maanantai 10. kesäkuuta 2013

Nähtiinkö?

Eilisiä blogipäivityksiä lukiessa huomasi että Helsingin keskustan sisustusliikkeissä on käynyt kunnon bloggarikuhina lauantaina. Siellähän minäkin hyvän ystävän kanssa ihanalla kaupunkikierroksella. Todellista ostosterapiaa! Ollaanko kaikki seisty rivissä, toisiamme tuntematta, Granitissa miettimässä että minneköhän tämän ja tuon nipsukan tai kipon sijoittaisi? ;D Granit, Nougat, Pino, Peroba, Hietsun kirppis, Granit (joo, uudestaan) ja Tiger, lisäksi pari vaateliikettä. Yhdestäkään en tyhjin käsin ulos astellut... Mutta edullisia juttuja vain, isommat jäivät vielä harkintaan. Lopussa nauratti, miten kaikki kassitkin (vanhan viiksishopparin lisäksi) tötteröineen oli kuin stailattu asuun sopiviksi. Oli ihan pakko napsaista kuvakin. Mites on, tuntuuko tutulta? Oltiinko samoilla apajilla? ;)


Minä olen tosi huono ostamaan mitään pikkuesineitä, jos mulla ei ole suoraa käyttötarkoitusta niille. Pelkät koriste-esineet jää kauppaan, vaikka niitä niin kovasti ihastelen, ja toisivat mukavaa ilmettä esim Stringiin ja tauluhyllyille... Ystävä bongasi Tigerista kivat maljakot ja päätin apinoida, kun hintaa oli 4+3 euroa. Onneksi, sillä näistä tuli lempparit ihan kerralla. Pieni pyöreä ihastuttaa keittiön puolitasolla kolmesta eri suunnasta. "Rypistetty paperipussi" löysi ensimmäisen paikkansa ruokapöydästä. Tajusin, että kukatkin löytyy omasta pihasta kun sinne vaan saksien kanssa menee. Hetki kestää että tämmöiseen ylellisyyteen tottuu!






p.s. KIITOS ihanista kommenteista edelliseen. Lämmitti ja kosketti ♥

28 kommenttia:

  1. En ole ihan tarkoituksella käynyt pitkään aikaan kauppareissullani Tigerissä, mutta tuo toinen maljakko on niin kaunis, että täytyy ehkä poiketa. Mulla on nyt ihan tolkuton himo noihin pikkumaljakoihin ja purnukoihin. (Vaikkei ole edessitä Stringiä...vielä!) Paperipussimaljakko meiltä jo löytyykin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla ihan hyvä päätös vältellä Tigeria. Halpaa on, mutta kun niitä kerää korin täyteen niin ei sitten niin enää... ;) Nyt oli kyllä ihan maltillista. Pikkumaljakko on tosi ihana, että ehkä sun kannattaa miettiä sitä poikkeusta! :)

      Poista
  2. Ihanat maljakot. Minäkään en osaa ajatella niitä pienempiä linjoja ja kaikki kivat esineet jää usein kauppaan ja jälkikäteen harmittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä, ihastuttaa kovasti! Ja just tuo harmitus kun ei tajua ostaa noita pikkujuttuja silloin kun on sen aika. Matkoiltakin jäänyt monta esinettä mieleen...

      Poista
  3. Ei valitettavasti nähty, kun meiltä on vähän turhan pitkä matka. Olisin kyllä halannut sinua, jos olisimme törmänneeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Nanna <3 Ehkä joskus osutaan kuitenkin vielä kohdakkain! Meiltäkin löytyy nyt pohjoisesta sukulaisia, joten ehkäpä jopa siellä suunnassa ;)

      Poista
    2. Sehän olisi ihan huippua, jos tänne tulisitte!

      Poista
    3. Kiva! Ilmoittelen jos näin tapahtuu :)

      Poista
  4. Hieman kade teidän shoppailu mahdollisuuksista. Voi kun olisikin joskus aikaa ottaa ja lähtiä täältä samoihin kauppoihin shoppailee missä te kävitte. Täältä pitkä matka. Nauttikaa te, joilla ne on lähellä :) (jos ei muuten ni silmänruokana)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apajat on kyllä täällä hyvät. Mutta voitko kuvitella, että ennen huhtikuun muuttoa en ollut käynyt noissa kuin kerran (- Granit). Vantaa oli liian kaukana ;DD Pitää nyt korjata epäkohta. Noissa on ihana vain käydä pyörähtämässäkin ostamatta mitään ja vain hipelöidä ja kerätä inspistä!

      Poista
  5. Mikä ihana shoppailupäivä:-) Meillekin on tiensä löytänyt tuo ylempi maljakko! Edelliseen postaukseen viitaten: tsemppiä arkeen ja toivotaan, että loman odotukseenkin mahtuu paljon piristäviä asioita, jotka saavat mielesi iloiseksi ja auttaa jaksamaan<3 Kolme viikkoa menee nopeaan, saman verran päiviä lasketaan täälläkin;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana päivä! Ja ihaan on tuo maljakko, en ihmettele että sinäkin sen olet mukaasi poiminut :) Kiitos hurjasti Sanna <3 Hyvää ja maltillista loman odotusta!

      Poista
  6. Voi mikä ihanainen pieni taiteilija sulla. <3
    Ja vielä pitää äidistä huolta. Upeasti kasvatettu siis. :)

    Mä taisin ottaa etukäteen vauhtia kun kävin viimeviikon keskellä jo noita kauppoja läpi... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hän kyllä, kiitos <3

      Joo, sulla oli pienoinen varaslähtö ;D Ihanat ne valot teidän eteisessä!!

      Poista
  7. Minulla on tuo ylemmän kuvan "pliseerattu" maljakko, nytkin siinä on niittykukkia

    Granitissa joku räpsi kuvia vieressäni, päättelin bloggariksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, pliseeratuhan tuo. Niittykukkien kera varmasti tosi kaunis!

      Hah, no ihan varmasti on ollut! En kyllä minä eikä ystävä, ei paljastettu roolia kameraa heiluttamalla ;) Mutta siis sinäkin siellä lauantaina, hauskaa!

      Poista
  8. Voi miten kauniit maljakot olet löytänyt!Mä olen kanssa huono ostamaan mitään pikkusälää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvii olla opas mukana ;) Maljakot on kyllä tosi mieluisat, onneksi tarttuivat mukaan!

      Poista
  9. Olin töissä tuolloin samaisena lauantaina Helsingin keskustassa, jossa työpaikkani sijaitsee. Kas kun ette tulleet moikkaamaan;). Kiva kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kas kun ei tiedetty - oltais kyllä varmasti tultu! =)
      Kiitti!

      Poista
  10. No takuulla nähtiin!!! Kiitos vielä, otetaan pian uusiksi:) oli kyllä erinomaista terapointia.Sulla on kyllä viimeseenvasti viilattu asukokonaisuus, kummasti ne kassitkin valikoitui sävysävyyn. Maljakot oli melkein pakko-ostos! Ihan lemppareita täälläkin. Kannatti siis ostaa, aina niille käyttö läytyy. Heh. Valkosipuli on kuulemma tuo toinen 4veen mielestä. No joo, aika lähellä;) luksusta kun teillä on pihalla omat kukat! On meillekkin tuonne horsmat noussu ja unikotkin punertaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt vois koittaa ettei menis ihan vuotta seuraavaan kierrokseen :D Meinasin sanoa että halpaa terapiaa, mutta ehkä siitä voi olla toistakin mieltä... ;) Ihan kiva että sisustuspuodit valitsee kassinsakin näin kivasti, mutta vähän hassua. Ihan kuin olis ollut kaikki pussukat kotoa mukana ettei vaan tule mitään "väärää", hah. Kiitos maljakkobongarille. Kyllä ilahduttaa nytkin kun tuosta ruudun takaa toinen kurkistaa. Ja valkosipuli on oiva keksintö, ihan on näköinen! :)
      Heh, horsmat <3 Niitten versoja vois muuten kuulemma syödä parsan tapaan. Että ihan sopii hyötypuutarhaan ;)

      Poista
  11. Tosi kiva tuo paperipussimaljakko, saa nähdä tuleeko jossain vaiheessa hankittua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä, eikä tee isoa lovea kukkaroon kolmen euron hinnallaan :)

      Poista
  12. Ihanat nuo maljakot! Täytyy kyllä sanoa, että myös blogisi, jään ehdottomasti lukijaksi! :) Olipas mainiota kyllä lukea sunnuntaina blogipäivityksiä, kun niin moni ollaan oltu samoilla kaupoilla samaan aikaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Saara! Lämpimästi tervetuloa :) Mua niin huvitti miten onkin kaikille sattunut sama kauppapäivä samoille reiteille :)

      Poista
  13. Mää oon vähän hidas liikkeissäni, joten olin vasta sunnuntaina Stadin apajilla. Ja kyllä etittiin pohojanmaan voimin Granittia, navikin huus, mee suoraan. Ja mehän ei menty. :) Varmaan puol tuntii etittiin, mut onneks löyty. On se vaan mukavan näköne liike. Meen joskus ajatuksen ja kukkaron kera oikeen niin ku kunnolla. :)

    Mukavia ostoksia oot tehnyt. Kivat kuvatkin aikaan saanut.

    Ja niin, väsymykseen voimia ja tsemihalaus.
    Ihanat ne hamahelmisydämet. Vähemmästäkin itkettää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sä nyt kauheen hidas ollut, sama viikonloppu kuitenkin =) Ja kiva kun sinne löysitte. Mua aina jännittää uudet liikkeet keskustassa, koskaan ei tiedä miten ne löytyy kun ei nuo paikat mullekaan niin tuttuja ole. Granitiin osuin ihmeen kaupalla heti suorilla:) Ihana kauppa kyllä! Mullakin jäi monta juttua odottamaan paksumpaa kukkaroa.

      Kiitos! :)

      Ja kiitos ♥

      Poista