sunnuntai 17. toukokuuta 2015

TUNNELMIA POJAN 4V-SYNTTÄREILTÄPoika täytti neljä vuotta kuukausi sitten. Oikeana juhlapäivänä pidettiin kemut päiväkotikavereille, mutta eilen vietettiin lopulta juhlia myös sukulaisten ja läheisten ystävien kanssa. Ensimmäisiin hankin tarjottavat pääosin suoraan kaupasta, näihin toisiin tuli sitten taas leivottuakin. Pom pomitkin tein kattoon ripustettavaksi. Mies viritti ne siimojen avulla kivasti ruokapöydän päälle leijumaan.

4v poika on lopultakin hyväksynyt, että ei ole enää vauva. Saa neljä kynttilää sammuksiin yhdellä puhalluksella. Vastustaa kaikkea uutta (kuten uimahalliin menemistä, uusia vaatteita, kevään ekaa Linnanmäki-reissua) tarmokkaasti, mutta nauttii täysillä, kunhan viimein pääsee tekemisen makuun (tai ei suostu uusia vaatteita enää päältä pois vaihtamaankaan). Kritisoi isosiskonsa kiukuttelua teatraalisesti huokaillen "taas se alkaa itkemään", ja vetää itse kohta kahta kovemman shown perään. Puhua pulputtaa lakkaamatta, itsekseen jos ei muita ole näköpiirissä. Omaa mielettömän mielikuvituksen, eikä haluaisi muuta tehdä kuin leikkiä, leikkiä, leikkiä (aamuviidestä iltayhdeksään). On hyvällä tuulella hurjan kohtelias; kiitos ja anteeksi tulee suusta itsestään pienimmissäkin tilanteissa. Osaa laiskuuden iskiessä pyytää apua vastustamattomasti: "oi sinä kaunis neito, voisitko laittaa lahkeeni saappaan päälle". Ei halua olla huomion keskipisteenä, mutta rakastaa ihmisiä. On välillä aivan mahdoton ja sitten taas aivan mahdottoman ihana.


36 kommenttia:

 1. Niin iloisia kuvia. . . ja mikä pöytäliina !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kevättä rinnassa, niin löytyy väriäkin :) Liina on kyllä kovasti mun makuun, ompelin sen Ikean uudesta Revviva-kankaasta.

   Poista
 2. Wautsi! Kyllä on kivan näköiset juhlat :))

  VastaaPoista
 3. Ihana 4-vuotias ja hienoilta näyttivät juhlatarjoilut ja -koristuksetkin:-)

  VastaaPoista
 4. Onnea suloiselle 4-vuotiaalle. Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini <3 Kohtahan ne on teilläkin samat juhlat edessä :)

   Poista
 5. Kuka tuo pöytäliina oikeasti on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletan, että tarkoita viimeisen kuvan elävää pöytäliinaa, vaan tuota mustavalkoista..? ;) Ompelin sen Ikean Revviva-kankaasta.

   Poista
 6. Onnittelut sankarille! :) Ihanalta näyttää synttärikemut! <3

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa ihan meidän 4 vuotiaalta tytöltä ;). Onnea!
  Pöytäliina ja tarjottavat ovat hurmaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaisia tilanteita ja hetkiä näiden kanssa riittää ;) <3 Kiitos paljon!

   Poista
 8. Onnea! Ihanat koristelut ja herkut!

  VastaaPoista
 9. Voi mitkä herkut ja toi pöytäliina on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuosta Ikean kankaasta oli suorastaan pakko tehdä pöytäliina :)

   Poista
 10. Onpa iloinen tunnelma ja kauniit värit! Onnea paljon sankarille täältäkin! :)

  VastaaPoista
 11. Voi miten ihanat synttärijuhlat teillä on ollut. Mahtavia kuvia <3

  VastaaPoista
 12. Ihanat tunnelmat siellä ollut juhlissa!! Onnea pienelle!

  VastaaPoista
 13. Hauskasti koristeltu kaakku ja hienot askartelut :) Onnea pienelle miehenalulle!

  VastaaPoista
 14. Kuinka ihanat kuvat ja kirjoitus neljä veestä! Kuulostaa joiltakin osin hyvinkin tutulta ;) Meillä tullaan jo viisi ja kovin mietin mihin väliin ehtisi pompomit ym. tekemään ;) Mistä tuollaista kivaa pallollista silkkipaperia saa? Viimeinen kuva on ihan huippis! Onnea pojulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Kaikki nää taitaa aika vilperttejä olla ;)
   Pompomit tulinsilkkipaperista melko nopsaan. Aiemmin oon tehnyt serveteistä ja niissä on ollut paljon enemmän nykertämistä. Kaikki paperit on Ikeasta. Yhdestä värinipusta tulee just sopivasti yksi pompom, eli koko pakkauksesta neljä :)

   Poista
 15. Siinä on kattaus kohdillaan! Pidän muutenkin blogistasi. Pyörittelin noita viiksiä (tai ainakin samantapaisia) Tigerissä pari viikkoa sitten. En ollenkaan hokannut kuinka niitä voisi hyödyntää. Nyt tiedän :) Meillä kolmevuotiaan touhut alkavat päivä päivältä muistuttaa enemmän ja enemmän kuvailemaasi neljävuotiasta. Ihania ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara, ihana kuulla <3 Blogi on ollut nyt tarkoituksettomalla tauolla, aika vaan loppui kesken ja ideat katosivat. Tänään pitkästä ajattelin jo kuvaavani ja kirjoittavani jotain. Horros ehkä taittuu :)

   On nää pienet niin ihania. Mielestään niin kovin isoja jo, hieman koomisia juuri siksi ;)

   Poista
 16. Siinä on kattaus kohdillaan! Pidän muutenkin blogistasi. Pyörittelin noita viiksiä (tai ainakin samantapaisia) Tigerissä pari viikkoa sitten. En ollenkaan hokannut kuinka niitä voisi hyödyntää. Nyt tiedän :) Meillä kolmevuotiaan touhut alkavat päivä päivältä muistuttaa enemmän ja enemmän kuvailemaasi neljävuotiasta. Ihania ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saara! Blogi on ollut tuuliajolla, mutta nyt ehkä taas virtaa ja ideoita riittää sen päivittämiseen. 4-vuotias on ollut hieman väsyttävä viime aikoina, uhmaa uhmaa... Kiva kuulla, että jotain vinkkiäkin olet täältä saanut :)

   Poista