torstai 22. marraskuuta 2012

Hyvin leikkaa

Puisten leikkuulautojen rinnalla tarvitaan muovisia, melamiinisia, mitä ne nyt on. Ei siitä pääse mihinkään. Olin täysin kyllästynyt peruslautoihin jotka meidän veitset saa parissa viikossa ihan tosi rumaan naarmuiseen kuntoon. Kokeillaan nyt tätä Marimekon metropolia jos se olisi nätti vielä naarmuisenakin. Ainakin nyt se on ihana.


Jos se toimii niin sitten pitääkin miettiä hankkiiko sille parin kenties Nioniolta vai RK designilta, molemmilta löytyisi useampiakin tosi kivoja vaihtoehtoja!

Kuva: nionio

Kuva: RK design

Oletteko muuten kokeilleet tätä comboa: ruispala, juustoa (goudaa) ja persimonia? Hurjan hyvää! Itse jäin koukkuun.


p.s. TämäKÄÄN ei ole sponssattu postaus vaikka tuo MM-mainos yläpalkissa killuukin

6 kommenttia:

 1. Noi persimonit on edelleen jotenkin tosi vieras juttu mulle. Mutta täytyypä laittaa ostoslappuun ylös ja kokeilla tuota reseptiä! Ja uusi lauta on hieno, harmi kun mä en tartte... :)

  VastaaPoista
 2. Sulla onkin muita hienoja! :) Prismassa oli persimonit alkuviikosta taas tosi edullisia...

  VastaaPoista
 3. Lauta on hieno. Meilläkin vain puisia ja ostoslistalta löytyy juurikin muovinen,sellainen konepestävä. Tiedätkö onks toi? Ja jos ruisleipää voisin syödä niin testaisin tuon combon,ainakin muistan nuoruudessa appelsiini ruisleipäsysteemin toimivan :)

  VastaaPoista
 4. Tuoteselosteessa lukee että se on melamiinipäällysteistä puukuitulevyä eikä konepesua suositella. Kestää 170C astetta lämpöä kuitenkin.

  Appelsiinia ja ruisleipää? Vau, pitääpä kokeilla sitäkin! Pelkkä persimon+juusto yhdistelmäkin on hyvää ;)

  VastaaPoista
 5. No nyt mä oon lukija:) Miltä toi pers... siis mikä nyt olikaan, oikein maistuu?:) Mulla näköjään auko sivistyksessä!

  Palaan paremmalla aikaa. Upea tämä blogi ja ihania postauksia!

  VastaaPoista
 6. Kiva kun nyt löysit :) Persimon, hassu nimi, ei maistu ainakaan siltä mikä ehkä tuli mieleen ;) Se maistuu vähän persikalle ja ehkä tosi kypsälle tomaatille. Makea, mutta ei imelä; ihan tosi, tosi hyvää. Kannattaa kokeilla!!

  Kiitos paljon <3

  VastaaPoista