maanantai 12. marraskuuta 2012

Härkää sarvista

Tilattiin kuteita heinäkuussa. Tulivat ihan ajallaan ja olivat tosi edullisia. Pussista paljastunut sekainen kasa (ja siihen hetkeen väärä värisävy) vei puhdin. Vyyhdeistä aina selviää, mutta tämän mytyn kätkin vaatehuoneeseen yli neljäksi kuukaudeksi...


Selvitystä miehen ja äitini avustamana. Ja lasten (antiavustamana)


Kasasta rullautui aika monta palloa. Visio on valmis.


Uudella jättikoukulla pallot muuttuvat pareittain jättikoriksi.


Palaan aiheeseen :)


Tässäpä sitten arvotte mikä väri on oikea; salamalla ja ilman. Kassissa ehkä lähimpänä todellisuutta vaikka näyttääkin suttuiselta. Tarttis hieman talvisisäkuvaus opettelua...

19 kommenttia:

 1. Mistä olet tilaillut kuteita? Meillä täällä Porissa on muutamakin paikka, mistä noita haen, mutta suunnitelmissa on mennä Tampereen seudulle käymään joulukuun alussa ja siellä poiketaan Triteksillä, siellä huomattavasti edullisempaa (en kylläkään muista tarkkaa hintaa :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole useammin tilannut kuin tämän kerran ystävän kanssa kimpassa. Nämä oli sellaisesta kuin Päivin kudepuoti. Edullista ja tosi tasalaatuista (ainakin tämä väri) mutta hullu homma tuossa selvityksessä. Nyt oli muuten näköjään hinta noussut siitä mitä kesällä tilattiin. Ystävä on tilannut myös Kauhavan Kangasaitasta.

   Poista
 2. Täytyy kyllä sanoo, että ois jääny multa selvittämättä kun pelkät vyyhditkin odottaa selvittäjäänsä tovin jos toisenkin! Kova urakka ollut tuossa. Ja kiva nähä mitä tuleman pitää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari ekaa kerää tuosta irtosi hyvin, mutta kun mytty samalla väkisinkin tiivistyi ja tiivistyi niin loppu oli aika hankalaa. Onneks löytyi apuja kun aikani murisin ;)

   Poista
 3. Onnittelut!! :) Tuo on ihan karmeaa hommaa. Ja näköjään oli juurikin se sama paikka mistä minäkin taannoin sain oman sotkumyttyni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut paikallaan, kiitos :) Puuh mikä homma, mutta onneksi kude on ollut tasalaatuisempaa kuin mun töissä pitkään aikaan, joten kaipa se kannatti ;)

   Poista
 4. Minäkin olen pari kertaa kuteita selvitellyt ja siinä on kyllä hommaa. Varsinkin jos kotona asustelee pari lapsukaista, jotka tahtovat "auttaa" :D

  Oon huomannut ettei lastenhuoneessa ole koreja koskaan liikaa. Täytyisi meillekin hommata jostain lisää koreja pikkutavaroille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo pikkuapureiden apuaste on hieman kyseenalainen ;) Oletko sä nyt itse innostunut virkkaamaan vai saitko mummon innostumaan mattoprojektista?

   Koreja ei tosiaan taida voida olla liikaa. Mullakin samantien taas pari uutta kohdetta mihin niitä tarttisi :)

   Poista
  2. Mummon apuna olen ollut. Ja se mattoprojekti on ollut nyt kohta pari vuotta suunnitteluasteella :D

   Poista
 5. Vaude, siinäpä urakka! Mutta lopputulos palkitsee. Tosi kivan näköinen myös on tuo kuteiden säilytys kassi, tyylikäs kuosi! Yleensä noissa muovisissa isoissa kestokasseissa on joku kamala kuosi ja ne haluaakin haudata vaatekaapin syvyyksiin.. mistä noin nättejä kasseja saa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taitaa palkita, ainakin korin virkkaus on lähtenyt nyt ihan hyvin käyntiin ;) Noita kasseja löytyy Ikeasta, eikä maksa paljon! Munkin oli se pakko kotiuttaa kun sitä on eri paikoissa vilahdellut. Käys kattoon myös Pipa's kids - laukut ja pussukat - jumbolaukut. Tuli mieleen että saattaisit tykätä niistäkin (meillä on niitäkin eri kuoseissa, googlettamalla löytyy muita malleja eri kaupoista) ja tuolla olisi nyt näköjään loppuunmyynti, -40% alekoodi etusivulla. Ne on oikeesti jumboja jos sellaista tarttee :)

   Poista
 6. Tulin heti kurkkiin ja jäin satimeen. Ihastuinpa myös salmiakkityynyysi. On upea. Tahtoo samanmoisen. Kait rupean koukuttelemaan. Hetimiten. :)

  Ja toi sotkuisten vyyhtien keriminen. Vaivalloista, mutta jotenkin nautittavaa. Niin. Ja pölyistäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit ja tykkäsit näkemästäsi :) Siitä vaan koukuttamaan! Tykkään tuosta tyynystä itse edelleen melkein naurettavan paljon. Koko ajan mietin että kun olis aikaa (ja saisin kasan muita jo valmiina olevia kuteita tuhottua) niin keksin jotain muuta kivaa samalla kuosilla!

   Nämä nimenomaiset kuteet eivät olleet edes vyyhdissä, vaan ihan vaan isona sotkuna. Vyyhtien kerimisessä on tosiaan joku oma nautintonsa vaikka pöliseekin :)

   Poista
 7. Odotan, mitä tuleman pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveissa olisi että saisin valmiiksi ennen sunnuntaita niin ehtisin kuvata päivänvalossa. Nyt vaan eilinen meni harakoille enkä tänäänkään ehdi joten vähän kiirettä pitää sitten huomenna! ;)

   Poista
 8. Argh, tuo kuteiden setviminen ei ole kivaa. Sinulle on haaste blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoista ajanhukkaa vaikka kyllähän se lopputulos palkitsee :) Kiitos, tuo onkin mielenkiintoinen!

   Poista
 9. Tuo on niin haastavaa tuo sisäkuvaus hämärällä/pimeällä, onneksi (?) tässä on monta kuukautta aikaa harjoitella...
  Munkin blogista löytyisi haaste sulle:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itseasiassa ratkesi ongelma kun mies muistutti lisäsalaman olemassaolosta. Ihan harmittaa kyllä nyt nämä kuvat kun muutakin olisi voinut saada helposti aikaan.
   Johan sitä haastetta pukkaa, kiitos :)

   Poista