -Saana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peili on tosi vanha Äidin varastoista aikoinaan saatu :)

      Poista
  3. Hieno parannus, tykkäilen! :)

    -Piia

    VastaaPoista
  4. Samanmoista naulakkoa olen tuumaillut tigerissa moneen kertaan, mutta olen ajatellut sitä lähinnä tulevaan lastenhuoneeseen joten se saisi varmaan jäädä sellaiseksi värikkääksi. Mutta on tuo komeamman näköinen tuunattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos yrittäisi etsiä isoja värikkäitä puuhelmiä? :)

      Poista
  5. Kiva tuli kyllä:)! Näppärä ja taitava olet:)!

    VastaaPoista
  6. Tulipas kiva!! :) ihan kun eri naulakko! Meillä lastenhuoneessa toi alkup. versio mutta tollainen tuunattu olis kyllä ihana muualla ;) mäkin sitä hang it allia ihastelin just tässä puupalloisena, en tiennyt myöskään että oli joku erikoiserä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä en ainakaan ole löytänyt sitä enää mistään myynnistä, harmi!

      Poista
  7. Siitä tuli kyllä tosi kiva!! :)

    Naulakolle olisi tarvetta meijänkin makkarissa. Jos ne käytetyt vaatteet osuis vaikka siihen, eikä tipahtaisi vaan lattialle...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä naulakko + tuoli huomattavasti vähentää lattialla olevien vaatteiden määrää. Lopultakin! :)

      Poista
  8. Ihan loistava idea ja miten kaunis lopputulos!! Täytyypä napsasta tuo naulakko Tigeristä itsellekkin mukaan kun sinne seuraavan kerran pääsen.. Täällä pohjoisessa ei sitä eikä kyllä monia muitakaan kivoja kauppoja löydy, ihan tylsää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko siellä Biltema? Siellä näin viime viikolla hyvin samantyyppisen naulakon :)

      Poista
    2. Hei kiitos vinkistä! Biltema löytyy :)

      Poista
  9. Toi on ihana, pakko varmaankin matkii sua! Tarttisin juurikin koruilleni jonkun kauniin naulakon...

    VastaaPoista
  10. Kivan näköinen! Parempi uudistettuna :)

    VastaaPoista
  11. Tuo on niin kiva näköinen ja munkin mielestä niin paljon parempi kuin tuo alkuperäinen Tiger malli. Itsekin katsoin tuota ja totesin ettei se sovi meille niillä väreillä. Mutta ainahan sitä voi hieman tuunata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli vielä helppo tuunauskohde, alkuperäiset helmet lähti kevyesti vetämällä pois :)

      Poista
  12. Ihana tuunaus, jälleen kerran! Sä olet niin taitava ja kivoja ideoita täynnä. :)

    VastaaPoista
  13. Tosi kiva! Mä kanssa tykkäsin siitä puupalloisestakin versiosta, mutta eteiseen tilasin silloin sen kokonaan mustan erikoisversion. En ole kyllä siihenkään vielä kyllästynyt, mutta tuossa sun tuunausideassa on kyllä potentiaalia ja voisi johonkin toiseen huoneeseen kokeilla tuota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä, ja se alkuperäinen, on kyllä niin kivan mallisia naulakoita, että sopii moneen huoneeseen. Sillä se sijoittaminen mullakin näin kauan kesti, kun mallailin vähän joka paikkaan, enkä osannut päättää :)

      Poista
  14. Jos tämä olisi facebook, niin nostaisin peukun ihan jokaiselle! Kiitos paljon ihanista kommenteista, kyllä lämmitti mieltä <3

    VastaaPoista
  15. Oijoi, onpas täällä paljon uusia ihania juttuja! Mahtava naulakko ja upea seinä makkarissa!

    VastaaPoista
  16. Vastaukset
    1. Tää on kyllä varsin toimiva ja näpsäkkä naulakko :)

      Poista
  17. Ihastuin naulakkoon niin että heti piti mennä matkimaan ;)
    Mutta ongelmaksi muodostuikin yksireikäisten puupallojen löytäminen! Kävin Askarellit ja Sinellit läpi mutta niissä ei ainakaan ole.. Onko vinkkejä? :)

    Terkuin Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, sehän kiva kuulla että inspiroiduit ihan toteutukseen asti :) Kysäisin ystävältä, jolta helmet sain ja hän onneksi muisti vielä mistä ne tilasi. Eli ainakin täältä löytyy http://www.napsakka.fi/tuotteet.html?id=129/

      Poista
  18. Oliko noissa sun puupalloissa reikä puoleen väliin? Ja kuinka suuria nuo ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, reikä puoleenväliin. Mulla on noita palloja kahta eri kokoa. Toiset halkaisijaltaan 35mm toiset 40mm. Tuossa yllä vastasinkin linkin, mistä nuo on ostettu.

      Poista
  19. Sattumalta eksyin blogiisi ja jäin samantien koukkuun, mahtavia juttuja oot tehnyt! Tämä naulakkotuunaus räjäytti silti potin: niiiiiiiin ihana <3 Eli kiitos kaikkien kauniiden kuviesi jakamista, jään ehdottomasti vakilukijaksi :)

    Terkuin Hannele

    VastaaPoista