keskiviikko 30. joulukuuta 2015

ITSETEHTY PILLIHIMMELIEhdin kuin ehdinkin saada pillihimmelin valmiiksi juuri ennen joulua. Tekeminen ei itseasiassa ollut edes vaikeaa, mutta se aloittaminen... Leikkelin pillit saksilla vähän huolimattomasti viivottimella silloin tällöin mitaten, joten lopputulos ei ole ihan jämpti, mutta silti kovin mieluinen tuolla katossa killuessaan. Siitä on ehkä neljä, vai kenties viisikin vuotta kun ystävän kanssa suunniteltiin himmelit tekevämme ja tässä se minun nyt lopultakin on! Ystävä voitti omansa arpajaisissa jo aiemmin.

Ohuita mustia pillejä tilasin Happy Mondaysta ja ne olivat juuri sopivia tällaiseen puuhaan. Himmeliä pujotellessa seurasin Yhteishyvän ohjetta. mutta huipulle lisäsin Pastellimajan Hannan ohjeistaman timantin.

12 kommenttia:

 1. Wau, hyvältä näyttää! Mä aloitin himmelin teon ja keskenhän se jäi ;) Josko ens vuodeksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuli ihan jees, vaikka ei mikään pro olekkaan :) Tuo on kyllä helppo jättää kesken... Kyllä se ens vuonna sullakin valmistuu! Pilli päivässä, niin on jo ennen juhannusta ;)

   Poista
 2. Pillihimmeli ei kauneudessaan petä koskaan! Oikein ihana :)

  VastaaPoista
 3. Nätti! Minäkin innostuin tänä vuonna pillihommista, ja tein pikkutimantteja sekä isomman kranssinkin. Nuo oli yllättävän helppoja tehdä, eniten hommaa vaikeutti kissa joka sitämukaa tuhosi mun tekeleet kun niitä valmistui :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä ihailinkin sitä sun pillikranssia ja hetken arvoin, että menenkö tällä perinteisellä vai koitanko sitä samaa kuin sä. Päädyin nyt tähän yksinkertaisuuden vuoksi, mutta ehkä ensi vuonna muuta :)

   Poista
 4. Ompa tuo hauska! Joskus muistelen koettaneeni oljista himmeliä tehdä erittäin huonolla menestyksellä, pillien kanssa voisivat hermot riittää paremmin :)

  Oikein ihanaa alkavaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lemmi! Olkihimmeli olisi niin klassisen kaunis, mutta samaa pelkään, että se olisi aika lailla haastavampi tehdä kuin tämä pilliversio. Joten koita ihmeessä tätä, ei ollut vaikea, jos vaan aikaa riittää :)
   Samoin, ihanaa alkanutta vuotta!

   Poista
 5. Tätä on ehdottomasti kokeiltava ensi vuonna. Näytää sen verran hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannustan kokeilemaan, mukavaa askartelua, ainakin jos ei valitse hurjan isoa ja vaativaa mallia! :)

   Poista