torstai 27. kesäkuuta 2013

Maustetta elämään

Huomenna on ihana päivä. Viimeinen rutistus kylmässä toimistossa ja sitten alkaa loma! Tässä nimenomaisessa toimistossa olenkin istunut vasta päivän, kun eilen sinne muutettiin. Hieman on kiirettä pitänyt, joten loma on senkin vuoksi erittäin odotettu! Mutta huomenna on myös haikea päivä. Se on lasten viimeinen hoitopäivä päiväkodissa, missä ollaan niin hyvin viime syksystä asti viihdytty. Tänään jo harjoittelin kyyneleitä ja sanattomuutta, kun pojan ihana hoitaja tuli halaamaan, jos ei vaikka enää nähdäkään. Mitenköhän sitä paaduttaisi itsensä huomenna,  että saisi edes jonkinmoisen kiitoksen nyyhkäistyä ulos asti. Materiaalinen kiitos välitettiin pari viikkoa sitten. Isosisko piirsi hoitajiensa kuvat (upeat!) ja yhdessä painettiin pikkuveljen kädenjäljet. Lahjaksi chilipippuria (vastalahjaksi mausteista meidän elämään) ruukuissa joihin liimasin koristeeksi narut Granitin sydänteipillä. Hurjasti syksyllä (äitiä) pelotti hoidon aloittaminen, mutta ihan turhaan. Saatiin kyllä paras mahdollinen aloitus lasten "hoitouraan". Kiitos teille kaikille ihanille hoitajille, jos joskus tänne satutte eksymään <3 Syksyllä sitten uudet kuviot, mutta sitä ennen Lomaillaan!!8 kommenttia:

 1. Ihanat kortit ja tosi hyvät ideat nuo chilit läksiäislahjaksi! Hyvää viimeistä työpäivää ja päiväkotipäivää huomenna ja ihanaa lomaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korteista tuli kyllä ihanat. Varsinkin nuo E:n piirrokset & kirjoitus on niin symppikset (ja näköiset :D)
   Kiitos! Päivä jo puolessa, kohta, kohta =)

   Poista
 2. Kivat viemiset! Mulle tulee tippa linssiin pelkästä ajatuksesta... Tsemppiä päivään ja aurinkoa lomaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitti pähkäilyä, mutta ihan kivat sitten lopulta keksittiin :) Aamusta selvisin kutakuinkin kunnialla, iltapäivällä ei taidakaan tuttuja hoitajia enää juuri olla paikalla. Kiitos!! :)

   Poista
 3. Aivan ihanat kortit. Hyvää ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lastenkin puolesta :) Lomaa on odotettu, ja sitä rentoutumista. Kiitos!

   Poista
 4. Ihanat kortit ja lahjat hoitajat saaneet! Ihanaa ja rentouttavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos Marru! Muutama tunti enää. Ihan tuntuu kuin pääsisi johonkin vapauteen ;)

   Poista