maanantai 5. marraskuuta 2012

Kyllä sen jo tunnistaa

Vessaksi siis. 
Olipa eilen työntäyteinen päivä. Aamulla kahdeksan jälkeen mentiin Puistolaan ja iltaseitsemältä lähdettiin kotiin. Hieman oli illalla veto poissa telkkarin eteen suihkun jälkeen lysähdyttyä. Saatiin taas paljon aikaiseksi. 

Aamun aloitin paklaamalla seiniä ja maalamalla yhdet ikkunanpuitteet sekä oven. Mies ruuvaili kipsilevyjä paikoilleen uusiksi seiniksi. Kahdeksitoista suunnattiin Ikeaan, tehtiin täsmäostokset (ja pakkohan sieltä oli vauhdissa napsia kassiin myös vähän joulujuttuja), jatkettiin rautakauppaan hakemaan loput tarvittavat ja sitten taas työmaalle. Vessassa aluksi kaakeleiden pesua, vesiputken asennusta ja sitten uudet ostokset paikoilleen jo aiemmin asennetun pöntön seuraksi. Lavuaari, hana, käsisuihku, peili sekä lamput - kaikki on nyt siellä! Tänään sitten ihmetellään mitä uusi putkimies saa aikaiseksi. Viimeviikkoisen lopputulema oli vuotava putki ja toimintakyvytön vessa... 
Seuraavaksi ledivalot, katto, koukut, silikonit ja seinähylly. Sitä päivää jo kovasti odotellaan kun voidaan sanoa että "valmista tuli".

9 kommenttia:

 1. No kyllä tunnistaa! hienoksi vessaksi! :) en malta odottaa kokonaiskuvaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon elementtejä, joita en jaksais odottaa että pääsis jo käyttämään ;) Kiitti!

   Poista
 2. Hienolta näyttää! Toivottavasti putkari hoitaisi nyt homman loppuun saakka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuo hektar sopii hyvin tuonne! HIeno lamppu.

   Poista
  2. Jee, vessa toimii nyt, ja hana kans!! =D

   Kyllä sä oot tarkka tyttö tunnistamaan! Lamput on just samanväriset kuin lattialaatta, joten oli meidän mielestä perfect. Ainut vika että on vähän himmeät... Noo, pidetään tunnelmavessana ja tarkemmat hommat sitten alakerrassa ;D

   Poista
 3. Näistä kuvista päätellen näyttää tosi hyvältä ja jotenkin juuri teidän näköiseltä. Toivotaan, että viimeistely sujuu ilman ongelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaat palat ;) No ei, kyllä siitä kokonaisuudesta ihan hieno tulee, vaikkakin kompromisseilla. Sen hyllyn kanssa joutuu J askartelemaan vielä varmaan vuoden, mutta toivotaan että lopputulos sitten joskus palkitsee. Kiitos!

   Poista
 4. No tosiaankin, hienolta näyttää! Putkimiesonnea teille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toisella kertaa putkaria onnisti paremmin, vessa ja hanat toimii =)

   Poista