tiistai 27. marraskuuta 2012

Viikonloppuna
Meillä oli oikein kiva viikonloppu. Käytiin Ikeassa, laiteltiin jouluvaloja, viriteltiin uusi vaaka, muisteltiin viime viikon naamiaisia, luettiin kirjoja, pidettiin glögikutsut, nähtiin ystäviä ja saatiin kaunis kukka. Ensi viikonloppuna on mulla tiedossa omaa aikaa, olenkin jo keksinyt ehkä aavistuksen liian pitkän listan kaikesta miten aion aikani hyödyntää... 

6 kommenttia:

 1. Kiva viikonloppu! Toi ketun naamari tuli sit kuitenkin myös meille, ja pupu myös. Yökkäreiden kaveriksi paketteihin:)

  Ps. Nätti kori:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva! Ja unohdin tästä vielä Frööbelit ja rempan ;) Mä aloin miettimään sitä pupua, näytti sekin tosi kivalle kun näin sen jossain taas ihan yksinään. Eipä nuo paljon kustanna, ja ketuista on ainakin ollut meillä paljon oloa.

   Kori on ihana! Se on vanha, en edes tiedä kuinka vanha. Kulkenut mulla nyt aikani mukana, ennen äidillä. Se oli pari vuotta lastenhuoneessa, nyt sit välillä tässä :)

   Poista
 2. Mukavan kuuloinen viikonloppu!

  Meidän ois tarkoitus lähteä Ikeaan viikonloppuna, mutta saattaa jäädä reissu tekemättä, sillä mummo (lue:lapsenvahti) on kipeänä. Voih, minä niin kovasti odotin kahdenkeskistä aikaa A:n kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen kuului monia kivoja hetkiä :)

   Voi hitsi, toivottavasti mummo paranee niin pääsette lähtemään! Oma aika on välillä niin tärkeää.

   Poista
 3. Ihania tunnelmakuvia!

  Meinasin aloittaa taas lauseeni sanalla pitäisi. Kaikki ajatus täällä tuntuu tapahtuvan konditionaalissa - mitään ei kuitenkaan konkreettisesti tapahdu. Kamera on otettava taas kainalokaveriksi ja kuvattava. Näistä kuvista ja tunnelmista taas saa potkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Itsekin kyllä hoen vaikka missä asiassa noita konditionaaleja... Aina tarttee sen viimeisen niitin mikä saa innostumaan / tarttumaan toimeen. Kiva jos innostut tämän myötä taas kuvaamaan :)

   Poista