tiistai 4. kesäkuuta 2013

Unta ja unelmia

Kuvasin makuuhuonetta. Mietin mitähän sinne keksisi. Kovin on vielä omaan silmään keskeneräistä. Vaikka hyvin siellä nukkuu, varsinkin sen jälkeen kun lopultakin saatiin sinne viikko sitten verhot. Laskeutuvaa pellavaa, ylipitkät - ihanat! Satuolennot siellä tuntuvat myös viihtyvän.





Vuodenvaihteessa suunnittelin viimeksi (julkisesti) - ajatukset löytyy täältä. Kyseisestä tapetista olen ollut ihan varma viime viikonloppuun asti, kaikki muu on ollut auki. Nyt sitten yhtäkkiä loksahti ajatukset osittain uusille urille. Saa nähdä toteutuuko nämä, vai tuleeko eteen taas jotain muuta. Edelliseltä kierrokselta toteutui valkoinen maalattu lattia, tummanharmaat verhot ja PAX-vaatekaappi. Uusista suunnitelmista kattovalaisin on jo tekeillä :)


19 kommenttia:

  1. Aivan ihanat verhot ja täydellisen pituiset. Itse ompelin vahingossa ylipitkät verhot, aluksi en tykännyt, mutta nyt en kyllä lähtisi lyhentämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä verhot tuli kyllä suorilla lemppareiksi. Ihanat kaikinpuolin. Pituus ei ollut suunniteltua mullakaan, mutta kun ne paikallaan näin niin siihen jäi :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää (taas) suunnitelmat :) Hitsi kyllä se on tää julkinen suunnittelu ja ideoiden "paperilla" pistäminen se mitä kaipaan omassa blogissa.... Nytkin tosin kirjasin ylös muutaman jutun, ja kas, pari niistä onkin jo totetutunut ja meillä ihan uusi ilme keittiössä ;)

    Teetkö sä siis ite tollaisen lampun? Miten? Näyttää hienolta :) Suunniteltu tyyli on muutenkin tosi kivan näköinen, sopii teidän makkariin varmasti. Lopputulosta odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä tavalla kollaaseja tekemällä ja ylöskirjaamalla saa kyllä ihan eri perspektiivin omiin suunnitelmiin. Ja niihin on helppo palata jälkeenpäin. Ei sun ehkä auta kuin aloittaa uusi suunnittelublogi ;) Mitäs uusia kivoja juttuja teidän keittiöön tuli?

      Kyllä mä tuollaisen lampun meinasin väsätä. En vaan tiiä milloin valmistuu. Parisataa tuollaista arvuuttelunokkaa mulla jo on, mutta nyt pitää vähän pitää taukoa... Ohjeet löytyy tuolta blogista jonka linkkasin kollaasin alle.
      Kiitos! Katsellaan mitä tulee :)

      Poista
  3. Komppaan edellisiä - ihan törkeen hyvännäköiset verhot! Oliko valmisverhot vai ompelitko itse, jos valmis niin mistä?

    Ja ihanat satuolennot myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan on H&M Homen valmisverhot :) Voin kyllä suositella kaikin puolin, mainio hinta-laatu suhde (pessyt en tosin ole, joten en tiedä miten siinä käyttäytyvät).

      Kiitos :) Nuo on nyt molemmat isosiskon johdolla hurahtaneet rooliasuihin ja roolileikkeihin. Tänään käytiin tutustumassa uuteen hoitopaikkaan ja kyllä ilmeet kirkastui kun huomasivat mittavat rooliasuvalikoimat :D

      Poista
    2. Ihanan väriset ovat, meillä ei voi makkariin laittaa, mutta olohuone kaipaisi verhouudistusta. Oikein hävettä kun samat liian lyhyet ovat roikkuneet ikkunoissa jo yli kaksi vuotta.

      Meilläkin on se Salama-puku, mutta aika vähän hän sitä jaksaa yksinään käyttää. Mutta voin kuvitella, että kun se iskee, se iskee kunnolla. :D

      Poista
    3. Nää olis varmasti oikein oivat olkkarissakin. Itsekin haaveilen samoja valkoisena sinne :) Verhojen ripustus osaa kyllä välillä olla sellainen riesa, että en ihmettele vaikka vääränlaiset paikoilleen jämähtää!

      En usko että meilläkään poika olisi roolileikeistä vielä niin innostunut ilman isosiskoa. Eikä vieläkään ole ihan samoissa sfääreissä :)

      Poista
  4. Verhot on hyvät! Mä oon niin niistä tykänny, että tekis mieli loputkin huoneet pellavoittaa. Meillä tosin valkoisella :)

    Kivoja suunnitelmia. Meillä on yksi tuollainen Ikean Helmer-laatikosto jouten, joten jos se vielä toteutusvaiheessa kiinnostaa niin täältä se voisi muuttaa teille :)

    Ja nuo Granitin metallilaatikot näyttää melkein täydellisiltä, muistatko niille hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin olkkariin ottaa vielä ne valkoisetkin :) On kyllä tosi hyvät!

      Kiitos! Ai olis vai? Pidämpä mielessä jos se tosiaan vielä toteutusvaiheessa tuntuu oikealta tuonne. Työhuoneessakin olisi kyllä sille ehkä tarvetta, joten voidaan ehkä anyways alkaa hieroa kauppoja ;)

      En tiiä noille laatikoille hintaa. Bongasin ne itseasiassa vasta Kotiladosta tuolla käynnin jälkeen. Mutta tuskin ne ihan mahdottomia, toivottavasti :)

      Poista
    2. Ihania kuvia sulla taas!
      Metallilaatikot on 39eur/kpl.
      -Är/Kotilato

      Poista
    3. Kiitos! Ja kiitos hintatiedosta :)

      Poista
  5. Meille tulee varmaan melko verhoton talo, mutta pellavaverhoista haaveilen omaan makkariin myös. Kivasti pehmentää ilmettä ja tuo sellaista makkari tunnelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pellavaverhot tekee just tuon: pehmentää ja tuo kivaa tunnelmaa :) meillä on ollut joskus hyvinkin kirjavia verhoja, mutta nyt miellyttää tällainen yksinkertainen.

      Poista
  6. Katsohan, niinhän se paperikirppulamppu täälläkin on inspiraation lähteenä =) Pinterestiin laitoin tuon muistiin jo yli vuosi sitten, mutta näköjään toimeen tartumisessa minulla on kestänyt!

    Kauniita asioita sinulla muutenkin täällä blogissa; huomaan taas, että kesällä blogeissa tulee vierailtua vähän liian harvoin.

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ollut aika hauska ajoitus :) Tuollahan noita pihallakin mukavasti taittelee, jos ei vaan tuule liikaa!

      Sama juttu, aikalailla satunnaisesti tulee kesällä blogeissa pyörittyä. Aurinko vie voiton nyt kun kerrankin lämmittää oikein kunnolla! Kiva kun kävit, tule taas kun ehdit ja muistat :)

      Poista
  7. Ihanat verhot! ("yllättäen" tykkään pellavaisista... ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nice to have you back!!! =)

      Poista
    2. :) Joo nyt oli vähän pitkä blogitauko, sekä lukemiset että kirjoittamiset tosi hunningolla... Mutta sitten onkin taas kiva palata! :)

      Poista