perjantai 1. toukokuuta 2015

ITE TEIN /// VALELASKOSVERHO LASTENHUONEESEEN

Meillä on leikkihuoneessa roikkunut muutosta lähtien kangaskappa odottaen ompelua. Alusta asti ajattelin, että haluan tuohon laskosverhon, mutta näin kauan meni, ennenkuin rohkenin moista alkaa ompelemaan. Noo, kun ompelukone oli otettu esille, tajusin, ettei tuo kangas pikkuviireineen istunutkaan laskoksiin yhtään kivasti. Peruskappaa en ikkunaan halunnut, eikä kangasta ole tarpeeksi pitkiin verhoihin. Palanen viirikuosista näkyy esim. täällä. Piti siis ottaa käyttöön suunnitelma B (joka ei ollut suunnitelma laisinkaan, vaan satuin sopivalla hetkellä löytämään viime kesäisen palalaariostokseni, eli Marimekon kivet-kankaan.

Oikeisiin laskoksiin ei tuonkaan kankaan mitta riittänyt, mutta jonkinlaiset valelaskokset sain siitä aikaan. Ei se tietenkään ekalla kerralla onnistunut (noiden palleroiden kohdistamisessa oli oma askartelunsa) ja lopputulos on oikeastaan aikamoinen viritys jos läheltä menee tiiraamaan, mutta verho on onneksi sellaisessa kohtaa, että ei sen "luovia ratkaisuja" helpolla edes vahingossa huomaa.

Kivet, vappupallot tai puolikuut täysikuineen - oli mitä oli, niin ihan kivasti se tuonne kuosien sekamelskaan istuu. Ja on se sentään oikea verho pelkän tangolle heitetyn kangasriekaleen sijaan :)

16 kommenttia:

 1. Kivan näköinen verho! Ja hyvin sopii huoneeseen :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Munkin mielestä sopii tuonne kivasti :) Mukavaa viikonloppua sinne myös!

   Poista
 2. Hauska😊 Kelpaisi mullekin... tosin seuraavana hankinta listalla vessarempan jälkeen pimennysverhot... aikaiset aamut alkaa väsyttämään tätä äitiä 😪

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sari, vähän tämmöinen erilainen ;) Voi ei, teilläkö ei aamuisin enää uni maistu. Ei kyllä meilläkään, mut siinähän ei ole mitään uutta... Meil on yhdet ylimääräiset pimennysverhot jos kiinnostaa, mun on ollut tarkoitus naputella ne myyntiin. Kauniita unia! :)

   Poista
 3. Onpas kivannäköinen! Joku tuollainen sopisi meilläkin vauvanhuoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! Tämmöinen oliskin just passeli vauvalle. Vähän lisää ilmettä, mutta vauva ei pääse sitä nykimään :)

   Poista
 4. Todella kiva! Ainut paikka mihin "hyväksyn" kappaverhon on keittiön pieni ikkuna. Lastenhuoneessa lyhyt verho olisi käytännöllinen, kun ainakin vauvavaiheessa pitkät verhot ei yleensä ole se kaikkein käytännöllisin ratkaisu. Tässäpä siis välimallin ratkaisu - kiva ja lyhyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru! Joo, samoilla linjoilla, kapalle on ne omat hyvin harvat paikkansa... Laskosverho on ollut mulla pitkään mielessä, oon kyllä tyytyväinen kun sain lopulta toteutettua :) Ja juurikin pienten lasten huoneeseen sopiva.

   Poista
 5. Hieno! Just sopiva laskoksiin tuo kivikuvio, tulee hauskoja puolikkaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt se kuvio on hyvä puolikkaineen. Ensin tuli vedettyä vähän turhan suuripiirteisesti, eikä istunut silmään ei millään, kun kuviokohdistus oli mitä oli...

   Poista
 6. Ihanat verhot! Just loistavat ja täydelliset lastenhuoneeseen:)!

  VastaaPoista