tiistai 29. joulukuuta 2015

JOULUMUISTOJA

Joulu oli ihana! 

Kuten kuvista voi huomata, meidän joulu oli rauhallinen ja melkoisen kotikutoinen. Siitäkin huolimatta, että oltiin kaikki enemmän tai vähemmän flunssassa juuri sitä ennen ja sen aikana. Aattona paistoi aurinko ja joulupäivänä lotisi kaatamalla vettä, kerrassaan uusia kokemuksia. Lapset koristelivat kuusen ihan itse, pääosin itsetehdyillä koristeilla, osin vuosien mittaan kertyneillä muistoilla. Muuten koristeet näyttävät olleen talo-painotteisia. Ruoka oli sekoitus uutta ja vanhaa, uusia hyviä tuttavuuksia erityisesti porotortut ja riisipuurokakku. 

Päätin ottaa joulun ihan täysin loman kannalta, siksi täälläkin täysi hiljaisuus. Jotenkin koko joulu vilahti ohi käsittämättömän liukkaasti ja tuntuu oudolta olla taas takaisin töissä. Onneksi ensi viikolla on hieman ylimääräistä lomaa vielä odotettavissa. Ja ihanaa kun saatiin pakkasta ja edes hitunen lunta sen kaveriksi! 

6 kommenttia:

 1. Niin tunnelmallista ja viihtyisää. Olen aiemminkin ihaillut tuota mustavalkoista joulukalenteria. Varmasti lasten mieleen ja mieluinen väri myös sisustajalle :) Hyvää Uutta Vuotta Puistolaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! Tuo kalenteri on kyllä mieluisa. Olen iloinen, etta jaksoin sen vuosi sitten väkertää, nyt se tulee taatusti olemaan esillä joka joulu :) Kiitos ja hyvää uutta vuptta myös sinne!

   Poista
 2. Ihana joulutunnelma välittyy kuvista<3 Meilläkin oltiin aattona vähän puolikuntoisia, joten hyvin rauhallisissa merkeissä joulu sujuili:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi <3 Harmittaa aina, jos joutuu lomalla sairastamaan, mutta onneksi joulu meni silti mukavasti :)

   Poista
 3. Ihana joulu teillä <3 Joskus olisi kiva laittaa joulu omaan kotiin ja viettää se rauhassa tekemättä mitään. Toistaiseksi isovanhempien toiveet saada pienet luokseen on kuitenkin vetänyt pidemmän korren. Oli toisaalta kyllä nostalgista koristella aattoaamuna kuusta vanhempien luona samoilla koristeilla kuin jo 30 v sitten 😊 Rauhallista uutta vuotta teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun mulla on unohtunut vastata. Olisko teillä mahdollista kutsua kaikki välillä teille, niin saisitte kotijoulun ja kaikki yhteen kerralla samaan paikkaan? :) Mutta on 30 vuoden muistoissa kyllä puolensa <3 Palataan pian ja nähdään!

   Poista