sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Lunta odotellessa

Tämä pipo ei sinänsä enää esittelyjä kaipaa, niin monessa blogissa on näitä väkerretty. Mutta näytän nyt millainen meillä ;) Kyseessä siis Muita ihania Tiinan superhelppo syyspipo.


Minä neuloin tämän ihan yksinkertaisesta 7-veikasta, niin sain siitä suoraan lapselle sopivan. Eikun, taisin sittenkin lisätä yhden pilvenreunan verran lisää silmukoita kun meinasi muuten jäädä liian pieneksi. Muistaakseni, neulomisesta on jo vähän aikaa. Kuvio ei näy ihan yhtä kivasti kuin paksusta langasta tehtynä, mutta tytär tykkää pipostaan.


Olisi se ihan kiva kun tuolla taustalla alkaisi vähitellen lumi pilkottamaan vihreän nurmikon sijaan!


Pipoon sopivan kaulaliinan tein 7-veljestä raitalangasta. Aina vaan oikeaa, paitsi tuohon lenksukkaan sileää neuletta. Kuulemma kaikille nukeille ja pehmoille pitäisi tehdä nyt samanlaiset...

8 kommenttia:

 1. Onpa jotenkin tosi kivat värit tuossa kaulaliinassa! Ja pipokin on hieno :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Todella kauniit värit ja nuo tupsut on hauskat:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon Jessika, Laura ja Sari! Tyttö pyysi samanlaista pipoa kuin minkä tein itselleni, mutta kun tuo raitalanka osui eteen en voinut vastustaa värejä. Pipon yksiväriset löytyikin ennestään ja sopivat kivasti yhteen. Onneksi tytärkin tykkäsi ;)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit pipo ja huivi. Ihanat sävyt ja malli niissä. Minulta tuo neulominen ei siju niin hyvin, että saisin pipoa aikaiseksi.
  Tyttäreni olisivat varmasti tuollaisita aivan innoissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Koitapa tuota pipoa alkuperäisen ohjeen mukaisella paksulla langalla (tai kaksinkertaisella langalla). Tee vaikka ekasta ihan yksivärinen jos kirjoneulekohta arveluttaa ja sitten vaan värikäs tupsu huipulle. Saatat yllättyä miten helppoa se olikin! ;) Ja siihen perään sitten huivi aina oikeaa.

   Poista
 5. Ihanat värit pipossa sekä huivissa!
  Sun kaikki postaukset on todella inspiroivia.

  VastaaPoista