perjantai 23. marraskuuta 2012

Sisäkatto

Mies nitoi viime viikonloppuna meidän tulevaan makuuhuoneeseen kattopaneelit paikoilleen.
Kylläpä tuli hurjasti lisää valoa ja tilantunnetta.
Taas yksi asia eteenpäin!Nyt mietityttää että laitetaanko tapettia vai maalataanko vain.

Tällä hetkellä ykkösvaihtoehtona tapeteista ehkä Borås-tapetin Vintage 1623/6.
Rauhallinen kuvio ja rauhallinen väri sopisivat makkariin, mutta jotain tummaa siihen joutuisi sitten yhdistämään. Nykyisessä makkarissa meillä on kaksi seinää maalattu todella tumman harmaalla (yksi seinä valkopohjaista tapettia ja yksi kaapistoa) ja siitä olen tykännyt tosi paljon.


Itse tykkäisin myös tästä Fine Little Dayn kuusitapetista, mutta jotenkin musta tuntuu että mies ei sille lämpene kun on kaikki muutkin "risut" ja "heinät" aina torpannut... Tosin enpä ole vielä tarkistanut, ainahan se voi yllättää ;)11 kommenttia:

 1. Ihana katto, tosi valoisan näköinen. (mekin halutaan hei remppahommiin...)

  Tuo kuusitapetti on aivan ihana! Kiva on myös tuo toinen. Just Ellokselta löysin villamaton samalla (tai samantapaisella?) kuviolla... Jos laitatte kuusitapetin lastenhuoneeseen ja tuon toisen teille? :) Ootko muuten Ferm Livingin mallistosta katellu sopivia? Se harlequin harmaana on mulla mielessä, aina vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mäkin tykkään ja tuo valo on ihana. Toivottavasti teillekin pian uusi katto löytyy!

   Fermin harlekiini kummittelee täälläkin, sovittelen sitä mielessäni vähän joka huoneeseen, saa nähdä mihin päätyy vai päätyykö lopulta mihinkään... Postausta tehdessä kävin taas sitäkin ihastelemassa, mutta päätin tällä kertaa pitäytyä kahdessa esillepantavassa jos se selkiyttäisi omaa mieltä ;) Muita sopivia en fermiltä makkariin löytänyt, lastenhuoneeseen kelpais pari muutakin. Ai mikäs matto - pitääkin käydä kurkkimassa!

   Poista
 2. Katto on hyvä! Minkä lopulta valitsitte?

  Mulle toimii tuo ylempi tapetti tosi hyvin tuohon tilaan - kalustuksesta sen enempää tietämättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipas ihan vahingossa pidettyä nettitaukoa - teki ihan hyvää ;)

   Kiitos! Tuo on helmipontattua mdf-paneelia. Vertailtiin pitkään tuota ja samaa mallia puisena, ja eipä niissä näin maalattuna sitten kauheaa eroa ollut muussa kuin hinnassa... Lastenhuoneeseen tulee tosin puinen paneeli kun siellä on valmiiksi kattolämmitys. Samannäköinen kumminkin. Alakerrasta ei olla vielä ihan varmoja.

   Sehän siinä on, että tuo ylempi tapetti tuntuu olevan kuin tehty tuohon tilaan, vaikka mieltymykset muuhun ohjaisikin. Tosin mies torppasi nuo kuuset kuten arvelinkin, joten niitä ei ainakaan ;) Huone on pieni, joten tuskinpa sinne paljon muuta kuin meidän 180cm sänky mahtuu.

   Poista
 3. Valkoinen katto tekee ihmeitä! Tila tuntuu heti raikkaammalta ja tilavammalta.

  Kuusitapetti on kaunis, mutta ylempi olisi sellainen, jonka valitsisin omaan kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin sitä raikkautta ja tilantuntua, just mitä tilattiin :)

   Ylempi se varmaankin on, ei J lämmennyt kuusille...

   Poista
 4. Kuusitapetti on todella ihana, pidän paljon siitä että kuuset ovat hieman epäsymmetrisesti esillä, kuin oikeassa metsässä. Mustavalkoisuus tekee sen, ettei vaikutelma ole kuitenkaan yhtään sekava. Tapettien valkkailu on kyllä tosi ihanaa vaikkakin hieman stressi altista, kun maailma on ylitäynnä ihanimpia tapetteja :-)

  Kuusitapetissa on vielä se plussa että voimakkaasta kuvioisuudestaan huolimatta se sallii selkeästikkin taulut, mitä ei voi sanoa useimmista vahvoista tapeteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös tykkään tuosta kuusitapetista hurjasti juurikin mainitsemistasi syistä! Mies ei siihen ihastunut kuten arvelinkin, joten ei ainakaan makkariin. Toivottavasti saan sitä jonnekin muualle ujutettua ;)

   Ihania tapetteja on tosiaan niin paljon että runsaudenpula iskee. Aina kun olet tehnyt VARMAN valinnan jonkun suhteen niin tuleekin taas joku ehkä vähän hienompi eteen...

   Poista
 5. Ihan älyttömän mahtava tapetti! Ja juu, meillä mies tyrmäsi heti :(
  Oli kiva löytää blogisi :) Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kuusta varmaankin tarkoitit? Hyvin selkeä ei tuli täälläkin, eli ei tule kuuset ainakaan makkariin. Mikä noita miehiä vaivaa? ;)

   Kiva kun löysit ja ihanaa kun kommentoit! Kiitos samoin <3

   Poista
  2. Kiitos Mona siitäkin syystä että löysin puolestani kauniiseen blogiisi! Jostain syystä selaimeni ei suostu siellä avaamaan kommenttibokseja ollenkaan, joten sinne en viestiä pystynyt jättämään :( Yritän uudestaan toisella kertaa!

   Poista