sunnuntai 6. joulukuuta 2015

VIRKATTUJA JOULUSIENIÄKuluneen viikon jouluaskareluna syntyi kasa sieniä. Viime vuonna virkkasin jo jonkun, mutta blogiin asti se ei päätynyt. Nyt sitten pieni rykelmä lisää. Ensimmäisen tein tällä Drops designin ohjeella, loput syntyivät muistin ja fiiliksen mukaan. Koko ajan tuntuivat kummasti kasvavan, mut eipähän nuo metsänkään sienet identtisiä ole. Kiva ja nopea virkkaustyö, lopputulos näyttää mukavalta kuusen oksilla. 

Askarteluintoa riittää, voi kun ehitisikin totetuttaa kaiken. Saumurin saloihinkaan en ole vielä kerennyt perehtymään. Perunalla on painettu, himmelin teko on kesken, pipoja neulottu. Sisustuskuumekin jyllää aikalailla. "Puutelistalla" on mattoa, valaisinta, tauluja, tuolia - mitä milloinkin. Pohdiskelua ja puuhastelua, siihenhän nämä sateiset päivät ovat oikein sopivia. 

Nyt linnan juhlien pariin. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

18 kommenttia:

 1. Voi miten söpöjä! Niin sympaattisia kerrassaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä oon näihin kanssa aivan ihastunut :)

   Poista
 2. Tekisin jos osaisin<3 Kärpässienet on ihania koristeena. Haluaisin myös lastenhuoneeseen sellaisen söpön kärpässienijakkaran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oot yhtään virkkausta kokeillut, niin tää on kyllä kivan pieni työ saada valmiiksi kun vaan malttaa ohjetta seurata :) Sellainen jakkara on mullakin ikuisena kirppisseurantakohteena :) vankilamyymälöistähän niitä saisi uutena.

   Poista
 3. Ihanat sienet, ja nyt kun näin nämä muistin että olen itsekin joskus sieniä virkkaillut! Missähän ne mahtaa olla... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitten varastoja penkomaan! Vähän lisähaastetta muuton jälkeen... Kiitos :)

   Poista
 4. Ei oo totta miten suloisia <3 Tuli heti valtava virkkausinto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan tunteen, kun ite näitä ekan kerran näin :) Sit vaan koukku käteen ja virkkaamaan!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos <3 näissä on kyllä hyvä söpöyskerroin :)

   Poista
 6. Oi, kuinka suloiset! Virkkaus olisikin taas pitkästä aikaa mukavaa. Joskus muinoin olin niin virkkaukseen koukussa, että jouduin lopettamaan niskajumin vuoksi. Tässä olisikin kiva pikkuprojekti.

  VastaaPoista
 7. Uskaltaisin luvata, että tästä ei niskajumia ehdi tulla (kunhan maltat pitäytyä 1 sieni / ilta) ;)

  VastaaPoista
 8. Ihania. Meillä on noita vähän isompina. Olen joskus tilannut eräältä blogaajalta:)

  VastaaPoista